Καλό ΣουΚού παίδες!!!

by 4:42:00 μ.μ. 10 αγκάθια

Καλησπέρα, καλησπέρα!Έχω χάσει το μέτρημα για το πόσες ώρες είμαι ξύπνια (και σήμερα) και πραγματικά, απορώ με τον εαυτό μου, γιατί συνεχίζω να μετράω!Σήμερα πάντως, είδα την ανατολή με μια ζεστή κούπα τσαγάκι φρούτα του δάσους, που μοσχομύρισε όοοολο το σπίτι και ήταν πανέμορφα.

Ξεκίνησα τις χειμερινές δουλειές, εντωμεταξύ.Μένω μόνη κι έχω "καταστρέψει" ένα δωμάτιο για να το κάνω βεστιάριο.Είναι μόνο ντουλάπες γύρω, γύρω.Γιατί παιδεύομαι λοιπόν και κάθε τέλος εποχής αλλάζω μεριά τα ρούχα?Μην απαντάτε, ξέρω! :-) Μέσα σε όλα, έμεινα και με το συρτάρι στα χέρια κι αφού παιδεύτηκα μισή ώρα να το χωρέσω στις 2 ηλίθιες τρυπούλες που έχει, πάλι δεν μπήκε καλά...Το παράτησα, αφού κλείνει, μικρό το κακό!

Χμμμ!Τώρα που το σκέφτομαι...Δεν κοιμάμαι και κάνω δουλειές?Αφού δεν ξεκίνησα να τρίβω τα πλακάκια του μπάνιου με την οδοντόβουρτα, σαν τον Christian Bale στο Machinist, είμαι σε καλό δρόμο!Έχω σχέδιο όμως!Θα προσπαθήσω να μην κοιμηθώ μέχρι το βραδάκι, για να πέσω ξερή μέχρι αύριο.

Αχ!Το Σάββατο είναι άγια μέρα...(τώρα που δεν δουλεύω, γιατί, όταν δούλευα, μου την έδινε!)Σηκώνεσαι με το πάσο σου και ξέρεις ότι η παρέα (κοινώς γαϊδούρια) έχουν κρατημένο τραπέζι στο στέκι...Τελευταία καθόμαστε ο ένας πάνω στον άλλον, αλλά κρίση έχουμε, αυτό είναι το ζητούμενο!χαχαχα!!!Η μανούλα συνήθως τηγανίζει ψαράκια και τώρα που βγήκαν τα μαρούλια, είναι το απαραίτητο συνοδευτικό...μιαμ!μιαμ!

Αύριο το πλάνο έχει κρητικό γλέντι για το βράδυ.Με κολλητές 2 Κρητικιές τρελάρες, δεν γίνεται να μην πάμε.Η πρόσκληση έχει φαγητό και ποτό, όσο αντέχεις!Οπότε, αμάξι δεν έχει για μένα στην επιστροφή...(Λενάκιιιιι, ντιν!νταν!)Πέρσυ, περάσαμε φανταστικά και φύγαμε μετά τις "κούπες" (παιχνιδάκι αλκοολικών που δεν το θυμάμαι τώρα ακριβώς, γιατί στην πρώτη γύρα, είχα ήδη γίνει κουδούνι...χαχαχα!) και τις πρώτες μπαλωθιές που άρχισαν να πέφτουν βροχή!Φέτος οψόμεθα!

Μια γουλιά τσαγάκι και συνεχίζω!Πάει 5 κι έχω να φάω από χθες το απόγευμα.Το στομάχι γουργουρίζει, οπότε μια καλή ιδέα είναι να παρατήσω το γράψιμο και να σηκώσω το κουφάρι μου να πάει μέχρι την κουζίνα...Μην πάρω στροφή για το κρεβάτι μόνο, γιατί δεν είναι πλέον καλή ιδέα...

Καλά να περάσετε, ό,τι κι αν κάνετε!Απλά κάντε το καλά! :-)


Αγαπάμε Λεωνίδα!!! :-)

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

10 σχόλια:

  1. Απο χθες έχεις να φας????????????????????????????????
    Τελείωνε πήγαινε για φαγητό και καλό ύπνο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε χαίρεσαι όμως που κάνεις σωματάκι;;; :P
    Χε, εγώ πάλι τις δύο τελευταίες μέρες ούτε ξέρω πόσο κοιμήθηκα (η αρρώστια φταίει!!)!
    Να πας να γλεντήσεις, να ξενυχτίσεις και το πρωί όταν γυρίσεις μην κοιμηθείς, το πάτωμα με οδοντόβουρτσα να τρίψεις!! :P
    Καλό γλέντι!!! ;)
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mia μου,
    δεν είναι πρώτη φορά δυστυχώς!Αλλά έφαγα πριν λίγο μακαρονάκια με φετούλα και στάνιαρα λιγάκι!

    Να περασεις τέλεια το Σαβ/κο και να ξεκουραστείς!Εγώ σήμερα ελπίζω πως θα κοιμηθώ!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ginny μου,
    αχ θα με δεις με την οδοντόβουρτσα μπροστά σου καμιά μέρα, γιατί, αφού θα καθαρίσω το δικό μου, θα έρθω μετά σε σένα!Και το μάτι θα γυαλίζει...


    Χαχαχαχα!

    Πρόσεχε! :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/10/11, 8:04 μ.μ.

    Άσε κι εγω τα ιδια! οχι οτι δεν κοιμηθηκα δηλαδη, γιατι εγω δεν εχω το κακο ελάττωμα του βαμπιριάσματος, αλλα πεθανα στις δουλειες και ουτε καν στο σπιτι μου, αλλα στο σπιτι της μαμας μου!
    Τη Κυριακη εχουμε το ετησιο μνημοσυνο της γιαγιας και θα ερθουν ολες οι φιλες της (βαμπιρια κι αυτες, αν αναλογιστεις πως η γιαγια πεθανε στα 90) για να πιουνε καφε!

    Οποτε η Coula, μάλλον το κλασικο δουλάκι ήρθε στο πατρικό και το έγλυψε από το μεσημερι ως τωρα!

    Αστα να παν! Απαραιτητο ποτάκι με καλη κιενδιαφέρουσα παρέα, σημερα Παρασκευη βραδακι και απο αυριο έχει ο θεος.

    Φιλιά

    (εμαθα και τα καλά νεα της κατηφόριας σου..., με το καλό να έρθεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κούλα,
    άσε κι ακόμα τίποτα δνε έκανα...Χαλιά, κουρτίνες απο βδομάδα!

    Θα κατηφορίσω προς τα μέρη σας κι αν έχεις χρόνο θα χαρώ να τα πούμε κι από κοντά.Ε, δεν έρχεται και κάθε μέρα ο σκαντζόχοιρος στην Αθήνα!!!

    Φιλιά πολλά και υπομονή με τις δουλειές!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ράνια μου
    σ' ευχαριστώ που περνάς!Κι εσύ επίσης!!!

    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ταινια λέγεται Μachinist ,και ειναι κατ'εμε η κορυφαια ερμηνεια του-βρειτε κάποιον αλλον που μπορει να αποδωσει τόση παρανοια μονο με τα ματια...
    Καλα να περασεις στα κρητικα γλεντια και να μεθυσεις και να κοιμηθεις και να ξυπνησεις την Δευτερα(ναρκωση κανονικη!).
    Αμα κατηφορησεις τελικά ,εχεις το στανταρακι του ντουετου που θα δεις (Γ & Μ),οι υπολοιποι περα απο ακριβοθωρητοι εχουμε και τα ψυχονευρωοικονομικοχρεωκοπικα μας και οι συνευρεσεις με κοσμο γινονται μετα απο αδεια του γιατρου μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εβιλάκο μου,
    σ' ευχαριστώ για την επισήμανση, το διόρθωσα ήδη.Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι κι αυτό κουλό, τί να σου κάνει?Δεν υπάρχει ο τύπος εδώ πέρα...Με συγκλώνισε η δίαιτα που έκανε για τον ρόλο που κόντεψε να πεθάνει...

    2 βδομαδούλες έχεις να κάνεις τα κουμάντα σου, να ρωτήσεις και τον γιατρό σου κι έναν ρημαδοκαφέ να τον πιούμε...Θα σ' άερεσε εσένα να ερχόσουν Κιλκίς και να σου έλεγα ότι δεν μπορώ να σε δω?Α και μεταξύ μας, δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δεν θέλω!!!Άλλο, αν δεν θες λοιπόν!

    Εγώ θα ελπίζω...χιχιχι!!!

    Φιλιά πολλά σε σένα και στο κορίτσι σου και καλά να περάσετε κι εσείς!Τα λέμε στις εκπομπές που μας ενώνουν πια! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...