Μπήκε και ο Μήνας χωρίς "μ"...

by 3:36:00 π.μ. 20 αγκάθια

Δεν θα ξεχάσω που στις πρώτες τάξεις του δημοτικού, όταν μαθαίναμε να γράφουμε, μας έλεγε συνέχεια η δασκάλα ότι ο Οκτώβρης δεν θέλει "μ", όπως ο Σεπτέμβρης, ο Νοέμβρης κτλ!Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό.Μάλλον είναι Μ-άγκας και δεν χρειάζεται να το λέει...

Φθινοπωροχειμώνας λατρεμένη εποχή και δεν σας κρύβω τη χαρά μου που πλέον κοιμάμαι με κλειστές μπαλκονόπορτες (άρα και ησυχία) και σκεπάζομαι με το λεπτό μου παπλωματάκι.Κι εγώ σκέφτομαι το πετρέλαιο φέτος, αλλά αυτό δεν θα μου χαλάσει τη διάθεση.Εξάλλου είπαμε.Φέτος θα τη βγάλω στο γραφειάκι μου με εσάς παρέα και τις μουσικές μου.Θα κλείνει η πορτούλα και στις μεγάλες οικονομίες, θα ανάβει το ηλεκτρικό σομπάκι.

Βλέπω να μας μπαίνει καλά ο μήνας, αφού η πρώτη βδομάδα του Οκτώβρη, προβλέπεται ιδιαίτερα ευχάριστη.Λίγα 24ωρα ακόμα κι επιτέλους θα το κρατάω στα χέρια μου...


"Grace for Drowning" ο τίτλος και το περιμένω πώς και πώς!!!Πάνω που είπα το έχασα, γιατί ξεχνούσα να πάω να βγάλω μια prepaid κάρτα για αγορές μέσω ίντερνετ, την μέρα που την έβγαλα τελικά, ξαναμπήκα στο site και ως δια μαγείας, πρόλαβα μερικά τελευταία κομμάτια...Αυτή η συγκεκριμένη σπέσιαλ έκδοση κυκλοφορεί σε 5000 κομμάτια παγκοσμίως και το ένα είναι δικό μου... (-:

Την Τρίτη παίζουν οι James στην Θεσσαλονίκη για πολλοστή φορά.Δεν θέλω να τους δω, αλλά support θα κάνουν οι φίλοι μου Infidelity κι αυτούς θα ήθελα πολύ να τους δω σε τέτοια φάση.Τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν (κι ας έχουμε και free pass-είμαστε πολλοί πανάθεμά μας!!!), οπότε θα είμαστε μαζί τους νοερά όταν θα παίξουν αυτό...


...Επίσης, το ερχόμενο Σάββατο (8/10) στο Principal, θα εμφανιστούν οι Anathema που τους είδα και πέρσυ τέτοια εποχή και σας είχα πρήξει τα συκώτια!!!Δεν αποφάσισα ακόμα, αν σας τα πρήξω και φέτος, αλλά μια βδομάδα έχουμε καιρό να αποφασίσουμε...Μάλλον θα πάμε (είναι φτηνότεροι από τους James), ειδικά αν βρούμε καλή παρέα (ΝΤΙΝ!ΝΤΑΝ!) και δεν εννοώ απαραίτητα την κολλητή μου :-))

Μέσα στη βδομάδα έχω κι εκείνο το δικαστήριο που λέγαμε κι έχω φρικάρει λιγάκι.Τί λιγάκι?Πάαααααρα πολύ, αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι...Και να σκεφτείτε είμαι ένας απλός μάρτυρας.Πού να ήμουν κατηγορούμενη!!!Τεσπά!Το ξεχνάω για την ώρα!!!

Κι όοοοοολα αυτά σε μια βδομάδα!Καλά να μας μπει λοιπόν και να 'μαστε όλοι εδώ και στην έξοδό του!!! :-)))

Τα φιλιά μου μοιρασμένα σε όλους!!!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

20 σχόλια:

  1. Kατηγορούμενη και με αλυσοπρίονο στο χέρι λέμε !!
    Για τη συλλογή που παρήγγειλες δε σχολιαζω μη σε στεναχορήσω .
    Και ας τους James focus στους Anathema και you never know ;)
    Κι ας μην άντεξες τα σκυλάδικά μας σήμερα .
    AAAAAAAAAAAAAAARGHHHHHHH !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/10/11, 10:07 π.μ.

    Καλημέρα και καλό μήνα σκατζοχοιράκι

    Να πας στους Αναθεματισμένους Ανάθεμα, μη σου κάτσουν και στο λαιμό!

    Να σου στειλω και ενισχύσεις αν θες...μπουχαχαχαχα


    Στο δικαστήριο μπορεις και να μην πας αν εισαι ενας απλος μαρτυρας!

    Κατα τα αλλα να ευχαριστηθείς το δωράκι στον εαυτό σου!

    Και οχι να μη τη βγαλεις ολο το Χειμωνα στο δωματιο σου, αλλα να βρεις εναν καλο γκομενο και να αλητευεις. (Να ειναι και πλουσιος να μην εχεις αναγκη) Μα πανω απ' ολα καλο παιδι!

    χαχαχα

    Καλημερα ειπα; Είπα!

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλή καλημέρα σου!!!
    Είναι μάγκας όπως είπες και δε θέλει μ! :P
    Τι βιβλιαράκι είναι αυτό καλέ;;
    Μα για τι θα μπορούσαν να κατηγορήσουν ένα σκαντζόχοιρο;; Άντε για παράνομο παρκάρισμα κάτω από βελανιδιές, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέρααα Σκατζοχοιράκι μου!!

    και εγώ δεν κατάλαβα τι βιβλίο ειναι αυτό ????

    σου στέλνω φιλάκια για ένα καλό Σαββατοκύριακο και ....
    καλό μας μήνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι επειδή σαν άξιος εγκληματίας , επιστρέφω στον τόπο του εγκλήματος , όσοι δεν γκουγκλάρανε το "βιβλιαράκι" είναι ένα cd που παρήγγειλε η Σκατζοχοιρίνα μας και αδημονεί να παραλάβει .
    Να μην ξεχάσω μιας και το πρωί που σχολίαζα δεν ήμουν στα πιο σόι μου , εγώ που έχω μηχανάκι κοπής 2.000 τεμαχίων μόλις should I feel extra special ? Special Edition λέει και 1571/2000 αρφ αρφ .
    Φιλούρες αγκαθωτές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα...καλό μήνα...αυτό το μ μου είχε φάει τα σκότια...ακόμα και τώρα πρέπει να το παιδέψω για να θυμηθώ τον μήνα που δεν εχει μ μ μ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλο μηνα να εχουμε!!!
    Σκυλαδικα βλεπω αλλα χθες ειχα να ακουσω κατι ενδιαφεροντα πραματακια και δε παρουσιαστηκα πουθενα-ασε που κοιμηθηκα και 7 ωρες(πηγα νωρις για υπνο σχετικα)
    Σε δικαστηριο μαρτυρας δε ξερω αν πειραζει αν δε πας εκτος αν εισαι ο μηνυτης που εχεις κατι κυρωσεις - αν ησουν κατηγορουμενη να καταλαβω το αγχος(εμεις περιμενουμε μια δικη που θα γελασει ο καθε πικραμενος γιατι αυτα που κατηγορουσαν ενα γνωστο μας αποδεικνυονται ολα φουμαρα και εκει θα παρει το οριστικο απαλλακτικο και μετα θα γελασουμε εξτρα οταν θα βρεξει μηνυσεις στους εναγοντες!!!)
    Οι φιλοι σου εχουν δισκογραφια ;
    Να τους ψαξουμε να δουμε τι λενε...να αποφασισουμε και εμεις να κανουμε να κανουμε το reunion να αναβιωσουν οι ενδοξες μερες του σκυλοροκ(εχω τραγουδησει πρωτος ροκ με φωνη σκυλε πολυ πριν τον Μαργαριτη!!!!Ευτυχως που δε το εμαθε ποτε ο Nick Cave και γλιτωσα την μηνυση !Εννοειται στο πρωτο μας live-αν συμβει ποτε- θα σε εχουμε πρωτη φιρμα και μετα απο αυτο θα μπορεις να λες οτι τα εχεις δει ολα στην ζωη σου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γκολντενάκο μου,
    λίγη παρέα ακόμα να κάνουμε και θα βρεθώ σίγουρα κατηγορούμενη...Σκαντζόχοιρος σκότωσε σκύλο, γιατί τον αγαπούσε...(Διονυσίου style)

    Τελικά στους James θα πάω...Δεν γίνεται να τη χάσουμε αυτή τη φάση.Μάλλον θα πάω και στους Ανάθεμα,γιατί θα το μετανιωσω, αν δεν πάω!Οψόμεθα!!!

    Και πρόσεξε μην δαγκώσεις τη γλώσσα σου...Το δηλητήριο θα σε πεθάνει...

    :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κούλα μου,
    μάλλον θα πάω τελικά και στις 2 συναυλίες.Την άλλη βδομάδα δεν θα έχω να φάω βέβαια, αλλά όλο κανένας γείτονας θα λυπηθεί το σκαντζοχοιράκι...

    Το δωράκι στον εαυτό μου, το χαίρομαι ήδη κι ας μην μου ήρθε ακόμα...Και γκόμενο, αν έχεις τίποτα καλό από τα μέρη μου, για στείλτον για εξέταση...Θα είναι κρύα τα βράδια από 'δω και πέρα!!!

    Σμουτς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ginny μου,
    πρόκειται για το καινούριο άλμπουμ του αγοριού μου καλέ, του Steven Wilson που σας έχω πρήξει κατά καιρούς!!!

    Για το δικαστήριο, άσε!Θα χρειαστώ ολόκληρη ανάρτηση...Θα σας τα πω!!!

    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Levina μου,
    για άλμπουμ πρόκειται που γράφω και παραπάνω...Θα με μάθεις σιγά, σιγά!!! :-)))

    Καλό ΣουΚού καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mia μου,
    εννοείται πως κι εγώ το σκέφτομαι πριν το γράψω...Η συνήθεια βλέπεις! :-)))

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. goldenάκο μου,
    ρε από τη ζήλεια σου έχει πρασσινίσει και το τσίπουρο που πίνεις!!!

    Και δεν μιλάμε για ένα απλό cd!Εντάξει...Ας το πάρω στα χέρια μου και θα δείτε...Αν και πολύ πιθανό να μη θέλω να το ανοίξω μετά!!!

    Κι έχουμε κι εμείς κι άλλα πράγματα αριθμημένα, αλλά βρε ψώνιο δεν το κάναμε και θέμα... :-Ρ Και τα 5000 κομμάτια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!

    Σμουουουουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εβιλάκο μου,
    δεν αποφάσισα ακόμα τί θα κάνω, αλλά μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει!Θα σας ενημερωσω :-)))

    http://www.infidelity.gr/v3/ Εδώ θα βρεις πληροφορίες για τους φιλους μου.Στο είδος τους είναι πάρα πολύ καλοί και έχουν ξεχωρίσει!

    Τα λέμε αύριο και είπαμε, ύπνο νωρίς πια!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Eω βρηκα και την δισκογραφια τους και την εχω πλεον σε καλη ποιοτητα!
    Θα μελετηθει εξονυχιστικα αν και η πρωτη εντυπωση απο το λιγο που ακουσα ειναι πολυ ευχαριστη(για να μην λενε μερικοι οτι ειμαστε κολλημενοι και δεν μπορουμε να ακουσουμε τιποτα αλλο!)
    James δε τους βαρεθηκατε εκει πανω;
    Ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι αυτη η μπαντα υπαρχει για να κανει live στη Θεσσαλονικη και καμια 10 πολεις ακομα στην Ευρωπη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εβιλάκο μου,
    το δεύτερο τους άλμπουμ είναι καλύτερο και εύχομαι να ερωτευτείς κι εσύ το silence που όλοι στην παρέα αγαπάμε :-)))

    Όσο για τους James, όταν ήμουν γυμνάσιο πέθαινα να τους δω.Τώρα θα παώ μόνο και μόνο για να δω τους φίλους μου να παίζουν live σε ένα κατάμεστο γήπεδο!!! :-)))

    Καλήηηηη φάσηηη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Stous James 8a phgaina apo tous Anathema den exw akousmata.
    Afto to petrelaio 8a mas faei. Poia hlektrikh sompa? na paroume kanena kouva (opws oi astegoi stis Amerikanikes tainies) kai na kaime xartia mesa. Alliws fouter, palto kai kouverta olh mera olh nuxta. 8a mas trelanoun 1e to petrelaio ai sto kalo.
    gia to dikasthrio mhn agxwnesai ola kala 8a pane
    ta filia mou!
    julia-mylifeandthougths.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Julia,
    καλώς σε βρίσκω στα μέρη μου!!!Το σίγουρο είναι ότι θα πέσουν πολλές αγκαλιές φέτος το χειμώνα κι αυτό μόνο καλό θα είναι... :-)))

    Πήγα στους James και για το δικαστήριο θα σας πω εν καιρώ...

    ΦΙλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλό μήνα Σκρουτζάκο και καλά να περνάς κι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...