Νυχτερινές φλυαρίες!

by 1:44:00 π.μ. 8 αγκάθια

Βρέχει!'Οχι, δεν το φαντάζομαι..Βρέχει σας λέω κι είμαι ξύπνια και το απολαμβάνω.Επιτέλους!Μια απίστευτη δροσιά έχει γεμίσει το γραφειάκι μου, σχεδόν με ανατριχιάζει...Αλλά δεν θέλω να σκεπάσω του ώμους μου με κάτι.Θέλω να νιώσω την ψύχρα, γιατί είναι η πρώτη αυτού του φθινοπώρου!Πάντα χαίρομαι τις πρώτες φορές...Τις πρώτες στιγμές!

Το πρώτο κοίταγμα, τις πρώτες κουβέντες που ξεστομίζει αμήχανα το στόμα, τις πρώτες λέξεις που πατούν τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο.Το πρώτο ταξίδι, εκείνο που έχεις πάντα γεμάτες τις βαλίτσες και δεν σ' ενοχλεί το βάρος τους.Κι όλο πας και πας και δεν γυρνάς πίσω...Τί υπέροχες που είναι αυτές οι πρώτες στιγμές!!!

Κι είναι εξίσου σημαντικές και οι γνώσεις που αποκτάς από τις πρώτες στιγμές του ταξιδιού.Πρώτ' απ' όλα για τον εαυτό σου.Μαθαίνεις τόσα πολλά νέα πράγματα.Οι αντιδράσεις σου σε νέες εμπειρίες μπορεί να σε ξαφνιάσουν, αλλά τις δέχεσαι με ένα χαμόγελο απορίας!!!Ύστερα, βάζεις σε λειτουργία όλες σου τις αισθήσεις και πασχίζεις να μάθεις, να καταλάβεις και να ερμηνεύσεις τα λόγια και τις εκφράσεις των συνταξιδιωτών σου.Στα εύκολα, απλά προσπερνάς νιώθοντας επιτυχία και στα δύσκολα κοιτάς τον εαυτό σου κατάματα και απλά τον παραδέχεσαι!

Σκόρπιες λέξεις μέσα στο κεφάλι του σκαντζόχοιρου που το πρωί φαντάζουν σχεδόν πάντοτε έτσι απλά, νυχτερινές φλυαρίες!!!



How can I start to see inside the fog? 



elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/9/11, 2:39 μ.μ.

    Οι νυχτερινές φλυαρίες, σχεδόν πάντα, κρύβουν γλυκιές μελαγχολίες!

    Ομορφή μέρα πάντα ξεκινά..μετά απο αυτες!

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/9/11, 4:58 μ.μ.

    Εδω δεν βρεχει, και το περιμενω πως και πως.. και η αληθεια ειναι οτι νιωθω πως εχω την αναγκη της αυτην την εποχη.
    Σε φιλω γλυκα μικρο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κούλα,
    η μέρα μου φτιάχνει με τη βροχή σχεδόν πάντα!!!

    Καλό απόγευμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Siren Girl,
    άσε, ξανάφτιαξε ο καιρός κι είμαι μέσα στη γκρίνια!!!Θέλω βροχή, πολλή βροχή!!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τα πω αποστάγματα σοφίας; Όχι, καλύτερα αποστάγματα γυναικείας ωριμότητας. Μη σε κάνω και αισθάνεσαι το βάρος της ηλικίας σου στη πλάτη :)

    Θα ΄θελα να μπορούσα να τα έγραφα και εγώ κάπως έτσι διαισθαντικά, αλλά χρόνια καταχρήσεων και ακολασιών πλέον νομίζω ότι μου έχουν αμβλύνει αυτή την ικανότητα. Σε ζηλεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. spacefreak,
    το 'σωσες με την ηλικία... :-)

    Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Πάντα γράφω, όπως αισθάνομαι προσπαθώντας να μην κρύψω τίποτα.Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.Όποιος ένιωσε, ένιωσε...

    Φιλί γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΑΑΑ, ζηλεύω!!!!!!! Θέλω κι εγώ βροχούλα!! Τυχερή! Τόσα βράδια είμαι ξύπνια και βροχή δεν ;κούω!!
    Η ομορφιά του ταξειδιού είναι η ιδιομορφία του!:)
    Τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ginny μου,
    άσε!Κι εδώ σταμάτησε να βρέχει...όλο ζέστη κάνει, αλλά πού θα πάει!!!Φθινοπωράκι έρχεται!!!

    Φιλιά πολλά καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...