Μέσα στη νύχτα μου!

by 3:48:00 π.μ. 12 αγκάθια


Κι εκεί που κάθεσαι αραχτή και ανέμελη, έρχεται μπροστά σου μια φωτογραφία και τρως μια σφαλιάρα, μα μια σφαλιάρα, σαν εκείνη που μου είχε δώσει ο δάσκαλος στην 5η δημοτικού, γιατί κάτι δεν έκανα σωστά σε μια άσκηση.Έκαιγε 3 ώρες το μάγουλό μου, θυμάμαι!!!


Νιώθω να κάθομαι αναπαυτικά στην καρέκλα μου στο σινεμά, έχω πάρει και τα μεγάλα ποπ κορν και αρχίζω να παρακολουθώ στην μεγάλη οθόνη την ζωή μου πριν 13 χρόνια.Χμμμ...Καλά βλέπω πάει.Έχει γέλιο, αρκετό άγχος με την τότε δουλειά, ένα μπάχαλο γενικό στο σπίτι και έναν καινούργιο έρωτα να ξεκινάει...Ωραία!Θα δούμε συναισθηματική κομεντί, κάτι που απεχθάνομαι γενικώς.Έλα όμως που λίγο παρακάτω, η ταινία γίνεται δραματική περιπέτεια και μην σας πω και θρίλερ!Κι εκεί που νόμιζα πως τελείωσε και έπεσαν οι τίτλοι τέλους, ξαναρχίζει από την αρχή!Μα τί διάολο;

Ένα εισιτήριο πλήρωσα, μια ταινία θέλω να δω.Δεν μου άρεσε το έργο και τα ποπ κορν τελείωσαν!Θέλω να βγω από την αίθουσα τώρα.Κάποιος κλείδωσε την πόρτα και το ντόλμπι σαράουντ με έχει ξεκουφάνει.Μπορεί να παίζει Porcupine Tree, αλλά νιώθω κλειστοφοβικά πλέον και θέλω να φύγω από έδω μέσα.

Έχει φύγει και ο ταξιθέτης με τον φακό.Και μου είχε υποσχεθεί ότι θα έμενε μέσα στην αίθουσα να βλέπω το φως να μην φοβάμαι.Και η ταινία συνεχίζει...

Δεν θέλω να δω τη συνέχεια.Τί έκαναν οι πρωταγωνιστές και πού βρίσκονται τώρα.Δεν με νοιάζει.Δεν μου κάνει καλό.Δεν θέλω να προχωρήσω, γιατί φοβάμαι πως θα απογοητευτώ πάλι.Μα πότε θα  τελειώσει η ταινία, ποιός με κρατάει μέσα στην αίθουσα και δεν με αφήνει να βγω;Κάτι κουνιέται πίσω από την κουρτίνα...


Τώρα κατάλαβα...

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

12 σχόλια:

  1. Σκατζοχοιράκι άμα δεις τα ζόρικα, πάρε με τηλέφωνο να σε πάρω αγκαλίτσα, να σε πετάξω πάνω στο μοτοσακό και να φύγουμε πετάδην στο ηλιοβασίλεμα .
    Καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είδα τα ζόρικα, αλλά το τηλέφωνό σου δεν έχω. :-) Χάλασε το κινητό μου, το πήγα για φτιάξιμο και τα έχασα όλα.Οπότε, στείλε μηνυματάκι, ελπίζω να έχεις το δικό μου εσύ! :-Ρ Και να μη φύγουμε με το μοτοσακό, κάνει κρύο.Θα πάρουμε το πολάκι μου! χαχαχα!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/1/13, 12:17 μ.μ.

    Σε όλα τα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης απάντησες. Εκτός από το δικό μου.
    Το να μη σχολιάζεις κανένα, φυσικό, και εγώ το κάνω, συχνά.
    Αλλά να σχολιάζεις ΟΛΑ τα άλλα εκτός από το δικό μου....
    Why ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το πήρα χαμπάρι.Αυτή η ανάρτηση γράφτηκε, αργά και με μεγάλη φόρτιση.Δεν γύρισα πίσω να δω, αν μου έγραψε και κάποιος άλλος.Σίγουρα θα το είχα δει και το ξέχασα.Είναι ποτέ δυναντόν να μην σου απαντούσα;Πάντα μου γράφεις τα πιο εύστοχα σχόλια, θα ήταν μεγάλη γαϊδουριά μου να μην σου απαντήσω.Εδώ και αρκετό καιρό, ξέρεις ότι έχω παραμελήσει το μπλόγκ μου,αλλά και τα δικά σας.Τώρ προσπαθώ να μπαίνω συχνότερα.Έλα, χαμογέλασέ μου!Μη μου κρατάς κακία. :-)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/13, 9:54 μ.μ.

      Γράφεις...
      "Έλα, χαμογέλασέ μου!Μη μου κρατάς κακία. :-)

      Δε θα σου χαμογελάω,
      ούτε σου κρατώ κακίες
      Θα με δω να σε κρατάω
      και να γράφω μακακίες !

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/1/13, 8:30 π.μ.

      Το σκότωσα ! Και το νόημα το σκ@τωσα !

      Ναι, θα σου χαμογελάω,
      και δεν θα κρατώ κακίες
      Θα σε κάνω να γελάς γιατί σε πάω
      και ας γράφω μακακίες !

      Διαγραφή
    4. χαχαχαχα...Εμένα και τα δύο μου αρέσουν, γιατί είναι δικά σου! <3 Σμουουουουουτς!!!!

      Διαγραφή
  3. Κι επειδή μου διέφυγε το πρωί, πάτα ν' ακούσεις τον τίτλο της ανάρτησής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω κάτι αιώνες να τους ακούσω.Να τους πεις να μην με αντιγράφουν σε παρακαλώ!χαχαχα!

      Διαγραφή
  4. Αγαπημένη μου Σκαντζοχοιρίνα σου εύχομαι πρωτίστως καλή χρονιά με υγεία, υπομονή και επιμονή! <3
    Αμ, μία φορά πληρώνεις το εισιτήριο κι αν ακόμη βρίσκεσαι στους τραγικούς εκείνους συνοικιακούς κινηματογράφους, μία ταινία θα δεις! Μην τη φοβάσαι όμως! ;) Εκεί που γίνεται θρίλλερ, θα μετατρέπεται σε δράμα, κι από περιπέτεια μπροστά σου θα βγαίνει το ρομάντζο! ;) Οπότε chill and enjoy the show! Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας!
    Τα φιλιά και την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγήκα τελικά.Κάποιος ευτυχώς ξεχασμένος θαμώνας μου έδειξε την έξοδο κινδύνου.Κάτι μου λέει ότι θα ξαναπάω σε αυτόν τον κινηματογράφο, αλλά αυτή τη φορά θα είμαι πιο προετοιμασμένη! :-)

      Διαγραφή
  5. Ειχα αρκετο καιρο να περασω απο εδω αλλα δεν ξεχνω τους μπλοκοφιλους.Ευχομαι να εχεις καλη. φωτεινη εβδομαδα γεμάτη υγεία και χαμογελα!!!!Να ξαναπας και να εισαι πανετοιμη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...