Όοομορφη Θεσσαλονίκηηηη....

by 1:47:00 μ.μ. 11 αγκάθια
Κοίτα που με πρόλαβε ο Αμερικλάνος να γράψει για τη Θεσσαλονίκη και θα λέει πως τον αντιγράφω!!!Αλλά τί να κάνω.Μετά από 11 ώρες ύπνου (να γραφτεί στα πρακτικά παρακαλώ) σηκώθηκα με μια τρελή διάθεση κι ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...Να τέτοιο...



Πέρασα τόσο τέλεια κι εγώ χθες με την κολλητή μου κάτω (*κάτω λέμε τη Θεσσαλονική εμείς, γιατί είμαστε ψηλότερα) που δεν γίνεται να μην αναφερθεί σε ανάρτηση.Σηκωθήκαμε που λέτε οι τσούπρες και μεσημεράκι ξεκινήσαμε.Χθες ήμουν ακόμα άυπνη, αλλά στο τιμόνι αστέρι!Αφού σας γράφω τώρα, μια χαρά όλα!Φτάνουμε στο γνωστό παιχνιδάδικο και χωριζόμαστε, γιατί επρόκειτο να πάρω πράγματα για το "κρυφό" δώρο μου και δεν έπρεπε να τα δει η κυρία.

Παρένθεση-Καλά έπρεπε να μας βλέπατε πέρσυ τέτοιες μέρες που είχα πετύχει την συγκεκριμένη κολλητή και πήγαμε ΙΚΕΑ μαζί για να πάρω το δώρο της.Χαχαχαχα!!!Χαμπάρι δεν πήρε!Όταν φτάσαμε ταμείο, την είχα πλάτη για να μην το δει (Λενάκι, ακόμα να φάω στο καινούριο σερβίτσιο!!!) και το τί έγινε δεν περιγράφεται με 2 τρελές να μιλάνε χωρίς να κοιτιούνται κι ο κόσμος να απορεί.Αλλά εμείς στην κοσμάρα μας! :-) Κλείνει η παρένθεση!

Πού μείναμε?Α, ναι.Στο παιχνιδάδικο.Ο πανικός, του πανικού, ώ πανικέ!Βρήκα όμως αυτά που ήθελα κι ενθουσιάστηκα τρελά.Είμαστε σε καλό δρόμο για το δωράκι μας...χοχοχο!Πρέπει να το τελειώσω αυτές τις μέρες, γιατί Παρασκευή έρχεται η άλλη κολλητή και δεν θα μας αφήσει σε ησυχία!

Αφού τελειώσαμε από εκεί και μεγάλωσε ξαφνικά και η παρέα μας (το θαύμα των Χριστουγέννων...χοχοχο!) πήγαμε κέντρο.Τί γαμάτη (σόρυ δεν βρίσκω καλύτερο επίθετο) πόλη που είναι η Θεσσαλονίκη ρε παιδιά!!!Είχε τέλειο καιρό κι ο κόσμος γυρνοβολούσε στην αγορά.Ξαναχωρίσαμε με το Λενιώ, αλλά εγώ δεν έμεινα μόνη (χο!χο!χο!) και πήγα προς παραλία μεριά (Αμερικλάνε, στην Αριστοτέλους, όλο και θα σε πέτυχα κάπου, αλλά είσαι γάιδαρος ρε που δεν ενημέρωσες...Θα στα ψάλλω την παραμονή).

Μετά, έπρεπε να πάω να πάρω το αμάξι από εκεί που το είχα παρκάρει και να το φέρω κέντρο να παραλάβω την τσούπρα που άφησα μόνη.Η κίνηση αυξήθηκε αισθητά και το πόδι στον συμπλέκτη κόντεψε να πάθει αγκύλωση.Και τότε έκαναν και την εμφάνισή τους τα πρώτα συμπτώματα κούρασης...Δεν πρόσεξα κανένα, μα κανένα φανάρι.Ήμουν απίστευτα αφηρημένη λόγω αϋπνίας.Όπου πήγαινε ο μπροστινός μου, πήγαινα κι εγώ.Δεν τον ενημέρωσα όμως ότι ήθελα να πάω σε συγκεκριμένο πάρκινγκ του ανθρώπου, οπότε αυτός μάλλον σπίτι του πήγαινε και πήγαινα κι εγώ μαζί.Χάνω μια στροφή και κάνω έναν απίστευτο κύκλο για να ξαναφτάσω παραλία.Όποιοι χθες είδατε ή καλύτερα ακούσατε από ένα πολάκι τέρμα μουσική και μια τρελή να τραγουδάει με ανοιχτά παράθυρα, εγώ ήμουν!Κάπως έπρεπε να μείνω ξύπνια!Συγγνώμη για τη φασαρία! :-)

Αφού τελειώσαμε με τις βόλτες, είπαμε να φάμε κάτι.Προτείνω φάση ταβέρνα για να κλείσουμε την υπέροχη μέρα μας.Και πετυχαίνουμε ταβερνάκι με 2 παππούδες να παίζουν live μουσική.Τί όμορφη βραδιά!!!Πρέπει να ξαναγίνει το σκηνικό με μεγαλύτερη παρέα κάποια στιγμή την επόμενη βδομάδα.

Όπως καταλαβάτε λοιπόν κάνουμε πράξη τα όσα λέμε και προσπαθούμε να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε και μας επιτρέπουν οι συνθήκες.Δεν λέω ακόμα ευχές θα επανέλθω...Σας αφήνω με κομματάρααααα....

Λατρεύω μπασάκι... :-)

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

11 σχόλια:

  1. σκατζοχοιράκι πάντα να περνάς καλά με τα φιλαράκια σου και να χαμογελάς!πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστινάκι μου,
    κι εσύ το ίδιο εύχομαι!Να είσαι πάντα ανάμεσα σε φίλους!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τυχερή που κρατάτε ακόμη... στην Αθήνα που κατέβηκα σήμερα το πρωϊ υπήρχε τρελλή κίνηση. Καμμιά 60αρια πρεζόνια, από Ομόνια μέχρι την Εθνική Βιβλιοθήκη, κατάχαμα, λικνίζονταν στης βελόνας το σκοπό. Ανοιχτά αλουμινόχαρτα να ψένεται... άλλος με σάπια πόδια έψαχνε φλέβα, άλλοος με κατεβασμένα τα παντελόνια, άλλης της βαρούσε ο σύντροφος τη δόση στη καρωτίδα... ούτε στα πιο "τελειωμένα" μου ταξίδια (πάρκο Ζυρίχης, κεντρική πλατεία Μιλάνου, κανάλια Άμστερνταμ) το 'χω δει αυτό. Shooting gallery ολκής. Και αν κατηφόριζα και προς Σωκράτους-Αθηνάς, οι 14χρονες αφρικανούλες θα 'χαν πιάσει πιάτσα για 5ευρη πίπα "στο πόδι". Καλωσωρίσατε στη χριστουγεννιάτικη κόλαση μιας χώρας που ψυχοραγεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. We love Salonica λέμε !!
    Να αλλάξεις και το τραγούδι να βάλεις κανένα απ' το ρεπερτόριο των μπαρμπάδων ^^
    Cheers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα όλοι εκεί πια;

    http://deliriumtremens-tremens.blogspot.com/2011/12/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/12/11, 8:40 μ.μ.

    :)
    Θα βρεθώ λίγες μερες στη Θεσσαλονικη μεσα στις γιορτές!

    Θα σε ενημερώσω για καφεδάκι.

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. spacefreak μου,
    μάλλον είχες καιρό να κατέβεις κέντρο!Αυτές οι εικόνες φαντάζομαι είναι καθημερινές κι όχι ντεκόρ Χριστουγέννων.Μεγάλο θέμα και κάτι πρέπει να γίνει, αλλά δυστυχώς εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό...(κι ας μην ακουστεί κακό)

    Όλοι περάσαμε τα ζόρια μας, τα περνάμε και θα τα ξαναπεράσουμε...Μπορώ εντωμεταξύ να προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη στο ενδιάμεσο και να χαμογελάω?

    Ευχαριστώ!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. golden μου,
    την επόμενη φορά που θα ανέβεις, πρέπει να κανονίσουμε κρασοτσιπουρομεζεδοκατάσταση στη Σαλόνικα να γίνει χαμός!!!

    Φιλιά ρε σαλλλλλλονικιώτικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. tremens,
    όπως σου είπα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Θεσσαλονίκη!!!

    :-)))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Coula,
    αν βολέψει θα χαρώ να τα πούμε!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπα... κάθε μέρα κατεβαίνω, αφου η δουλειά μου κεντρικότατα είναι...

    Απλώς μη συμβιβαζόμενος με τη παραίτηση και την εγκατάλειψη, νοιώθω πάντα εκείνη τη γροθιά στο στομάχι. Και δεν μπορώ να ευθυμίσω όταν γύρω μου όλα κατερρέουν.

    Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...