6 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα!

by 3:40:00 μ.μ. 17 αγκάθια
"Να με καταστρέψεις γλυκά",  λέει ένα τραγουδάκι και κοίτα που τα κατάφερες!!!Και δεν χρειάστηκες και πολλά για να το καταφέρεις Mr Ben.Μόνο 6 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα...


Από χθες το απόγευμα που μου το πέταξε ένα "ρεμάλι με ελεύθερη καρδιά" στα μούτρα, μπορείτε να υπολογίσετε πόσες φορές το έχω ακούσει?Ούτε κι εγώ! :-))) Ε, αυτό το πράγμα μόνο με τη μουσική το παθαίνω.Όλα τα συναισθήματα πακέτο...

Είχα αποφασίσει χθες να κοιμηθώ νωρίς.Μετά από μια βδομάδα απίστευτης αϋπνίας, σχεδόν ζόμπι κι ενός τρελλλλού Σαββατόβραδου (θα επανέλθω σε άλλη ανάρτηση), είπα σήμερα σκαντζόχοιρε θα αράξεις στο σκοτάδι με τα λαμπάκια σου και θα νανουριστείς.Αμ, δε!Κοιμάσαι μετά από αυτό?Τσουκ!Και θα μου πεις υπάρχουν και καλύτερα.Όχι, εγώ αυτό θέλω!

Ακουστικά, ένταση και repeat, repeat, repeat...

Εκτός εορταστικού προγράμματος, αλλά έτσι είναι η ζωή.Τα φέρνει τούμπα καμιά φορά και αλλάζουμε πορεία.Το καλό που μου θέλω να το βαρεθώ μέχρι την παραμονή, γιατί βλέπω τον Άγιο Βασίλη να αράζει καναπέ κι αντί για κουλουράκια να μου ζητάει έκστα-σι, έκστα-νο!χαχαχα!!!

Το αφήνω να παίζει σα χαλάκι και συνεχίζω την ανάρτηση...Πρέπει να ασχοληθώ με το δώρο της ανταλλαγής μας.Ξέρω τί θέλω να φτιάξω και να πάρω, αλλά πρέπει να στρωθώ επιτέλους και να τελειώσω.Παρασκευή η αγίας τριάς θα γίνει τετράδα κι αν κρίνω κι από πέρσυ, το σπίτι θα με βλέπει λίγες ώρες την ημέρα κι αυτές ελπίζω να κοιμάμαι!!!


Κατά τ' άλλα, υπάρχει μια χαλαρότητα πραγμάτων και σκέψεων.Όλα κυλάνε ήρεμα (μέσα μου κυρίως) και αρνούμαι κατηγορηματικά να ασχοληθώ με οτιδήποτε που θα μου χαλάσει τη διάθεση...Έχουμε έναν ολόκληρο χρόνο μπροστά μας για γκρίνιες.Γιατί να καταστρέψω τις τελευταίες δυο βδομάδες δηλαδή?

Οπότε...Χαμογελάμε συνέχεια, γιατί εκτός από μεταδοτικό σαν το χασμουρητό ένα πράγμα, είναι και αφροδισιακό (άσχετο, αλλά το λέω μπας και πιάσει).Δεν κοιτάμε δίαιτες και  γυμναστικές αυτές τις μέρες.Τρώμε όσο θέλουμε και ό,τι έχουμε, γιατί ούτως ή άλλως, δεν έχουμε και πολλά στο ψυγείο  μας!Το να μοιραζόμαστε τροφή επίσης είναι σημαντικό αυτές τις μέρες και πάντα!

Βολτάρουμε ώρες ατελείωτες και βρισκόμαστε καθημερινώς με φίλους.Θέματα συζήτησης πολλά και διάφορα, αλλά όχι απαραίτητα σοβαρά.Απαγορεύονται οι λέξεις κρίση, λεφτά, μιζέρια, "τί θα κάνουμε ρε?"-εκτός αν πρόκειται για σχέδια εξόδου, λογαριασμοί, χαράτσια κτλ!

Ποτέ στο σπίτι μόνοι...Αφού νυχτώνει νωρίς, κάνει κρυουλάκι και πόση βόλτα να αντέξει ο οργανισμός μας πια χειμωνιάτικα, μαζεύουμε την παρέα σπίτι.Θεματικές βραδιές έχει το πρόγραμμα.Βραδιά παιχνιδιού, βραδιά μουσικής δεκαετίας, βραδιά φαγητού (αυτοσχεδιασμός), βραδιά γιατρού-νοσοκόμας ή διευθυντή-γραμματέα, μπετατζή-καντηλανάφτη κ.ο.κ.Φαντασία με το τσουβάλι λέμε...

Κάπως έτσι σχεδιάζω τις επόμενες μέρες.Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λένε και θα συμφωνήσω.Άντε κουνηθείτε!Ελάτε στο κλαμπ των ΑΝiMATriX!



Α ρνούμαι Ν α Μ ιζεριάσω Α υτά Τ α Χριστούγεννα!!!!
:-)


elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

17 σχόλια:

  1. JUNO REACTOR. Από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικώς trance σύνολα. Αυτό που ανέβασες είναι από το 5ο album τους "Shango". Το πιο "σκληρό" τους μουσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιορτούλες έρχονται όμορφες, κοίτα να τις περάσεις τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. spacefreak,
    έχει κατέβει ήδη όλη η δισκογραφία!Luciana δεν είναι όντως!Σίγουρα πιο βαρύ για το στομάχι.Μου άρεσε και το pistolero από το ίδιο άλμπουμ.Λες ο Μορικόνε να έγραφε κάτι τέτοιο, αν έμενε στην Γκόα?χιχιχι!!!

    Πουρά εκεί δέχονται?Κλείσε εισιτήρια και φύγαμε!!!Αλλιώς έλα καναπέ... :-)

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tremens,
    ΟΛΟΙ να περάσουμε καλά...Έχουμε καιρό για στεναχώριες! :-)

    Καλή βδομάδα και καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγω τα ιδια κανω, μοναχα που βρηκα ευκαιρια και κοιμαμαι!!!

    Εφτιαξα και κατι που θα ενδιαφερει αρκετους σημερα(λεπτομερειες μετα τα Χριστουγεννα) και εχω μπει σε μια φαση διορθωτικη γενικοτερα.

    Τρανς δε μπορω να ακουσω ,μεχρι πρωιμη των 90's φτανω.
    Αρχισα και ακουω μες το γενικοτερο κλιμα της χαλαρωσης κατι γαλλικες λιστες που μου ειχε δωσει μια φιλη πριν καιρο και περιεργως μου αρεσουν....μαλλον το εχω το εθνικ.

    Κοιτα να βρεις χρονο να το φτιαξεις το δωρο και να κοιμηθεις για να μαζεψεις ενεργεια για τις κραιπαλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Luciana είναι όντως το αριστούργημά τους. Δύσκολο album, φλερτάρει στην αισθητική των ambient industrial των 80s.

    Goa; Του χρόνου τα Χριστούγεννα, ναι. Το σκέφτομαι ήδη, θα έχω κλείσει και 20ετία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι προ πολλού μέλος....μετά από στραπάτσα...το μυαλό στο ( δώδεκα) ...και όλα καλά..έχω τραγουδάκια ....αποτελειώνω το στόλισμα....και κάνω και σχόλια...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/12/11, 11:57 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εβιλάκο μου,
    άσε!Αν συνεχίσω με ατούς τους ρυθμούς, με βλέπω να κοιμάμαι του Χρόνου πια!Αύριο πάω βόλτα Θεσσαλονίκη και θα ασχοληθώ και με το δωράκι μου!Μωρέ το δώρο είναι εύκολο!Η παρουσίαση είναι δύσκολη!

    Το συγκεκριμένο κομμάτι μου έχει φτιάξει τρελλά τη διάθεση, αλλά έχει κι άλλα που μου άρεσαν πάρα πολύ.Δεν ακούω τρανς, απλά κάποια κομμάτια μου αρέσουν πολύ.

    Περιμένω τα νέα σου μετά τις Γιορτές! :-))) Μέχρι τότε, δεν χανόμαστε φυσικά!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. spacefreak μου,
    κακομοίρη μου, μην τυχόν και δε διαλέξεις εμένα για συνταξιδιώτη σε έφαγα!!!Από τώρα ξεκινάω οικονομίες!!!

    :-)))

    Δες το luciana στο youtube.Τρομερό βίντεο! :-)

    Σμουουουουτς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μία μου,
    έτσι θέλω τα μέλη του συλλόγου!Ενεργά και δραστήρια...Και μόνιμα κολλημένο το μυαλό στο 12!!!χαχαχαχα!!!

    Επιτέλους!!!

    Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπατλεράκο μου,
    αφού ξέρεις, αν κολλήσω με κάτι πάει δεν ξεκολλάω εύκολα! :-)))

    Θεματική βραδιά!!!Μαζευόμαστε παρέα για επιτραπέζια.Άλλη μέρα μαζευόμαστε και ακούμε μουσική συγκεκριμένης δεκαετίάς.Αυτό το έχουμε ξανακάνει και μαλιστα είχαμε ντυθεί κιόλας!Όχι δεν ήταν απόκριες!Βραδια φαγητου.Φερνει ο καθενας ότι θέλει και φτιάχνουμε ότι μας έρθει στο μυαλό!

    Αυτάααα!!!Μπήκες?

    :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/12/11, 8:51 π.μ.

    Διαλέγω τη βραδιά...γιατρου νοσοκομας...
    χαχαχαχα
    Με τετοιες βραδιες κανεις δε μιζεριαζει!

    Καλές γιορτές

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Coula

    Σε αυτη την βραδια φερνει ο καθενας και το ραντζο του;

    Ελενα νωριτερα θα εχεις νεα ,οχι τιποτα συγκλονιστικα ,απλα την αλλη βδομαδα θα με ακουσεις καπου μετα απο τοσο καιρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Coula,
    ε κάπως να περάσουμε κι εμείς οι ελεύθεροι τις γιορτές! χαχαχα!


    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Animatrix rules!

    Κάτι φίλοι μου ντύνονται κάθε χρόνο λίγο πριν τα Χριστούγεννα και κάνουν διαγωνισμό σώου. Ο καλύτερος κερδίζει βραβείο που μοιάζει με Οσκαρ.
    Τα σώοου κυκλοφορούν μετά στην παρέα σε βίντεο. Τρελή κατάσταση... εξωφρένειες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τheorema,
    καταρχάς καλωσήρθες στην μπλογκοφωλιά μου!!!Κάτσε αναπαυτικά, την πέτυχες και στολισμένη! :-)

    Δεν φαντάζεσαι τί βιντεάκια κυκλοφορούν στην δική μου παρέα...Κάτι μου λέει, θα κάναμε καλή παρέα με τους δικούς σου φίλους.Εμείς 8 χρόνια τώρα κάνουμε ανταλλαγή δώρων με τρελές παρουσιάσεις!!!

    Καλές γιορτές και καλά να περάσετε!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...