Νέα εμφάνιση!

by 12:51:00 π.μ. 4 αγκάθια

Πάει κι αυτό παιδιά!Τελείωσαμε με τις γιορτές και τις αργίες κι επιστρέφουμε πάλι στους παλιούς καλούς ρυθμούς μας!Άντε, γιατί αποσυντονιστήκαμε αρκετά.Ξεστόλισα και το σπιτάκι μου σήμερα κι έτσι είπα να "ξεστολίσω" και το μπλογκάκι μου.Πώς σας φαίνεται?Είμαι γενικά των αλλαγών!!!Μου άρεσαν τα χρώματα, γι' αυτό το διάλεξα.Ελπίζω να αρέσει και σε σας και να σας ξεκουράζει η επίσκεψη σας στα μέρη μου...
Τί άλλο?Α, ναι!Πήγα και είδα το AVATAR.Μαγεύτηκα!Τρελλά γραφικά, ωραία ιστορία και είχε και την περιπέτειά του.Να πάτε να το δείτε, σας το συνιστώ.Σε 3D εννοείται!Κρατάει πολύ, αλλά πραγματικά ούτε που το κατάλαβα.Είχε γέλιο που καθόμασταν σε μια τεράστια αίθουσα με τα μαύρα γυαλιά.Σαν να κάναμε ηλιοθεραπεία ήμασταν.Τα κοκτέιλ μας έλειπαν...Έτσι που το πάει ο καιρός βέβαια, δεν θα είναι περίεργο σε λίγο να μας δω όλους στις παραλίες.Πάει!Το καταστρέψαμε το περιβάλλον και δεν νομίζω να υπάρχει πλέον επιστροφή!!!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

4 σχόλια:

  1. σκεφτομαι αυριο να παω να δω την ταινια αυτη...ελπιζω να αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και αξίζει φυσικά να το δεις τρισδιάστατο...Είναι κάπως περίεργο στην αρχή, αλλά μετά μαγεύεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μμμ..πειράζει που η προηγούμενη μου άρεσε περισσότερο! Ήταν πιο λαμπερή και σου πήγαινε περισσότερο!Σημασία όμως έχει το μέσα και όχι το περιτύλιγμα, αρά όπως και να είσαι μας αρέσεις!!! :)
    Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...