Καλοκαιριάτικα...

by 2:21:00 μ.μ. 3 αγκάθια

Ζεσταίνομαι...Είμαι αγκαλιά με τον ανε-μνηστήρα μου μέρες τώρα, αλλά δεν περνάω καλά μαζί του!Μου φέρνει πονοκέφαλο!Όλο μπουρου-μπούρου μου είναι!Πολυλογάς ο άτιμος, αλλά δεν μπορώ να κάνω μακρυά του!

Το μόνο πράγμα που μου αρέσει στο καλοκαίρι είναι τα φρούτα της εποχής!Τα λατρεύω...Τώρα που γράφω, τρώω παράλληλα κεράσια και νεκταρίνια!Λέτε να λερώσω το πληκτρολόγιο;Κάτσε να σταματήσω...μιαμ!μιαμ!



Τέλος με τις εκλογές!Έχουμε κυβέρνηση καλέ!Να τη χαιρόμαστε!Ο Πειρατής Σαμαράς μπαίνει με φόρα στο γήπεδο, αν και τραυματισμένος!Το τόπι του λείπει...


Καιρό έχω να γράψω και οι ιδέες στέρεψαν!Είναι και η ζέστη που σου κάνει το μυαλό ζελέ!Α, πήρα ζελέ βατόμουρο, μην ξεχάσω να το φτιάξω!Ό,τι πρέπει για αυτές τις μέρες το ζελεδάκι...Δροσερό, ελαφρύ και νόστιμο!Θα βάλω και κεράσια μέσα.Έχω πάρει κι εκείνο το γκατζετάκι που ξεχωρίζει τα κουκούτσια, ευκαιρία να το χρησιμοποιήσω!Φοβερή εφεύρεση!Τώρα θυμήθηκα τη γιαγιά μου (άσχετο)!Είχε κάνει μια μέρα σοκολατάκια (τα ανώμαλα, αν τα έχετε ακουστά) κι αντί για αμύγδαλα, έβαλε η κακομοίρα τα φυστίκια Αιγίνης, ακαθάριστα με το τσόφλι!Σπάσαμε δόντια εκείνη τη χρονιά...χαχαχα!!!Κι άλλη μια φορά σε κουραμπιέδες, αντί για άχνη, έβαλε αλεύρι!χαχαχα!!!Ξεσκόνισμα να δείτε μετά για να τα καθαρίσουμε!


Διακοπές θα πάτε;Τί καλό κανονίσατε;Εγώ θα δω θάλασσα φέτος με κάτι κυάλια του μπαμπά μου, παλιά στρατιωτικά ή το πολύ, πολύ να τη ζωγραφίσω!Είναι ακριβές οι μπογιές άραγε;Θα παραμείνω κάτασπρη σαν το γάλα ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι.Αρχαία Ελληνίδα-Μακεδόνισσα!Μια χαρά!Δεν θα έχω το άγχος και για τα εγκαύματα.(Καλά λένε, όσα δε  φτάνει η αλεπού...Και ο σκαντζόχοιρος θα προσθέσω...)

Αυτό είναι και το μυστικό όμως!Να βρίσκεις άλλες διεξόδους και να περνάς καλά, ακόμα και μόνος σου με τον εαυτό σου!Οι εμπειρίες μου κι ένας καλός μου φίλος μου έχουν μάθει τόσα χρόνια τη διαφορά της μοναξιάς και της μοναχικότητας.Την μοναχικότητα που την επιλέγουμε εμείς, τη νιώθουμε σαν ελευθερία.Μας αρέσει, γιατί δε φοβόμαστε να μείνουμε μόνοι...

Σταματώ, γιατί μόνο για σοβαρή κουβέντα δεν θα έχετε όρεξη αυτές τις μέρες!!!Ας μεταφερθούμε λοιπόν σε μια παραλία, ώρα δειλινού με ένα γλυκό αεράκι να μας χτυπάει στα μούτρα και να μας δροσίζει...Όμορφος κόσμος γύρω μας, αγαπημένα πρόσωπα και χαμόγελα!Αμέτρητα χαμόγελα και λαμπερές μασελίτσες!!!Αυτό είναι ένα περίεργο καλοκαίρι, αλλά θα το περάσουμε με αισιοδοξία και πολλά παγωτά! :-Ρ


Το τραγούδι μου γι΄αυτό το καλοκαίρι!!!!!!!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 σχόλια:

  1. αισιοδοξία και παγωτά είναι τέλειος συνδυασμός:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σκαντζοχοιράκι μου άρεσες! Κι εγώ φέτο στη μαμα-Μακεδονία θα την βγάλω και αν είναι καθαρή η ατμόσφαιρα και ανέβω το μισό βουνό, μπορώ να δω μια γυαλάδα εκεί που φτάνει το μάτι μου, που φήμες λένε ότι είναι ο Θερμαικός..
    Επίσης σου έχω πρόταση για το ζελέ! Εμείς με το σαλιάγκι βαρεθήκαμε τα κλασικά και το γυρίσαμε σε μείγματα. Φτιάχνουμε το ζελέ με χυμούς! Χυμός μπανάνα με ζελέ βατόμουρο, ριμπενάκι με ζελέ ανανά είναι οι τελευταίες μας επιτυχίες. Σκεψου το!
    Φιλιά πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζω για να αγαπάω κεράσια .Πέτα κανένα από την οθόνη :ρ

    Εμένα με βλέπω να λιώνω στο σπίτι στο Ηράκλειο (όπου για πρώτη φορά δε θα ακολουθήσω στο χωριό παρά μόνο σε κάτι επισκέψεις τα σαββατοκύριακα).Αλλά κατά τα άλλα μη φανταστείς τίποτε το ιδιαίτερο .Ηρεμία τάξις και ασφάλεια (και τη μάνα μου μακριά απο το κεφάλι μου :ρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...