Confide in me (Διασκευή #28)

by 1:35:00 π.μ. 3 αγκάθια

Όσο μπαίνουμε στην άνοιξη, τόσο πιο πολύ χαλαρώνει η διάθεση.Και όσο πλησιάζει και το Πάσχα και θα μαζευτεί η κολλητοπαρέα, τα κέφια χτυπάνε κόκκινο.Πιάνουν ταβάνι, πώς το λένε ρε παιδάκι μου;χαχαχα!!!

Οπότε, σήμερα το τραγουδάκι μας είναι πολύ ποπ και πολύ χαλαρό, αλλά οι διασκευές του, όχι και τόσο και θα καταλάβετε παρακάτω τί εννοώ!Έχουμε και λέμε λοιπόν, "Confide in me", κοινώς "έλα να σε 'ξομολογήσω..." από την μικροσκοπική Kylie Minogue από το 1994, που τί είπαμε έκανε ο σκαντζόχοιρος;Κανείς δεν με προσέχει, όταν με διαβάζει ε;(η απάντηση στην προηγούμενη διασκεύη)


Τόσα χρόνια πέρασαν και παραδέχομαι ότι ακόμα μου αρέσει το συγκεκριμένο τραγουδάκι.Έχει μια γλύκα και μια τσαχπινιά παράλληλα, που ταιριάζει με την εποχή.Σαν κλείσιμο του ενός ματιού από τον τύπο στο μπαρ, την ώρα που σκέφτεσαι τί βαρετό βράδυ είναι και σήμερα! :-) Μου άρεσε πολύ και από τους Hurts.


Μια πιο ρομαντική και ιδιαίτερη διασκευή είναι αυτή των ASTON (πιάσ' τον...χαχαχα!!!).Βιολιά, πιάνο, άρπα, τσέλα κάτι  που έχουμε ξανακούσει, αλλά με ένα αρκετά όμορφο  αποτέλεσμα!


Και ας περάσουμε σιγά, σιγά και στις πιο δυνατές διασκευές να ξυπνήσουμε λιγάκι.Για να δούμε ποιά θα σας αρέσει!Ας τα πάρουμε από την αρχή.Emma Conquest και κάτι που εμένα δεν μου άρεσε, γιατί η φωνή του τύπου είναι ολίγον απαράδεκτη!


Οι συμπατριώτες της Κάιλι μετά, έκαναν κι αυτοί μια προσπάθεια που και πάλι κάτι νομίζω πως με ενοχλεί...Μάλλον προσπάθησαν να το σκληραίνουν, αλλά στην πορεία δεν τους βγήκε.Η φωνή του είναι πιο δυνατή από την μουσική...


Στην επόμενη διασκεύη να παρακαλέσω θερμά τους καρδιοπαθείς, τους κλειστοφοβικούς και τους έντονα βαθειά θρησκευόμενους να μην πατήσουν το play.Πολύ πιθανό ναι είναι το τελευταίο τραγούδι που θα ακούσουν ποτέ! :-Ρ


Βλέπω η περιέργεια σκότωσε τη γάτα ε;Είστε όλοι σας!!!Εγώ πάντως προειδοποίησα.Για το τέλος κράτησα μια ενδιαφέρουσα διασκευή που μου έκανε ένα κλικ παραπάνω από τα προηγούμενα.Συμφωνικό μέταλ χαρακτηρίζεται και για τα αυτιά μου είναι ακριβώς ό,τι μπορούν να αντέξουν!Μια διαφορετική πινελιά που δεν μου χαλάει την ατμόσφαιρα! :-)


I stand in the distance
I view from afar
Should I offer some assistance
Should it matter who you are


We all get hurt by love
And we all have our cross to bear
But in the name of understanding now
Our problems should be shared


Confide in me, confide in me


I can keep a secret
And throw away the key
But sometimes to release it
Is to set our children free


Stick or twist the choice is yours
Hit or miss what's mine is yours
Stick or twist the choice is yours
Hit or miss what's mine is yours

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 σχόλια:

  1. Καλημερούδια σκατζοχοιράκι!!!!!!
    Ωραίο το τραγούδι της Kylie,αλλά ακούω την τελευταία διασκευή (συμφωνική) και ομολογώ πως είναι πάρα πολύ καλή!
    Ακόμα μια όμορφη ανάρτηση ,όπως ξέρεις εσύ.
    Πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/12, 7:32 μ.μ.

    Λεπον... καλά μη τρέμεις τέκνον μου θα είμαι αυστηρός ! (έτρεμες μη δεν ήμουν ? μαζοχα !! χαχαχα)

    Τα άκουσα όλα. Κανένα δεν με τρέλλανε, ούτε το πρωτότυπο της Κάιλι που την go γενικώς (και πολύ χαίρομαι που ξεπέρασε το πρόβλημα με τον καρκίνο στο στήθος και επανήλθε, ας είναι καλά η γυναίκα).

    Δεν τρελλάθηκα σημαίνει μέτριο, όχι πως δεν μου λέει τίποτα.

    Όντως στους Hurts Τπάρχει φωνάρα (κι ας τραγούδαγε play back (φαίνεται σε μερικά σημεία) . Ξεχώρισα όμως τους Aston ! ΠΟΛΥ τους πήγα ! Την διασκευή τους την κατέβασα να την ακούω πότε πότε (το αντίστοιχο με την Κάιλι δεν το έχω κατεβάσει να φαντασθείς)

    Τα υποδέλοιπα ανάξιοα λόγου !

    Και πίσω από τους Θάμνους δεν ήμουν εγώ !! Έφτιαχνα το κομπιούτερ της Μπέμπας της Αλανιάρας εκείνη την ώρα !! χαχαχα Ναι φτιάχτηκε τελικά... για να το διαπιστώσουμε είδαμε παρέα και το
    "κουράστηκα να είμαι μπρούμυτα". Όσο προλάβαμε... χεχεχε
    Ταινία Για Σινεφίλ !

    Κοίτα αύριο μη την προγγήξεις στη Λαϊκή θα σε καρφώσω στον Μπάμπη ότι κοιτάς και τον μικρότερο αδελφό του τον Καρατέκα !! Και έτσι εκείνος δεν θα σου δίνει σημασία, θα την πέσει στην Πίτσα την φοιτήτρια που μένει δίπλα του και θα αμελήσει την Ρένα τη γυναίκα του που την κυνηγάω καιρό !!! Αν δεν μου την φάει η Φρόσω η νταλικιέρισα που της την πέφτει και της τάζει διάφορα !!

    Μα καλά... Σόδομα και Γόμορα το λενε το χωριό :
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μόνο για τις παρατηρήσεις, αξίζει να συνεχίζω τις διασκευές τις Πέμπτες! :-)))

    Σμουουουουουουουουουτς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...