Έγινα φίρμα! (Πειράζει;)

by 6:00:00 μ.μ. 19 αγκάθια

Πάει, τον χάνετε τον σκαντζόχοιρο.Ό,τι χαρήκατε, χαρήκατε.Τώρα είμαι διάσημη και ήδη μου έχουν γίνει προτάσεις για να εργαστώ σε μεγάλα ραδιόφωνα, όπως το BBC και το CNN...χαχαχα!!!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.Εδώ και κανά 3μηνο έχω έναν καινούργιο ραδιοφωνικό έρωτα, το "Ανεμολόγιο" στον ΣΚΑΪ με τον Κωνσταντίνο Λαβίθη.Είναι μια εκπομπή για ξενύχτηδες αφού ξεκινάει τα μεσάνυχτα και τελειώνει στις 5 το πρωί.Ό,τι πρέπει δηλαδή για το πρόγραμμα του σκαντζόχοιρου, μιας και γνωρίζετε πλέον όλοι πως σπάνια κοιμάμαι βράδυ! :-)

Από παλιά μου άρεσαν οι εκπομπές λόγου.Ειδικά τη νύχτα που όλα είναι ήσυχα, είναι πολύ όμορφο να ακούς φωνές και απόψεις άλλων ακροατών και να μη νιώθεις μόνος!Είχα χρόνια να ακούσω λοιπόν στο ράδιο μια τέτοια εκπομπή τη νύχτα, γιατί λατρεύω και τη μουσική και πάντα με αυτήν γεμίζω τις ώρες μου.

Στο "Ανεμολόγιο" λοιπόν, ακούς κάθε βράδυ διάφορες απόψεις για καθημερινά θέματα της επικαιρότητας και άλλοτε χαμογελάς ή γελάς ασταμάτητα (η παρέα στο facebook είναι απίστευτα πειραχτική) και άλλοτε προβληματίζεσαι ή αναρωτιέσαι αν αυτά που ακούς είναι αληθινά!

Σε μια θεματική βραδιά αυτής της εβομάδας, για αυτούς που θέλουν να φύγουν από τα μεγάλα αστικά κέντρα και να μετακομίσουν στην επαρχία,  προσπαθούσα να πιάσω γραμμή 4 ώρες και τελικά δεν τα κατάφερα.Έπιασα όμως την επομένη και είπα την άποψή μου.Μετά από τρελό καρδιοχτύπι, άγχος και τρακ, το αποτέλεσμα είναι αυτό και θα χαρώ να το μοιραστώ μαζί σας.Ευκαιρία να ακούσετε πρώτη φορά τον σκαντζόχοιρο. 


Δεν άκουγα καλά σε ορισμένα σημεία κι έχασα κάτι φάσεις, αλλά με τέτοια αγωνία που είχα (και απορώ πώς κατάφερα να μη δείξω) πάλι καλά λέω τα πήγα για πρώτη φορά στον αέρα!Την επόμενη φορά θα είμαι πιο χαλαρή! :-)



Το μουσικό θέμα της εκπομπής, το οποίο αλλάζει κατά διαστήματα, είναι του Νίκου Χατζηιωαννίδη (ηχολήπτη του ΣΚΑΪ).Αγαπάμε το Λυκάκι του Ανεμολογίου! :-)

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

19 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχα! μια χαρά τα πήγες :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχα!!!Κι εδώ με βρήκες βρε τέρας;Αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα ήμουν τώρα διάσημη!Οπότε σου στέλνω τις ευχαριστίες μου και από το "σπιτάκι" μου!Μην νομίζει πως ξέχασα το καλάθι που υποσχέθηκα!Τις κότες περιμένω να γεννήσουν!χαχαχαχαχα!!!

    Φυλιά πολά σιναίλεινα!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/3/12, 7:54 μ.μ.

    κοιτα χωρίς παρεξηγηση..οταν φευγω πολύ νωρίς καμιά φορά την ακουω ..με κρατάει ξύπνιο..ακούω κατι περίεργους που βγαίνουν χαραματιάτικα και τα χώνουν..έχουν γνωριστεί κιόλας και την λένε ό ενας στον άλλο..χαχααα ο παρουσιαστής πολύ καλός.....να σαι καλά λοιπόν καλώς όρισες στα ερτζιανά και εσύ.αυτόγραφα δίνεις..?....πέρνα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να παρεξηγηθώ καλέ; :-) Όταν μαλώνουν αυτοί που λες, πότε πονοκεφαλιάζω και πότε γελάω απίστευτα με τα χάλια μας!Ο Κωνσταντίνος είναι απίστευτος παραγωγός και φαίνεται η πείρα που έχει σε διάφορες φάσεις που έχουν τύχει! Άντε μπορεί να με ξανακούσεις και ζωντανά κάποια στιγμή!

    Αυτόγραφα δε δίνω!Υπογράφω στα σώματα! Χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο σου βρε... σε απόλαυσα.

    Και εγώ ανέκαθεν προτιμούσα τιε εκπομπές λόγου. Έτσι και αλλοιώς για τα μουσικά μου γούστα ο ήχος που εκπέμπεται, ειδικά ο "rock", με ενοχλεί αφάνταστα (πλην του 3ου προγράμματος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοσμοναύτη μου,
    σε πεθύμησα! :-) Πού να ακούσεις τις μουσικές σου εσύ στο ράδιο;Μόνο αν κάνουμε μαζί εκπομπή! :-)

    Καλά να περνάς στας εξοχάς!

    Φιλιά πολλά σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/3/12, 9:59 μ.μ.

    Καλά να περνάς βρε !! Τώρα που είσαι διασημότης !!
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΑΡΗΚΑ

    Και μη φοβάσαι... Στο CNN για τα εξώγαμα, τον Μπάμπη, τον Νίκο, τον Κώστα, την Φρόσω, τον Ηρακλή... τάφος εγώ ! Κουβέντα !!!
    ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ

    Πολύ χάρηκα βρε ! Πέρνα καλά και ΦΩΤΙΖΕ μας πότε πότε (φακοί, κεριά, δαδιά, τώρα όλα πρέπει να λειτουργούν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ με ξέρεις και με αγαπάς και δεν είσαι αντικειμενικός! :-Ρ

      Πώς να πάω μπροστά έτσι;

      (ελήφθη όβερ)

      Διαγραφή
  8. Είσαι μία σταρ! Και η φωνή σου είναι ατόφια μακεδονίτικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε Αμερικλανάκι μου,
      δεν λέω τόσο παχύ το "λου"...χαχαχαχαχα!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν αναφέρομαι στο λλλλλ, στη χροιά και τον τόνο αναφέρομαι! Λες και ακούω τη μάνα μου και τις θείες/ξαδέρφες μου ενα πράμα

      Διαγραφή
    3. Γι΄αυτό με αγαπάς ε;Επείδή σου θυμίζω τη μάνα σου; χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  9. Τι ωραία ραδιοφωνικότατη φωνή είναι αυτή; Άντε και ζωντανά και σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρμελάδα κι εσύ στα αυτιά, ε; :-Ρ

      Σ' ευχαριστώ Βασίλισσά μου!

      Διαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Στέλιο!
      Ε, μη νομίζουν ότι όλα είναι ρόδινα εδώ πέρα!

      :-)

      Διαγραφή
  11. Προέταξα στήθος να υπογράψεις !Ετοιμη?
    πάντα καλύτερα, πάντα ψηλότερα Λενάκι..! (να μου θυμίσεις την γιορτή σου γιατί ξεχνιέμαι. μια στο κεφάλι με το σφυρί θα μου δώσεις ναι?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...