Δε παίζω τα παιχνίδια σας, άνθρωποι!!!

by 10:57:00 π.μ. 44 αγκάθια


Για να βάλω επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους!!!

"Πριν κάνω ανάρτηση κάνω πρώτα τα εξής:

Τηλεφωνώ στον Χριστόφορο και του ζητάω θέμα!Μου το λέει!

Στέλνω το θέμα στον Γιώργο να δω αν το εγκρίνει!Μετά την έγκριση, προχωρώ στην συγγραφή!Ποτέ μόνη μου!Μέσω skype επικονωνώ ταυτόγχρονα και με τους δυο και στην ουσία μου υπαγορεύουν τί να γράψω!

Τα γράφω!Τα στέλνω ξανά στον Γιώργο, μιας και είναι ο συγγραφέας της παρέας για να κανει τους απαραίτητους ελέγχους και μετά αναρτώ!

Απαντήσεις στα σχόλια δεν κάνω ποτέ!Δεν ξέρω να απαντώ σωστά και για να μην πω καμιά κοτσάνα, απαντάνε ΠΑΝΤΑ ο Γιώργος κι ο Χριστόφορος για μένα!

Επίσης, δεν σχολιάζω ποτέ μόνη μου και σε άλλα μπλογκς!!!Διαβάζουν πρώτα εκείνοι την κάθε ανάρτηση που κρίνουν ότι θα έπρεπε να κάνω εμφάνιση, μου στέλνουν τον σχολιασμό και απλώς εγώ το στέλνω από τον λογαριασμό μου...Καμιά φορά τα στέλνουν μόνοι τους, γιατί ως γνωστόν, είναι καταπληκτικοί χάκερ και ουκ ολίγες φορές, έχουν σπάει τους κωδικούς μου!!!

Νίπτω τας χείρας μου λοιπόν!Μας τσακώσατε!!!Το μπλογκ της Έλενας Πορκουπίνη δεν είναι αληθινό!Στην ουσία δεν υπάρχει καμιά Έλενα από κανένα Κιλκίς!Μα είναι δυνατόν να υπήρχε πόλη με τέτοιο όνομα;"

Πάντα με το χιούμορ προσπαθώ να ξεπεράσω τα άσχημα!Όσοι δεν το έχουν καταλάβει αυτό, δεν ξέρουν φυσικά και ποιά είμαι!Οπότε και δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν με ξέρουν και που βγάζουν μόνοι τους συμπεράσματα!

Τί τρομακτικο χάρισμα έχω βρε παιδιά και δεν το είχα πάρει χαμπάρι!Μήπως να δουλέψω σε καμιά μυστική υπηρεσία;Κατάφερα με ένα τραγούδι (μετά λένε πως η μουσική εξημερώνει) να διαλύσω έναν ολόκληρο μπλογκόσμο!!!

Και το είχα προφητέψει η άτιμη σε παλαιότερη ανάρτησή μου!!!

Κάποιοι αποφάσισαν να διαγράψουν τα μπλογκ τους!Εγώ δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο, γιατί όπως είπα ξανά, το μπλογκ μου ειναι ΟΛΟΔΙΚΟ μου!Το πονάω και το αγαπάω!!!Είναι προέκταση του εαυτού μου και χαίρομαι, όταν οι φίλοι μου, μού λένε πως δεν την ήξεραν αυτή την Έλενα, όταν διαβάζουν κάτι που τους άρεσε!

Πήρα κάποια μέηλ, ας μην τα χαρακτηρίσω απειλητικά, για να κλείσω το μπλογκ μου!Έκανα λέει μεγάλο σαματά, συνεργάστηκα με εχθρούς και θα έπρεπε να ντρέπομαι που φεύγουν οι άλλοι κι εγώ μένω πίσω!!!

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Μου έγραψαν κι άλλα ωραία που δεν θα 'θελα να σχολιάσω και που από τα νεύρα μου δεν τα θυμάμαι, γιατί τα έσβησα!Ναι αυτό κάνω με όλα τα άσχημα στη ζωή μου!Τα σβήνω!Τα διαγράφω!Και δεν θα λογοδοτήσω σε κανέναν!

Προσπαθώ να κρατήσω ένα επίπεδο!Την επόμενη φορά όμως που κάποιος-οια θα με απειλήσει ή θα με προειδοποιήσει, αν θέλετε, θα έχει να κάνει με ένα σκαντζόχοιρο γεμάτο αγκάθια!Και το αγκάθι, σε τρυπάει βαθιά και χώνεται εκεί που δεν το περιμένεις!!!

Πίστεψέ με, εσύ εκεί έξω!!!Ψιτ!Δεν θέλεις να γνωρίσεις εκείνη την Έλενα!!!


Το βιντεάκι αφιερωμένο εξαιρετικά στις απανταχού οπαδούς ενός μεγάλου Γκούρου...του.. Robbie Williams!!!χιχιχι!Μα τί περιμένατε να πω?

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

44 σχόλια:

  1. καλημέρα έλενα!

    εγω για να ειμαι ειλικρινής σε διαβάζω συστηματικά το τελευταλιο καιρό (απο τοτε που εγινα αναγνώστρια σου δηλαδη) και μου αρεσει πολυ το μπλοκακι σου. Γι αυτο ήρθα και γι αυτο εμεινα φυσικα...

    μου αρεσει να λεω τη γνωμη μου οποια κι αν ειναι αυτη. μαλιστα τη λεω και πολλες φορες που ισως να μη χρειαζεται μιας και δε μου πεφτει λογος αλλα αν αισθανθω οτι θελω να την εκφρασω παση θυσια.

    θα θυμασαι πως τοτε που εγινε ολη "παρεξηγηση" με την ανάρτησή σου εξέθεσα δημόσια τη γνώμη μου και γι αυτό θα το κανω και σημερα μιας και που το θεμα που αναλυεις εδω εχει να κανει με εκεινο το παλαιοτερο...

    λοιπον αυτο που θελω να σου πω ειναι μη μασας και μην ακους κανεναν! το μπλοκ ειναι δικο σου και θα το κανεις οτι θες εσυ!

    δε πρεπει να αισθανεσαι υπολογη για τις αποφασεις των αλλων blogger γιατι ειναι ολοι ενηλικες ανθρωποι και ειναι σε θεσει να παρουν μονοι τους αποφασεις.

    αν αυτες οι αποφασεις ειναι παρορμητικες ή οχι ειναι δικο τους θεμα.

    οσο για τα μαιλ που ειπες οτι ελαβες και σου ελεγαν να κλεισεις το μπλοκ καλα εκανες και τα διεγραψες! κανενας δεν εχει τετοιο δικαιωμα! στη τελικη δε το φτιαξατε μαζι!

    μη μασας!!! συνεχισε κανονικα τη διαδρομη σου εδω μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκφράσου,
    είσαι όνομα και πράγμα τελικά και πολύ χαίρομαι γι' αυτό!!!

    Όπως θα παρατήρησες, προσπάθησα να μην ασχοληθώ άλλο με το θέμα, έλυσα και την παρεξήγηση με τον υπεύθυνο της ενόχλησής μου μέσω mail κι όλα καλά...Παρατήρησα όμως να γίνεται μεγάλος χαμός μέσω σχολίων σε άλλα μπλογκς και αφού εμπλέκεται και πάλι το όνομά μου, σκέφτηκα να αντιδράσω χιουμοριστικά....

    Τα μέηλ, ανώμνυμα φυσικά που έλαβα, με εξόργησαν και με στεναχώρησαν απίστευτα.Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος κι ούτε θέλω να γίνω...

    Σ΄ευχαριστώ για την ανταπόκριση...Ελπίζω να παραμείνεις εδώ και να τα λέμε...

    Καλημέρες!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/11, 12:06 μ.μ.

    Καλημέρα πορκουπίνα!
    Ωραίος ο τίτλος που επέλεξες για να χαρακτηρίσεις την κατ΄σταση αλλά και τη στάση σου.
    Μην πληγώνεσαι από τους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν, πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι. Πολλές φορές και φίλοι μας που δεν καταλαβαίνουν.
    Μια παρεξήγηση φαίνεται να έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις (ή μήπως το μέγεθος είναι στο μυαλό μας και μόνο τεράστιο;) και κοινώς όπου μπλέκονται πολλοί άνθρωποι η κατάσταση εκτροχιάζεται.
    Καλό είναι ο καθένας από τους εμπλεκόμενους αλλά και από τους σχολιαστές να κάνει την αυτοκριτική του και να μάθει κάτι από αυτό που έγινε, όσο μικρό ή μεγάλο κι αν ήταν και να μην κάνει άλλο υποδείξεις για τη συμπεριφορά των υπολοίπων.
    Ουπς! Το κάνω τώρα,ε; χιχιχιχι

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θεωρουν οτι επειδη εκλεισαν μερικα blogs θα πρεπει να κλεισεις και το δικο σου....Χμμμ...Τι πολιτισμενο! Και ανυπογραφο επισης. Αν ειχαν τα κοτσια μπορουσαν να βγουν λιγο απο την κρυφη γωνια τους και να μιλησουν επωνυμα αν κατι ηθελαν να πουν.

    Δεν περιμενουν φυσικα καποιος να κλεισει το blog του μονο και μονο επειδη δεχτηκε ενα ανυπογραφο mail. Μαλλον πολυ επιστημονικη φαντασια βλεπουν. Οπως λες το blog ειναι δικο σου και δεν σε υποχρεωνει κανεις να το κλεισεις. Αν θελουν "δικαιοσυνη" για την παρεξηγηση που εγινε ας ψαξουν τις καμπουρες τους οχι να τα ριχνουν σε αλλους. Η να αποκτησουν ζωη, αν δεν εχουν. Η γελοιοτητα εχει παρα παει. Αναρωτιεμαι ποιος αρρωστημενος νους θα εστελνε τετοιο μειλ και να ζητησει απο τον αλλον να κλεισει το blog. Για δικαιωση δηλαδη? Αυτο το ειδος της δικαιωσης ας ψαξουν να το βρουν αλλου, δεν μας περισσευει δικαιοσυνη πες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ουφ! τα ειπα ολα και ξαλαφρωσα! χαχαχα

    εκφραστηκα για τα καλα! δεν αντεχα αλλο!

    οταν μπορεις πηγαινε στο μπλοκ του κυριου Χριστοφορου να διαβασεις κατι που εγραψα προς ολους, εμπεριλαμβανομενου κ εμου φυσικα που ειχα παρει θεση τοτε για οτι εγινε! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AnD,
    χαίρομαι που έπιασες το νόημα του τίτλου!!!Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα...Απλά λυπάμαι, γιατί παρατηρώ τελικά πόση μοναξιά υπάρχει εκεί έξω και πόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν καμιά φορά, απλά πράγματα...

    Καλέ με πιάνουν τα γέλια πραγματικά, μόνο που σκέφτομαι ότι κάποιος ξόδεψε χρόνο για να φτιάξει ψεύτικο λογαριασμό, να μου στείλει μέηλ και μετά να το σβήσει.Σε ποιόν?Σε μένα!!!Που 2 1/2 χρόνια τώρα, βρείτε μια ανάρτησή μου ή ένα σχόλιο κάπου που έκανα για να προκαλέσω...

    Ήθελαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και βρήκαν εμένα...Δε βαριέσαι!!!Γεροί να είμαστε να αντέχουμε...

    Θα παραμείνω εδώ και θα γράφω ότι με εκφράζει.Αυτή είμαι και δεν θα αλλάξω για κανέναν!!!

    Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλχημιστάκο μου,
    μ' αρέσει η ανωνυμία...Προσδίδει ένα μυστήριο στην όλη υπόθεση και εγώ ως νέος επιθεωρητής Κλουζώ (αυτόν αγαπώ!χιχιχι) πρέπει να λύσω το γρίφο!Παίζεις τον Κινέζο να με βοηθήσεις στην εξιχνίαση και φυσικά να με κρατάς σε φόρμα...Ά-γιααααααα!!!χιχιχιχι!!!

    Κι επώνυμα να μου πει κάποιος να κλείσω το μπλογκ μου, δεν θα το κάνω...Πώς θα ενημερώνω για τη ζωή στο δάσος τον έξω κόσμο?

    Φιλιά!!!

    ΥΓ.Γράφεεεεεεε..... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκφράσου,
    μια χαρά τα λες!Συμφωνώ απόλυτα...και σ' ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση...Όση πίκρα πήρα από αγνώστους τις τελυταίες μέρες, την αφήνω πίσω μόνο με τον καλό σου λόγο...

    Δεν θα απαντήσω και στο μπλογκ του Χριστόφορου για να μην τον χασομεράω τον άνθρωπο...

    Φιλιά πολλά και να 'σαι καλά!!!

    :-)

    ΥΓ.Πρόσεχε τα μέηλ σου...χιχιχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λες να μου στειλουν και εμενα μαιλ ασχημα??? χαχαχαχαχα

    δε νομιζω... εξ αλλου δε το εχω ορατο το μαιλ μου! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μπορω να γραψω αυτη την στιγμη. Νυσταζω και πινω καφε να ξυπνησω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκφράσου,
    αυτοί τα βρίσκουν όλα...χιχιχι!!!Εδώ βρήκαν να πουν κακό λόγο για μένα...το ψώνιο!!!

    Ας γελάσουμε, γιατί αυτό μας έμεινε!!!

    :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλχημιστάκο μου,
    πρόσεχε, γιατί θα σου στείλω απειλητικό μέηλ!!!

    Καλά ε?Βρήκα το ανέκδοτο του καλοκαιριού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φυσικά και δεν υπάρχει πόλις Κιλκίς.
    Κιλκίσε... λέγεται... τσ τσ τσ !!!
    χα χα χα !
    Μην χολοσκάς και μην χαλνάς (με ν), την ζαχαρένια σου.
    Πάντα βρίσκεται κάποιος απο Μ με Λ κεφαλάιο και μας χαλά την διάθεση. Δυό ή τρείς φορές(ορίστε τα διέγραψα απο το μυαλό), μου την "έπεσαν"... γιατί άλλα διάβαζαν άλλα καταλάβαιναν, διάφορες τυχάρπαστες! Και είχαν άποψη. και με κατακεραύνωναν. Και έκαναν και ανάρτηση στα μέρη τους... πτωχοί τω πνεύματι...λέω εγώ και ας πούνε ότι θένε.

    Αει σιχτίρ πιά δω μέσα με τον/την κάθε βλαμένο/η!


    Γράφε εσύ και ας καούνε στη φωτιά οι βλαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ζουζούνα μου γλυκιά!!!
    Στεναχωρέθηκα πολύ!Ένας κόμπος έμεινε στο λαιμό μου και δεν μ' άφηνε να αναπνεύσω.Ανέβασα και πίεση κι ας είμαι υποτασικιά...Αλλά μετά το φιλοσόφησα...Κάθομαι και στεναχωριέμαι για έναν άγνωστο-η και μάλιστα ηλίθιο-α?Γιατί για τέτοιου είδους πρόκειται, αν πιστεύει πως "Έτσι απλά" θα έσβηνα το μπλογκάκι μου...

    Εδώ θα είμαι και θα τα λέμε και θα τα γράφουμε...όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!Και οι χαρές και οι κακίες...Εγώ το πήρα το μαθηματάκι μου, απλά δεν ξέρω τί άλλο να κάνω...Αφού με ενόχλησαν, ενώ δεν ενοχλώ, σκέψου τί έχει να γίνει, αν αρχίσω κι εγώ τις κατηγορίες!!!

    Φτιάξε χαρακώματα...θα μας χρειαστούν!!!

    Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/7/11, 1:53 μ.μ.

    Ειμαι η μονη μαλλον, που δεν το πηρε χαμπαρι ολο αυτο χαχαχα, αλλα να σου πω καλυτερα, γιατι θα εκνευριζομουν και τα νευρα μου δεν ειναι τα καλυτερα τελευταια, οσο αναφορα, το μπλογκ σου κανεις δεν σε υποχρεωνει να το κλεισεις, δικο σου ειναι οτι θελεις το κανεις, ειναι σαν αυτο που λενε, δωσε θαρρος στο χωριατη να σ'ανεβει στο κρεβατι?
    Εγω ειμαι της αποψης να κανεις αυτο που εσυ, θες χωρις να ακους τους αλλους.
    Σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Siren Girl,
    τέλος καλό, όλα καλά!Η ιστορία με την παρέξηγηση πάει, τελείωσε και δεν θα επιστρέψω ξανά στο θέμα.Αυτή η ανάρτηση, έχει να κάνει περισσότερο με το ανώνυμο μέηλ που πήρα κι όχι με τα γεγονότα...Για τον ανώνυμο ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ και το ΤΟΝΙΖΩ για να μην παρεξηγηθώ πάλι!!!

    Σε φιλώ καλή μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κοίτα και εγώ έχω τη γραμματέα μου, που κράτάει το μπλόγκ μου. Επίσης, έχω φέρει από το Αμέρικα έναν ειδικό σύμβουλο ανατρήσεων,πρίν από κάθε ανάρτηση τον συμβουλεύομαι. Τέλος,την ώρα που γράφω τα εμπνευσμένα κείμενα μία Ινδή μου κάνει μασάζ!

    Ποιός τα πιστεύει αυτά;; Ένα απλό μπλογκ έχεις, φυσικά και το γράφεις μόνη σου..Δεν κατάλαβα όμως γιατί ενοχλεί το δικό σου;

    Καλησπέρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δραπέτη μου,
    πάει άστο, πέρασε!Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα...Όλα καλά τώρα...Η νέα εμφάνιση σας αρέσει?Είπα να κάνω μια αλλαγή για να φτιάξει και η διάθεση!

    Μια ερώτηση...Η Ινδή πληρώνεται με την ώρα ή τη μέρα?Αδερφό έχει που κανει μασαζ?χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μα πάμε καλά οέο? τι μιζέρια είναι αυτή που κρύβουν οι άνθρωποι?
    όχι τέτοια παιχνίδια μην τα παίζεις σκατζοχοιράκι!
    Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρυσούλι μου,
    έχει και τα κακά του το μπλόγκινγκ που λες και τα είδα σχεδόν όλα μέσα σε λίγες μέρες!!!

    Τώρα όλα καλά όμως!Ευτυχώς!!!

    Άλλαξα και τάμπλετ και πάμε από την αρχή!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος29/7/11, 5:04 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξυπνησα! Ειπα να στο πω απο εδω! χαχαχαχαχα! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπατλεράκο μου,
    το ξέρω μωρέ γι' αυτό και συνεχίζω ακάθεκτη...Ξέρεις τί ψώνιο είμαι καταβάθος?

    χιχιχιχι!!!

    Καλή η αλλαγή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αλχημιστάκο μου,
    περίμενε μισό λεπτό...

    Ντριιννννν...Ντριννννν...

    -Δήμος Κιλκίς, λέγεται παρακαλώ!!!
    -Την μπάντα θα ήθελα...Ο Αλχημιστής ξύπνησε!!!

    αχαχαχαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εεεε
    εγώ έχω φίλο απο το Κιλκις...

    ή δεν έχω???
    Ω ΘΕΕ ΜΟΥ :ΡΡΡΡ


    μη μασάς σκαντοχοιράκι
    και μη μπλέκεις
    μην ασχολείσαι και όλα θα σταματήσουν..
    στη βαβούρα τρέφονται τέτοιοι άνθρωποι... ;)

    τα φιλία μουυυυυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τι διαολο...υπαρχει κου κλουξ κλαν που καιει bloger????

    αν μαζευα ενα ευρο απο καθε φορα που με απειλουσαν τωρα θα σου εστελνα απο κοτερο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Miss Pink,
    το μυστικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η ησυχία και η ηρεμία!!!Έχεις δίκιο για τη βαβούρα!!!

    Το Κιλκίς φημίζεται για τους καλούς φίλους!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βρε Γναγ,
    κι εδώ διδακτορικό έχεις; :-))))

    Τί παιδί είσαι εσύ;

    Έχε το νου σου πάντως!!!Θα σε χρειαστώ!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αν ειναι να ριξουμε μερικες ,ερχομαι! χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μεγεια το νεο στυλ! Καλοφορετο! :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γναγ,
    η βία μ' αρέσει μόνο στις ταινίες και στα βιντεοπαιχνίδια!!! :-)))

    Άλλα κάνε τις προπονήσεις σου καλού κακού!!!

    χιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αλχημιστάκο μου,
    αν δεν σου έκανα πλύση εγκεφάλου, ούτε εσύ θα το πρόσεχες!!! :-(

    Αλλά, πες μου την αλήθεια!!!Δεν είναι τέλειο!Δεν είναι το πιο όμορφο που έχεις δει;Το πιο χαρούμενο;Το πιο "Έλενα" που θα μπορούσα να βρω;

    Δε με σταματάς κιόλας, γιατί οι άλλοι μπλόγκερς θα με δείρουν; :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπέρα!
    Καιρό έχω να έρθω, και δες τι βλέπω! Κατάσταση είναι αυτή;
    Μην ακούς κανέναν, όπως είπες, δεν λογοδοτείς σε κανέναν. Δεν υπάρχει κάτι να πω που να μην το πες εσύ.

    ΥΓ Αγαπώ την φώτο με το σκατζόχοιρο. Στην κλέβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Creep μου,
    τί κάνεις βρε ψυχή;Χαίρομαι που δεν χανόμαστε κι ας κάνουμε καιρό να τα πούμε!!! :-)

    Η φωτό έχει κάψει καρδιές!Κι άλλοι μου την 'κλέψαν!!!Χαλάλι σας!!!

    :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ωραία η αλλαγή του ιστολογίου!!

    την καλημέρα μου!!

    τη σκέψη μου!!

    τα σέβη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλέ μη χειρότερα, πολύ παρτσακλή αυτή η ιστορία. Όποιος θέλει να σταματήσει το κάνει και δεν χρειάζονται τυμπανοκρουσίες.
    Μου θυμίζουν τους αυτόχειρες που προκαλούν πανικό με την ελπίδα να τους εμποδίσουν και με την πρόθεση να εκβιάσουν.
    Σε παρόμοιες κινήσεις βρίσκω την ανασφάλεια, αλλά και τη ματαιοδοξία του χαρακτήρα. Τι περιμένουν πια, τους υποτακτικούς να πέσουν στα πόδια τους μη χαθεί το κελεπούρι...
    Ο φίλος μου ο iamaticus ας πούμε, είπε ένα αντίο και έκλεισε αξιοπρεπώς χωρίς πολλά-πολλά.
    Τι απειλητικά mails ακούω είναι δυνατόν, λες και γράφουμε σε εγχειρίδια της CIA ΚΑΙ KGB...
    Καλά το λες στον τίτλο, αλλά αυτά δεν είναι ούτε καν παιχνίδια, είναι κακογουστιές...

    ΥΓ. Δανεικό το PC, θα με πετάξει στη θάλασσα το αδελφάκι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βαγγελάκο,
    χαθήκαμε!Ελπίζω να τα περνάς όμορφα!

    Σ' ευχαριστώ

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αλατάκι μου,
    Τη CIA και την KGB την παίζω στα δάχτυλα!!!

    :-)

    Πάλι καλά που δεν μου χρέωσαν τίποτα μυστικά του κράτους!Ποιός ξέρει σε ποιο ξερονήσι θα ήμουν τώρα!!!

    Χιχιχι!!!

    Αν σε ρίξει ο αδερφός σου στη θάλασσα, κάνε βουτιά και για μένα!Φέτος δεν την βλέπω, ούτε με κυάλια!!!

    Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δηλαδή δεν το κλείνεις;;
    Φτουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!
    Και ήδη είχα βρει αγοραστή...Πολλα φράγκα σου λέω!!
    Ρε Ελενάκι,είναι μόδα ρε,μη μασάς!Μη σου πω σπείρα!Κι εγώ δέχτηκα κάτι μηνύματα τέτοιου πάνω κάτω τύπου,οπότε μπορώ να θεωρήσω ότι μίλησες και για λογαρασμό μου,ε;;
    Φου φου 1,2 ακούει;;
    Η ΠΟΡΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ!!!

    Ωραία η αλλαγή!!Ωραία χρώματα!!:-)
    Πότε θα με πάρεις;;
    Μην αργείς γιατί βλέπω στ αλήθεια να μην υπάρχει Κιλκίς σε λίγο!!Χοχοχο!!Θα το ανατινάξω!!
    Τελείωνε λεεεεεεεεεεεέμεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλό μου φαίνεται όμως νομίζω πως αντί για την κυρία έπρεπε να έχεις σκατζόχοιρο ε;

    Κοίτα βρήκα ένα γκουρού θα ρωτήσω αν κάνει και μασάζ! Λες το κρεβάτι με τα καρφιά να κάνει καλό στη μέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. [Τα μέηλ, ανώμνυμα φυσικά που έλαβα, με εξόργησαν και με στεναχώρησαν απίστευτα.Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος κι ούτε θέλω να γίνω.]

    Θα σου έλεγα που να τους γράψεις ευθέως, αλλά δεν έχω τόσο θάρρος μαζί σου, σε αυτό το χώρο. Κατάλαβες πάντως...που.

    Υπάρχει και ένας άλλος που επιτέθηκε...όχι σε ...αλλά είμαι μέσα... Περιμένω την επόμενη του κίνηση και θα τα πούμε τα κάλαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ντριμεράκι μου,
    σιγά καλέ να μην τους έκανα τη χάρη!Δεν ασχολούμαι άλλο, οπότε βλέπω πως δεν ασχολούνται κι αυτοί μαζί μου!!!

    Εσένα πάλι γιατί σ' ενόχλησαν;Για άλλο θέμα να υποθέσω!Βρε κοίτα με τί ασχολείται ο κόσμος!!!

    Για τα δικά μας, θα σ' ενημερώσω μόλις βρω λίγο χρόνο!Έχω κάτι μικροτρεξίματα, γι' αυτό δεν πάω και διακοπές φέτος!

    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δραπέτη μου,
    αν ήξερα να σχεδιάζω και να κάνω γραφικά για μπλογκς, τώρα δεν θα ήμουν εδώ.Αναποδογύρισα όλο το ίντερνετ, αλλά σκαντζόχοιρο δεν βρήκα...Δεν βαριέσαι!Ας πούμε ότι είμαι αυτή η χαρούμενη δεσποινιδούλα...Αυτός πάντως είναι σίγουρα ο μακ μου και λατρεύω τις μαργαρίτες!!!χιχιχι!!!

    Μιλάς σε σκαντζόχοιρο για κρεβάτι με καρφιά?Ιεροσυλία...

    :-)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γαυράκο μου,
    η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει!!!Ρε θα τους φάμε λάχανο...Επιτέθηκε και σε άλλον ο δικός μου?Ε, ρε γλέντια!!!Ενημέρωσέ με να πάρω σπόρια να απολαύσω το χαμό...

    Βρε δεν κοιτάνε τις δουλειές και τα προβλήματά τους που ασχολούνται με μας?

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...