Το παλιό μου ρολογάκι...

by 11:14:00 π.μ. 6 αγκάθια

Ε, ρε τί θυμήθηκα τώρα!!!Έψαχνα να βρω κάτι άλλο και τελικά βρήκα το παλιό μου ρολογάκι.Μετράει καμιά 10ρια χρονάκια και μου θύμησε τόσα πολλά!!!Μπορεί να κιτρίνισε λίγο το λουράκι, έχει και κάτι μικρά χρυπηματάκια, αλλά είναι πανέμορφο!Αμέσως το καθάρισα, του 'βαλα μπαταρία και το φόρεσα.Όλη η Άνοιξη στο χέρι μου.Το αστείο του πράγματος, ήταν που για μήνες πίστευα πως το ρολογάκι μου είναι γεμάτο πεταλούδες, ενώ όλοι οι άλλοι μου έλεγαν πως πρόκειται για μέλισσες.Τα κάνω κάτι τέτοια ξέρετε!!!χιχιχι!Και να φανταστείτε πως ήθελα να πάρω ένα καινούριο τρελιάρικο ρολόι για αυτή την εποχή.Αλλά υπάρχει πιο όμορφο από αυτό?

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

6 σχόλια:

  1. Να σου πω.
    Αν μεν είχες δίκιο και ήταν πεταλούδες σήμαινε πως ο χρόνος κυλούσε ανάλαφρα, ανέμελα. Αν δε είχες άδικο και ήταν μέλισσες σου χάρισαν τη γλύκα του μελιού τους.
    Ότι και να ήταν πάντως κιτρινισμένο, με τα χτυπηματάκια του είναι πανέμορφο γιατί έχει ποτιστεί από σένα.
    Και κοίτα και μπαταρία να μη του έβαζες τι έγινε; Ας ξεχάσουμε ότι ο χρόνος τρέχει. Ετσι κι αλλιώς δυο φορές το 24ωρο θα δέιχνει την σωστή ώρα!
    Να είσαι πάντα ο εαυτός σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ρολογάκι σου είναι τόσο χαριτωμένο που σου φτιάχνει την διάθεση βλέποντάς το!!
    Τελικά το τί βρίσκουμε σκαλίζοντας είναι απίστευτο... Κι εγώ πολλές φορές βρισκω πράγματα που είχα ξεχάσει εντελώς την ύπαρξή τους!!
    Καλό Σ/Κ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mπορώ να πω πως είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Εγώ μικρή είχα ένα με τον γκαρφιλντ και ήταν το αγαπημένο μου, ακόμα το έχω!! :) Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε.Τώρα βέβαια το ότι είμαι 33 χρονών γαϊδούρα και φοράω ρολόι με μελισσούλες, είναι ένα θεματάκι νομίζω!!!χιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοβερό το ρολογάκι σου.
    Τέλειο .. Και τι σημασία έχει που είσαι 33 χρονών? Η άνοιξη δεν έχει ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...