Πώς σβήνεται μια μέρα?

by 3:05:00 π.μ. 2 αγκάθια
Ωραία!Βρέχει!Κάθομαι ώρες στον υπολογιστή κι ακούω τη βροχή στην τέντα μου να πέφτει.Δεν έχω ύπνο κι ασχολούμαι με χαζομάρες.Ακούω διάφορα τραγούδια που άλλα με ταξιδεύουν, άλλα με στεναχωρούν και μερικά δεν τ' αφήνω να παίξουν καν, γιατί οι αναμνήσεις είναι πολύ βάρβαρες γι' αυτήν την ώρα!

Σήμερα ήταν μια πολύ όμορφη μέρα για μένα, αλλά κάτι δεν μ' άφησε να τη χαρώ ιδιαίτερα!Μια νύχτα ακόμα και θα ξημερώσει η μέρα που κάποτε μ΄έκανε χαρούμενη!Γιατί ήρθε τόσο γρήγορα?Χρειάζομαι κι άλλο χρόνο για να σταθώ στα πόδια μου!Πώς μπορώ να σβήσω μια μέρα;Μια μέρα από τη ζωή μου!Μπορεί κάποιος να μου δείξει τον τρόπο;

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

2 σχόλια:

  1. δε σβηνεται η μερα! μπορεις μονο να σβησεις τις ασχημες στιγμες απο τη μνημη σου! προσπαθησε εστω και με τα πιο μικρα και απλα πραγματα, να κανεις την καθε μερα σου μοναδικη και χαρουμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό προσπαθώ, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα!Ευτυχώς που έχω τους φίλους μου και τώρα και κάποιους που δεν έχω δει ποτέ κι όμως μου δίνουν τόση χαρά και δύναμη.Να 'σαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...