Πάμε για ορθοπεταλιές!!!

by 5:21:00 μ.μ. 3 αγκάθια

Το "μότο" του Σαβ/κου που πέρασε!Είχα φτιάξει πριν μήνες το ποδηλατάκι μου και επιτέλους το Σάββατο το πήρα απόφαση.Μαζί με δυο καλούς μου φίλους αποφασίσαμε να "οργώσουμε" τους δρόμους του Κιλκίς.
Αφού φουσκώσαμε τις ρόδες κι αφού δοκίμασα για πρώτη φορά τις ταχύτητες που με βολεύουν, ξεκινήσαμε.Ο coach για ζέσταμα μας πήγε σε χαλαρά δρομάκια χωρίς αυτοκίνητα.Μικρές ανηφόρες, μικρές κατηφόρες.Δεν μας έφτασε αυτό όμως (τρομάρα μας!!!) κι έτσι μπήκαμε σε κάτι χωματόδρομους, βγήκαμε περιφερειακό κι από 'κει κοντέψαμε να φτάσουμε Θεσσαλονική (καλά, υπερβάλλω)!!!Το τί γέλιο θα ρίχνατε, αν μας βλέπατε στις ανηφόρες δεν λέγεται!Φανταστείτε εικόνα.Ο ένας μπροστά με τιμόνι να τρεμοπαίζει, χωρίς ιδιαίτερα φρένα, εγώ στη μέση να παιδεύομαι με τις ταχύτητες, με τη γλώσσα απ' έξω να φτάνει στο δρόμο κι ο Coach από πίσω να με εμψυχώνει.Ευτυχώς δεν κάθονται ακόμα στα μπαλκόνια, γιατί θα γινόμασταν υπερθέαμα!!!Πάντως για πρώτη μέρα καλά ήταν!Φυσικά το βράδυ μας βρήκε απλωμένους στους καναπέδες γιατί δεν μπορούσαμε να κάτσουμε (αχ!άτιμη σέλα).

Την Κυριακή το πρόγραμμα είχε άλλη διαδρομή.Δεν ντρέπομαι να πω, πως σε μια ανηφόρα κατέβηκα και περπάτησα, αλλά μετά ξαναπήρα τα πάνω μου...Κι ενώ τα πιασίματα άρχισαν ήδη να μου φεύγουν, αυτός ο άτιμος ο πόνος της σέλας, δε λέει να περάσει...Θ' αρχίσω να κάθομαι σαν τις γιαγιάδες σε μαξιλαράκια.Όχι τίποτ' άλλο, δεν τρίβεται κι εκείνο το σημείο, οπότε υπομένω!!!
Άντε σας κούρασα με τη φλυαρία μου!Πάω για ποδήλατο!!!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 σχόλια:

  1. Το καλύτερο είναι το ποδήλατο.. κι εγώ που είχα καιρό να κάνω έτσι ήμουν μετά! Καλά όσο για τις ανηφόρες δεν το σηζητώ εγώ πάντως μια φορά το πήγα ποδαράτο :Ρ Φιλάκιαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όσο καλυτερεύει ο καιρός τόσο γουστάρω να κάνω βόλτες με το ποδήλατο.από καμιά φορά το χρησιμοποιώ για πάω παραγγελίες του μαγαζιού.καλές βόλτες.ελάτε και από εδώ να σας δείξω τη πόλη του φωτός.φιλιά και καλές βόλτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...