Καλωσόρισες Μπουμπού...

by 1:05:00 μ.μ. 3 αγκάθια

Πώς περάσατε και πώς περνάτε αυτές τις μέρες?Συνεχίζετε την διασκέδαση και την ξεκούραση ή δουλεύετε πάλι σαν κι εμένα?Δεν έχω παράπονο!Πέρασα πολύ ωραία το 3ήμερο των Χριστουγέννων με αποκορύφωμα τη γέννηση της μπέμπας μας!Το επεισόδιο στα "Φιλαράκια" με την Ρέιτσελ να γεννάει, φαντάζομαι την έχετε δει όλοι σας!Έτσι ήμασταν την Κυριακή με την παρέα μου.Γεννούσε η φίλη μας και πήγαμε όλοι (σχεδόν) εκεί!Δεν μπορώ να σας περιγράψω το γέλιο που έπεσε!Λόγω εορτών δεν είχε και κόσμο και ό,τι βλακεία μπορείτε να φανταστείτε την κάναμε.Πρέπει να δώσαμε μεγάλη χαρά στον τύπο που κοιτούσε από τις κάμερες!Ταλαιπωρήθηκε η νέα μαμά, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!Να την χαιρόμαστε να μας ζήσει και να την καμαρώνουμε!
Όπως καταλαβαίνετε, όλα τα άλλα ήρθαν σε δεύτερη μοίρα.Προλάβαμε και κάναμε την ανταλλαγή μας και φέτος ανεβάσαμε τον πήχη πολύ ψηλά.Άντε να 'μαστε γεροί και του χρόνου να ξαναμαζευτούμε.Αυτά μένουν στο τέλος και ειδικά αυτές τις μέρες όλοι μας έχουμε ανάγκη από ωραίες αναμνήσεις...

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 σχόλια:

  1. Να της ζήσει της φίλης σου η μπέμπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστούμε πολύ όλη η παλιοπαρέα!!!Καλή χρονιά σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
    Ομορφη ευτυχισμένη, με υγεία και σύνεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...