Η Γκρινιάρα των Χριστουγέννων!!!

by 8:14:00 μ.μ. 6 αγκάθια

Ε, να μην γκρινιάξω?Αφού πάλι με μουτσώσανε!!!Περίμενα να γκρεμιστούν οι φούρνοι, να ρίξει καρεκλοπόδαρα, να πέσει η θερμοκρασία κατακόρυφα, ν' ανέβει η υγρασία για να χαλάσει ο λέβητας μου και να μην ανάβουν τα καλοριφέρ μου.Ξεπάγιασα!Κασκόλ δεν ήθελα να φορέσω?Ε φόρεσα...Μέσα στο σαλόνι μου.Είχε και το ρομαντισμό του το πράγμα βέβαια.Με τόσα κεριά που άναψα, μπας και ζεστάνω λίγο το χώρο, το μόνο που έλειπε ήταν η "καλή" παρέα και το "Απέλια"!!!Να 'ναι καλά ο υδραυλικός που κατάφερε να έρθει κι έτσι έμεινα μόνο 2 μέρες χωρίς ζεστούλα.Άντε να δω τί άλλο θα μου τύχει!!!Α κι ο βήχας, βήχας!
Πάντως, αν ήμουν καλικάντζαρος αυτές τις μέρες, το δέντρο της Γης θα το ξερίζωνα από τα νεύρα μου!!!Και αν ήμουν μένταλιστ, θα λύγιζα πολλά κουτάλια!Ελπίζω ο Άγιος Βασίλης να με έκρινε από όλη τη χρονιά και να μην έμεινε στις τελευταίες μέρες, γιατί με το βρισίδι που έριξα, δε βλέπω δωράκι φέτος!!!κλαψ!κλαψ!

ΥΣ.Η γραμματοσειρά έγινε "bold" , γιατί πατάω με πολλά νεύρα το πληκτρολόγιο!!!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

6 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα!!!
    εγω οσο δυνατα και να το παταω δεν σκουραινει!!!!
    τελεια η φωτο!!
    χαλλλλλλαααρρρααα!!!
    Σμουουουουουουουουουουτς!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (Βρήκα λουλουδάκι για την πόρτα τέλειο!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα ησύχασε.
    Σε λίγες μέρες θα τα έχεις ξεχάσει αυτά και θα απολαμβάνεις την τρέλα των ημερών.
    Την καλημέρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς να ησυχάσω ρε παιδιά?Μόλις γύρισα από το γιατρό...Αλλεργικός είναι ο βήχας τελικά και θα μου πάρει πολύ καιρό να με αφήσει!Απαγορεύονται οι κλειστοί χώροι με κάπνα!Καλή μου διασκέδαση!!!

    next_day περιμένω φωτό από την πόρτα σου...φιλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το λες σωστά ρε stathi! Γεια χαρρρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...