Σ/Κ ΤΕΛΟΣ!

by 12:30:00 π.μ. 2 αγκάθια


...Πάει κι αυτό το Σαββατοκύριακο παιδιά!Κάτσε να σκεφτώ τελικά τί έκανα!Α, ναι!Πήγα σε παιδικό πάρτυ (έφαγα σοκολατένιο σκαντζόχοιρο), είδα ευτυχώς λίγη τηλεόραση, άκουσα μπόλικη μουσική και ασχολήθηκα με το δωράκι μου.Καλά θα πέσει πολύ γέλιο τα Χριστούγεννα με την παρέα μου!

Ο μπαμπάς μου κι ο καλός μου είχαν την τιμητική τους σήμερα, οπότε να τους χαίρομαι!Κι εσείς να χαίρεστε τους Νίκους και τις Νικολέτες σας!Άντε μπήκαμε για τα καλά στο κλίμα των εορτών.Εγώ θα μπω καλύτερα με το εορταστικό ωράριο βέβαια, αλλά δεν βαριέσαι?Έχει και τα καλά του το σύστημα!
Τί άλλο?Α ναι, πήρα και το σήμα μου την Παρασκευή.Φέτος θα δώσω 250 ευρουλάκια για το Πολάκι μου.Για ένα αυτοκόλλητο που τρως τα νύχια σου μέχρι να το ξεκολλήσεις?Να ήταν τουλάχιστον επίχρυσο, ή έστω να είχε πετρούλες σβαρόφσκι να το καταλάβω!Τί τρελλλλή αύξηση είναι αυτή ρε παιδιά?Πού είναι εκείνες οι καλές μέρες που πλήρωνα 160?Αχ!Πικράθηκα πάλι νυχτιάτικα!Να 'χα λίγακι "σκαντζοχοιράκι" να φάω...

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

2 σχόλια:

  1. χρόνια πολλά για τους άντρες σου!! να τους χαίρεσαι!!!!!!!!!
    όσο για το σήμα...είναι για να μην ξεχνιόμαστε, ότι ακόμα κι αν αλλάζει χρόνος, το αγγουράκι παραμένει στην θεση του!!! ;) πιπέρι!!!!

    Φιί γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίος ο σκαντζόχοιρος!!! Μπορούμε να μάθουμε την συνταγή για κανένα παιδικό πάρτυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...