Καλό Μήνα!

by 6:16:00 μ.μ. 2 αγκάθια

Πάει κι ο ενδέκατος!!!Άλλες 30 μερούλες και αποχαιρετάμε και το 2009.Έχουμε καιρό για ευχές.Προσέξατε ότι άρχισε επιτέλους να χιονίζει?Όχι έξω καλέ!Στο μπλογκ μου...χιχιχι!Κάτι που μπορείτε να κάνετε κι εσείς στο δικό σας, αν πατήσετε εδώ!Άντε να χιονίσουμε τα μπλογκ μας να δούμε μια άσπρη μέρα!
Μεγάλη μέρα η σημερινή, αφιερωμένη στο AIDS που δυστυχώς υπάρχει στη ζωή μας και θα πρέπει να το σκεφτόμαστε κάθε μέρα του χρόνου.Χιλιάδες άρθρα θα γραφτούν, αφιερώματα θα γίνουν στην τηλεόραση και τα ραδιόφωνα, αλλά το βασικό είναι ένα.Να προσέχουμε, για να έχουμε και το σημαντικότερο να μην περιθωριοποιούμε τους ασθενείς!Στα χρόνια μας πλέον είμαστε αρκετά ενημερωμένοι, ώστε να ξέρουμε ότι δεν κολλάει με ένα άγγιγμα και μια αγκαλιά!Γι' αυτό ας τους αγκαλιάσουμε...

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

2 σχόλια:

  1. Με σχολιάζω μόνη μου, για να δοκιμάσω κάτι.Κάποια θα καταλάβει, οι υπόλοιποι ίσως απλά με περάσερε για τρελλλλλλή!!! :-)
    Φιλιά σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ όμορφη εικόνα..γεμάτη νόημα και ευαισθησία!!!
    εγώ κατάλαβααααα!!!! γιουπιιιιιιιιι!!!!
    Φιλί γλυκό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...