Μην απομακρύνεστε...

by 5:59:00 μ.μ. 3 αγκάθια
...από την οθόνη...Ένα απλό συναχάκι έχω από το Σάββατο και λίγο τα λαιμάκια μου πονάνε.Τίποτε το ανησυχητικό δηλαδή.Τα κέφια λίγο έχουν πέσει, αλλά δεν το βάζουμε κάτω!Λέω να στολίσω το σπίτι με τα χριστουγεννιάτικα και ν' αρχίσω να μπαίνω για τα καλά στο κλίμα.Πρέπει να αρχίσω να ασχολούμαι και με το δωράκι μου, γιατί στο τέλος θα τρέχω και δεν θα φτάνω.
Πάλι θα τ' ακούσω (αν και τελικά συμφωνούμε), αλλά δεν μπορώ άλλο κι αυτό τον καιρό.Σκέτη αρρώστια είναι.Δεν είπα να αρχίσουν οι θεομηνίες, αλλά αν ήθελα Χριστούγεννα με κοντομάνικο, πήγαινα στο Μαϊάμι ή στο Λος Άντζελες που έχει και μια γκλαμουριά βρε παιδάκι μου!Λίγο κρυουλάκι να βάλουμε τα χειμωνιάτικά μας.Ένα κασκόλ, μια μπότα να νιώσουμε Νοέμβρη και Δεκέμβρη!Τί 'ναι αυτό το πράγμα?
Αυτά...Θα επανέλθω με φωτος από την διακόσμηση!!!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το λένε γκρίνια....
    Όσο για το "συναχάκι" ...το λένε swine flu ή αλλιώς γρίππη των χοίρων :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά σου! Ε που θα πάει, θα χειμωνιάσει θα δείς... Απο την επόμενη βδομάδα πιστεύω θα νιώσουμε λίγο χειμώνα... Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ βρε Νικόλα, γελάσαμε και πάλι!!!Έπρεπε να ήσουν εδώ να σε κολλήσω να δεις τη γλύκα...

    Estella σ' ευχαριστώ!Να ντύνεσαι καλά να μην την πατήσεις σαν κι εμένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...