Νυχτερινή βάρδια...

by 3:33:00 π.μ. 3 αγκάθια

...Έχασα τον ύπνο μου, να 'ναι καλά κάτι χαζοβιόληδες που έτρεχαν με τα μηχανάκια τους στο τετράγωνό μου!Σηκώθηκα κι άνοιξα μια μπυρίτσα (ναι πώς, αφού δεν πίνω μπύρες!)...την τηλεόραση άνοιξα!Τίποτε στον ορίζοντα.Την έκλεισα.

Λόγω της ώρας, δεν μπορώ να βάλω μουσική, ούτε ηλεκτρική σκούπα, οπότε σκέφτηκα να κάνω καμιά δουλειά χωρίς θόρυβο!Καθάρισα λοιπόν την κουζίνα (στον πάγκο μου αυτή τη στιγμή, μπορείς να κάνεις μεταμόσχευση καρδιάς), ξεσκόνισα όλο το σπίτι και μετά, αφού πάλι δεν νύσταζα, αποφάσισα να μετακινήσω τα ρούχα μου από τα καλοκαιρινά στα χειμωνιάτικα.Έξω σκάει ακόμα ο τζίτζικας βέβαια, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.Μια ψυχή που 'ναι να βγει!!!Ήπια ένα μπουκάλι ολόκληρο νερό, κάτι που τώρα που το σκέφτομαι, δεν νομίζω να με κρατήσει για πολλή ώρα στο κρεβάτι και κάθησα να γράψω το κατιτίς μου...




Επίσης, σκέφτηκα να αρχίσω να ετοιμάζω την βαλιτσούλα μου για την Παρασκευή, αλλά ακριβώς επειδή πρόκειται για "βαλιτσούλα", τη φτιάχνω και την Πέμπτη...
Όσοι με ξέρετε θα πείτε "πάααλιιι ταξιδάκι?" και με το δίκιο σας, αλλά τί να κάνω?Εγώ φταίω που η βασίλισσα με κάλεσε για τσάι και κρίκετ στο Λονδίνο!!!Ξέρετε τί στριμμένη που είναι, δεν μπορώ να αρνηθώ.Άκουσα ότι, αν δεν πάω,θα μου "πάρει το κεφάλι".Έτσι συνηθίζεται στο Ίνγκλαντ!Αντί να χάσω το κεφαλάκι μου λοιπόν, παίρνω κι εγώ μια πτήση και πηγαίνω.Παράλληλα, βόλεψα και μια συναυλιούλα κι ένα θεατράκι, να 'χαμε να λέγαμε!Ξέρετε εσείς τώρα!!!
Αν δεν προλάβω να γράψω κάτι άλλο, θα τα πούμε σίγουρα από βδομάδα...με λεπτομέρειες βεβαίως, βεβαίως!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 σχόλια:

  1. Καλά να περάσεις και καλά που φεύγεις.
    Η αλλαγή περιβάλλοντος είναι καλή για το πνεύμα αλλά και το σώμα.
    Ειδικά αν σε καλεί και η βασίλισσα!!
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λύση για τα μηχανάκια είναι μία....σκάσιμο στα λάστιχα...φελτάρω πολύ έντονα με αυτή την ιδέα τον τελευταίο καιρό!!
    Καλά να περάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Σας ευχαριστώ Αστρο-Συμμορίτες κι σε σας εύχομαι καλό Σαβ/κο!

    -next day ο κουβάς με το νερό είναι το καλύτερο, αλλα τελοσπάντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...