Τίτλοι τέλους!!!

by 1:13:00 π.μ. 3 αγκάθια

Ο λόγος για τις εκλογές που επιτέλους τελείωσαν και θα ησυχάσουν τα αυτάκια μας για λίγο.Δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική στο blog μου, υπάρχουν άλλοι πιο ειδικοί που γράφουν πολύ καλύτερα από μένα.Καλή τύχη μας εύχομαι μόνο, γιατί θα την χρειαστούμε...
Ημέρα των ζώων σήμερα (τυχαίο?) κι ευκαιρία να πω πως ΣΙΧΑΘΗΚΑ να διαβάζω και να βλέπω κακοποιημένα ζώα στο ίντερνετ, στην τηλεόραση και τα περιοδικά.Οι δρόμοι έχουν γεμίσει χτυπημένα τετράποδα και δεν βλέπω να γίνεται τίποτα για να μειωθούν αυτές οι φρικιαστικές εικόνες.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Βάζω και τον εαυτό μου, εννοείται μέσα σε όλους τους αδιάφορους και μέρα που είναι σήμερα, λέω επιτέλους ν' αλλάξω στάση απέναντι τους!Από μικρή είχαμε σκύλους στο σπίτι μας και μεγάλωσα και με μία γάτα 14 χρόνια.Αυτό δεν ξέρω πόσο φιλόζωη με κάνει, πάντως από δω και πέρα θα προσπαθήσω για κάτι καλύτερο!Σας αφήνω να διαβάσετε την παρακάτω ιστορία, όπως την είδα στην ιστοσελίδα της www.greenpage.gr :

"..Όλα συνέβησαν προς το τέλος της δεκαετίας του '20. Ένας καθηγητής Πανεπιστημίου είχε τη συνήθεια να πηγαίνει κάθε πρωί στο σταθμό της Σιμπίγια, συνοδευόμενος από το σκύλο του Χατσίκο. Λίγο πριν την ώρα της επιστροφής του αφεντικού του, ο Χατσίκο πήγαινε στο σταθμό και τον περίμενε. Στη συνέχεια επέστρεφαν μαζί στο σπίτι. Αυτό γινόταν συνέχεια για χρόνια. Κάποιο βράδυ, ο καθηγητής δεν επέστρεψε. Κάποιο αυτοκίνητο τον είχε χτυπήσει στη διάρκεια της ημέρας και τον είχε σκοτώσει επιτόπου.


Κανείς δεν ειδοποίησε το σκύλο. "Έτσι, κάθε βράδυ, ο Χατσίκο επέστρεφε στο σταθμό του τραίνου για να περιμένει τον αφέντη του. Όταν κατέβαινε και ο τελευταίος επιβάτης από το τραίνο, ο Χατσίκο γύριζε στο σπίτι. Αυτό κράτησε επτά χρόνια. Το 1935 ο Χατσίκο πέθανε. Για να τιμήσουν την αφοσίωσή του οι κάτοικοι του Τόκιο έστησαν ένα άγαλμα στη μνήμη του. Είναι το πιο συνηθισμένο σημείο συνάντησης της γιαπωνέζικης πρωτεύουσας. Όταν δώσεις ραντεβού στο άγαλμα του Σκύλου, είσαι σίγουρος ότι θα σε περιμένουν όσο χρειαστεί."

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 σχόλια:

  1. Ενα άγαλμα σκύλου για το ΠΑΣΟΚ.
    Ετσι για να ελπίζει στην αναμονή!
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή η σκέψη!Καλησπέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικα με συγκίνησε αυτή η ιστορία!
    Τα ζωά είναι τόσο πιστά σε μας κι εμεις συνεχώς τα προδίδουμε!
    Αξίζουν κάτι καλύτερο!
    Καλώς σε βρήκα... Θα τα λέμε!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...