by 12:11:00 π.μ. 3 αγκάθια

Καλό μήνα σε όλους!Άντε πάει ο Σεπτέμβρης!!!Ας ελπίσουμε ο Οκτώβρης να είναι καλύτερος, αν και μας κάνουν ποδαρικό οι εκλογές!Ευτυχώς, αυτή τη φορά τη γλίτωσα και δεν με καλέσαν στο εκλογικό μου κέντρο.Πήγα μια φορά, ωραία σαν εμπειρία, αλλά ευχαριστώ δεν θα ξαναπάρω!
Αυτό το μήνα, προβλέπονται: ταξιδάκι, συναυλίες, πολλές ταινίες με φίλους, μία αργία και ό,τι άλλο προκύψει!Γεροί να είμαστε παιδιά και λίγα παραπάνω λεφτά για όλους δεν θα 'ταν άσχημα.Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ με τόσες υποσχέσεις αυτό τον καιρό, χόρτασα!Ας πάρουμε όλοι τα τσουβάλια στις 5 του μηνός και βουυυρ στις τράπεζες πρωί, πρωί!.Θα μας μοιράσουν μπόλικα!!!Βρε δε παν να πνιγούν όλοι τους λέω εγώ!!!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 σχόλια:

  1. Καλό μήνα!!! Απ ότι βλέπω το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο ωραία σχέδια! Καλά να περνάς. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παλιοί λένε πως όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά και όλοι μας να περάσουμε τους τελευταίους μήνες του 9, λίγο καλύτερα από τους προηγούμενους!!!Να 'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα και απο μένα σκατζοχοιράκι! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...