Τί άλλο θα δούμε τον Μάρτιο!!!

by 12:54:00 μ.μ. 0 αγκάθια

Στεναχωριέστε, επειδή φέτος το χειμώνα δεν προλάβατε να φτιάξετε έναν χιονάνθρωπο με τα παιδιά και τους φίλους σας;Βρε κουτά!!!Ήρθε η άνοιξη και φρόντισε γι' αυτό...Ξεχυθείτε στους δρόμους, φορέστε τα μάλλινα γαντάκια και τα σκουφάκια σας που μερικοί από σας πρόλαβαν να τα "σηκώσουν" για του χρόνου.Πάρτε τα έλκυθρα από τις αποθήκες σας και φυσικά μην ξεχνάς τις αλυσίδες σου φίλε οδηγέ!!!
Πέρα από την πλάκα, μόλις είδα τον καιρό του 3ημέρου στο ίντερνετ...Βροχή και χιονόπτωση στην όμορφη πόλη μας μέχρι και την Δευτέρα...Τί κρίμα που ο μανάβης έβγαλε τις φράουλες και δεν πουλάει άλλο κάστανα.Θα το ανάψουμε το τζάκι, γιατί να πάει χαμένη τόση φωτιά!!!Το βρήκα!Χωριάτικα λουκάνικα και πατατούλες στη χόβολη, όπως κάναμε οι Οδηγοί στις κατασκηνώσεις...το καλοκαίρι!!!Τί μου θύμισα τώρα!!!Καλοκαίρι!!!Ίσως τη δούμε κι αυτήν την εποχή...κατά τον Σεπτέμβρη!Φιλάκια και καλό χιονοπόλεμο!!!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 αγκάθια:

Δημοσίευση σχολίου

Έτσι απλά μου σχολίασαν...