Message in the bottle και κάτι ψιλονέα!

by 2:33:00 π.μ. 14 αγκάθια

"Εγώ Χριστούγεννα χωρίς εσένα δεν κάνω!Οπότε, κανόνισε!"
***************************

Κι αφού έστειλα το μηνυματάκι μου εκεί που πρέπει, προχωράω να σας πω τα νέα μου εν ολίγοις!Πώς τα καταφέρνω πάντα και τον τελευταίο μήνα του χρόνου τρέχω σαν την παλαβή, δεν έχω καταλάβει ακόμα!Και πάντα φαίνεται να είναι ο πιο δύσκολος.Ίσως για να μπει η νέα χρονιά με μεγαλύτερη αισιοδοξία.Καλό μήνα παιδάκια!


Έκανα λοιπόν την πρώτη μου μαστογραφία.Το λέω, όχι γιατί είχατε μια σκασίλα οι περισσότεροι, αλλά μπας και ταρακουνήσω καμία αναγνώστρια-φίλη να το πάρει κι εκείνη απόφαση και να σηκωθεί από τον καναπέ και να το κάνει.Σαν την πρόληψη δεν έχει, αλλά αυτό το ξέρουμε.Το όριο έχει πέσει στα 35 πια, έχετε, δεν έχετε ιστορικό!!!Λεφτά δεν μου περίσσευαν, αλλά έκοψα ένα σωρό άλλα πράγματα και τα έδωσα.60 ευρουλάκια μου κόστισε η υγεία μου, από 80 που μου είχαν πει στην αρχή.Όλοι έριξαν τις τιμές τους, οπότε ψάξτε, ρωτήστε και σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας συμφέρει.

Λοιπόοοον!Αφού δεν είχα κλείσει μάτι όλη τη νύχτα από το άγχος, βρέθηκα στο ακτινολογικό πρωί πρωί, αγκαζέ με την μανούλα μου.Ε, πρώτη φορά, ήρθε για παρέα!Μπήκα μέσα στο θάλαμο με τον χαμογελαστό γιατρό, ενώ έξω έβρεχε και είχε μια όμορφη συννεφιά.Κάνω ατμόσφαιρα, γιατί όντως στο μυαλό μου εκείνη την ώρα, μόνο ιατρικά μηχανήματα δεν είχα!"Γδύσου από τη μέση και πάνω" και όλη η ατμόσφαιρα πάει χάθηκε!Μα ούτε ένα γλυκόλογο πρίν;Ούτε ένα ποτάκι βρε αδερφέ να νιώσουμε άνετα;χαχαχα!!!

Μπήκα στο νόημα και γδύθηκα!Δεν είμαι εύκολη μωρέ, αλλά ανωτέρα βία!(Τζιπάκο μου, μην αρχίσεις, στο γιατρό ήμουν!)Το πρώτο σοκ το παθαίνεις όταν ακουμπάς το παγωμένο ακτινομηχάνημα, το πώς το λένε!Έρχεται δίπλα σου ο γιατρός κι αρχίζει τα περίεργα.Το χέρι δεξιά, η κοιλιά μέσα, τα πόδια αριστερά, το κεφάλι μπροστά, γενικά γίνεσαι ένας αχταρμάς και μένεις ακίνητη για 3...2...1...ΤΕΛΟΣ!Το ίδιο και από την άλλη μεριά και αυτό ήταν.Ζήτημα να έκανα 5 λεπτά με το γδύσιμο-ντύσιμο!Το τονίζω για κάποια που φοβάται!Δεν είναι τίποτα!Πανεύκολο!

Τα δύσκολα έρχονται μετά, όταν περιμένεις για τα αποτελέσματα και κρέμεσαι από τα λόγια του γιατρού.Παίρνει τις ακτίνες και τις βάζει σε εκείνο το φωτεινό καδράκι.Έξω συνεχίζει να βρέχει..."Έχουμε μια σκιά εδώ πέρα, τίποτα το ανησυχητικό, αλλά θα κάνουμε κι έναν υπέρηχο για να είμαστε σίγουροι"!!!Πήγαν να μου κοπούν τα πόδια, αλλά αφού με καθησύχασε, κοιτάμε μπροστά και προχωράμε! :-)

Στις επόμενες μέρες, σειρά είχε το τεστ ΠΑΠ.Ναι και αυτό το λέω για να ξεσηκώσω όλα τα θηλυκά που διαβάζουν.Μια φορά το χρόνο είναι κι αυτό βρε κορίτσια!Άντεεεε....Όλα καλά κι εκεί, οπότε θα ανεχτείτε τον σκαντζόχοιρο για λίιιιιγο ακόμα!Το τί βάρος έφυγε από πάνω μου, δεν λέγεται.Πάει και τέλειωσε και τώρα του χρόνου πάλι!

Κατά τ' άλλα, τα ίδια!Στόλισα όπως κάθε χρόνο!Φωτογραφίες ίσως βάλω κάποια στιγμή, αλλά θα είναι παρόμοιες με τις περσινές, γιατί τα ίδια έβαλα!Δεν είναι ώρα για αγορές δυστυχώς!Πήρα και το πρώτο μου δωράκι από ένα μικρό λυκάκι στο δάσος..."ASSASSIN'S CREED III", αλλά γι' αυτό θα σας πω αργότερα, σε μια άλλη ανάρτηση!


Τα φιλιά μου σε όλους!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

14 σχόλια:

  1. Νωρίς στόλισες φιλενάδα. ΔΕΝ τα γράφουν αυτά τέτοιες εποχές... τεκμήριο για την εφορία αποτελούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τόσο χαράτσι που πλήρωσα, νομίζω το δικαιούμαι! :-) Ε, δεν θα μου πάρουν και τα Χριστούγεννα!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/12, 5:27 μ.μ.

    Σε καταλαβαίνω γιατί το έχω κάνει κι εγώ.Και μάλιστα δεν ήμουν καν στο όριο που ξεκινάει.Ήμουν στα 25(πριν 8 χρόνια δηλαδή)και από κάτι που είδε ο γυναικολόγος είπε ότι έπρεπε να κάνω.Επώδυνο δεν είναι όντως.Δεν πρέπει να φοβάται καμία.Εντάξει,ένα ποναλάκι απλά το ένιωσα προσωπικά η αλήθεια είναι,όταν πίεζαν οι πλάκες το στήθος,αλλά ίσως να έχει να κάνει και με το μέγεθος του στήθους αν θα νιώσεις αυτό το ποναλάκι ή όχι.Εγώ με μέγεθος Δέλτα της Γειτονιάς σας ψιλοπόνεσα.:p Αλλά δεν είναι κάτι τρομακτικό.Όσο για το τεστ ΠΑΠ,όχι απλά χρειάζεται...ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!
    Εύχομαι να είναι όλα καλά και καλό μήνααα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα μια χαρά!Το ποναλάκι που λες, όντως υπάρχει, αλλά είναι για 2 δευτερόλεπτα κυριολεκτικά!Ας το λέμε, μπας και πείσουμε και άλλες φίλες μας!Οικονομικές ανάγκες πλέον έχουμε οι περισσότερες, αλλά η υγεία πάνω από όλα!

      Φιλάκια πολλα!

      Διαγραφή
  3. H ygeia panw apo ola...xairomai pous eisai kala, an kai exeis xathei apo proswpou ghs...pires hdh to assasins vlepw..perimenw nea sou filia polla apo thn omorfi kypro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπρούλη μου,
      και το όμορφο Κιλκίς σε χαιρετά.Προσπαθώ να είμαι λίγο πιο γρήγορη, γιατί όντως μου έχει λείψει το μπλογκάκι μου.Όλα καλά με τις εξετάσεις και απλά τώρα περιμένουμε λίγο τις γιορτές μπας και αλλάξει η διάθεση!Το Ασσάσινς μου το πήραν δώρο.Δεν υπήρχε περίπτωση να το αγοράσω φέτος!!!Για την ώρα διακοσμεί το σαλόνι.Θέλω να το ανοίξω μετά την Πρωτοχρονιά.Για να δούμε θα αντέξω; :-)

      Διαγραφή
  4. Οχι μονο οι γυναικες...
    Αλλα και οι σερνικοι..Με τον.."προστατη" που υπαρχει ΠΑΝΤΑ προβλημα...Να το κοιταμε,πριν..Φουσκωσει...!!!
    Και το ζαχαρο..Πριν..θολωσουν τα ματια...!!

    Μιλαει ο παθων...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται!!!!!Και οι άντρες πρέπει να εξετάζονται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.Έμαθα ότι κυκλοφορεί καρκίνος και στους αντρικούς μαστούς.Δεν το ήξερα.Πιο σπάνια βέβαια, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις!Η Υγεία μας πάνω από όλα.Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη που λέει και ο ποιητής!χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  5. καλό μήνα σκατζοχοιράκι!
    η πρόληψη είναι το παν.
    χίλαι μπράβο που το τόνισες!
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες μαζί να το λέμε και να το υπενθυμίζουμε η μία στην άλλη!Φιλάκια πολλά ΧριστινάκΙ!

      Διαγραφή
  6. γιατί πλήρωσες????????
    η μαστογραφία και ο υπέρηχος γράφονται και πληρώνεις ελάχιστα
    έκανα τον Σεπτέμβριο κι εγώ πρώτη φορά και δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα πλήρωσα αλλά γύρω στα 5 ευρώ και για τα δύο κάπου τόσο
    μου τα έγραψε ο γυναικολόγος!!!!!!!

    anyway,
    αφού όλα καλά χαλάλι
    αλλά να το ξέρεις άλλη φορά και όχι μόνο για τέτοιες εξετάσεις, γενικώς :)

    φιλάκια σκατζοχοιρούλι μου
    και πάντα τέτοια αποτελέσματα να έχεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω ασφάλεια, ως άνεργη εδώ και 2 χρόνια.Γι΄αυτό τα έσκασα τα ευρουλάκια, αλλά καλά κάνεις και το λες για να το διαβάσουν οι ενδιαφερόμενες!Χαίρομαι που κι άλλες το λένε ότι έκαναν την εξέταση για να μην φαίνεται ότι είναι κουβέντα ταμπού, όπως και τόσα άλλα πράγματα στην καθημερινότητά μας!

      :-)

      Διαγραφή
  7. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία! Πολύ καλά έκανες και πήγες να κάνεις τις εξετάσεις σου! Σαν την υγεία δεν έχει! Το κατάλαβα πολύ καλά τους τελευταίους 2 μήνες!

    Στόλισες κι εσύ εεε? Ωραία, δεν είμαι η μόνη!!!

    Καλό μήνα μικρό σκαντζοχοιράκι!
    Σμουτς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο σου βρε Σκαντζοχοιράκι που έκανες τις εξετάσεις.
    Πολλοί είναι αυτοί που λένε οτι αν έχουν κάτι δε θέλουν να το ξέρουν. Δεν το καταλαβαίνω. Νομίζω οτι όταν αγαπώ κάποιον πρέπει να κάνω ό,τι περνάει απ'το χέρι μου για να μην τον κάνω να πονέσει, τουλάχιστον προληπτικές εξετάσεις για την υγεία μου. Εγώ κάνω κάθε χρόνο τεστ ΠΑΠ, αίμα, ούρα, ορμόνες και ΣΜΝ. Σαν ΚΤΕΟ δηλαδή. χιχιχ
    Φέτος έκανα και ψηλάφιση στήθους για πρώτη φορά. Εκεί να δεις ατμόσφαιρα... Σκύψε, σήκω, κάνε, ράνε και μόνο χαράκι δεν έβγαλε ο γιατρός για να μου μετρήσει τη συμμετρία.
    Να προσέχουμε, κυρίως το άγχος που είναι η αρρώστια της κρίσης.

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...