Το λικεράκι μίλησε!

by 12:35:00 π.μ. 11 αγκάθια
Αυτό

 και αυτό...


...Είναι για την ώρα η καλύτερη παρέα για Σάββατο βράδυ!Όχι τίποτ' άλλο δηλαδή, μη βρείτε τον σκαντζόχοιρο Κυριακάτικα τέζα, τυλιγμένο με τα λαμπάκια που διακοσμούν το σπίτι!

Το τραγούδι παίζει στο ριπίτ από τις 5 το απόγευμα.Σε λίγο θα βγει η μαυρούλα και θα με αρχίσει στα βρισίδια, γιατί την παρακούρασα σήμερα.Άλλα τραγούδια δεν υπάρχουν;Για σήμερα όχι.Δοκίμασα κάτι χριστουγεννιάτικα, αλλά αυτό κέρδισε την πρώτη θέση και την τιμητική στη νέα μου playlist στο iTunes με τίτλο "Just before 13th".

Έχει καμιά καλή ταινία;Βαριέμαι να πάω να δω.Μου αρέσει τα βράδια του Σαββάτου που πολύ αργά, συνήθως μετά τις 2, το Σταρ βάζει κάτι παλιές, ωραίες, ξεχασμένες ταινίες και κάθομαι και τις απολαμβάνω με την κουβερτούλα μου στον καναπέ.

Ξαναμπαίνει το τραγούδι και σκέφτομαι ότι σήμερα δεν θα ήθελα να είμαι μόνη μου.Άρχισε να βρέχει!Ευτυχώς έχω στολίσει και τα μπλε φωτάκια του γραφείου, φωτίζουν τόσο γλυκά μέσα στη νύχτα!



Το έθιμο του σπιτιού μου, λέει να βάλω να δω μια από τις αγαπημένες μου χριστουγεννιάτικες ταινίες, αλλά για την ώρα λέω να ακούσω λίιιγο ακόμα το τραγουδάκι μου!Κοντεύει 12;Πώς περνάει η ώρα βρε παιδάκι μου έτσι!Καλά εδώ κοντεύει να φύγει ολόκληρη χρονιά από πάνω μας, στην ώρα θα κολλήσουμε;Γιατί τρέχει ο χρόνος μετά το σχολείο τόσο γρήγορα;Του είπαν ότι θα πάρει μπόνους και προσπαθεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ;Σαν μαθήτρια, δεν περνούσαν οι ώρες μέσα στην τάξη, δεν τέλειωνε με τίποτα η βδομάδα για να έρθει το Σάββατο και να βγω με την παρέα και τώρα;Δεν προλαβαίνεις να ρωτήσεις τί ώρα είναι κι έχει αλλάξει η μέρα!Πφφφ!

"You show me everything my heart is capable of...", λέει η τύπισσα και απαντώ "Ευτυχώς"!!!Γιατί έτσι κατάφερα να δω τί θα μπορούσε να συμβεί, ΑΝ...... Που λέει και ο Παπακαλιάτης.Γιατί, αν εξαιρέσω το περιτύλιγμα που ομολογώ φαντάζει υπέροχο στα μάτια μου, ειδικά τώρα, το υπόλοιπο είναι τόσο σκληρό και δύσκολο που δεν θα την βγάλει κανένας καθαρή.Και θα βγει μετά αληθινό το άλλο αγαπημένο τραγουδάκι της Adele και θα "πέσει ο Ουρανός" πάνω μου!Αμπελοφιλοσοφίες, μη δίνετε σημασία!!! :-)

Εντάξει, εντάξει!Αλλάζω τραγούδι, γιατί πραγματικά θα αρχίσω να βλέπω οράματα και ολογράμματα!Έχω φτιάξει τόσες ώρες το τέλειο σκηνικό μέσα στο κεφάλι μου και οι παραισθήσεις δεν αργούν να μου χτυπήσουν την πόρτα.Είναι και περσινό το λικεράκι και "χτυπάει" άσχημα!!!

Λοιπόν, τί λέγαμε;Όπως καταλαβαίνεις, θέλω παρεούλα απόψε και έχει πλάκα που μου μιλάω και εσύ τώρα με διαβάζεις!Έχω βρει τη χαρά μου τελευταία με το Mega και το κανάλι του στο youtube.Κάθομαι και χαζεύω τις παλιές, καλές κι αγαπημένες μου σειρές και νοσταλγώ.Ένα βράδυ που λες, κάθησα και ξεκίνησα την "Αναστασία"!!!Μη γελάς βρε.Δεν το είχα δει ποτέ.Ήξερα το σενάριο, αλλά δεν το έβλεπα, γιατί εκτός από κανά δυο δραματικές, μόνο κωμωδίες έβλεπα.

Έριξα τόσο γέλιο.Εντάξει, πεθαίνω με την εποχή χωρίς κινητά και τις σκηνές που χτυπάνε τα σταθερά τηλέφωνα και δεν το προλαβαίνει η άλλη, γιατί ήταν στο μπάνιο και οι παραξηγήσεις να πέφτουν βροχή.Τί ώρα παιζόταν η τσόντα ρε παιδιά;Τότε ΕΣΡ δεν είχαμε;Μιλάμε για τρελό μπάτζετ η σειρά.Μέχρι και Χονγκ-Κονγκ πήγανε και ρίξανε και μία Ρώμη έτσι στο τέλος!Αν και φαντάζομαι ότι πήγαν 3 άτομα μόνο, οι ηθοποιοί και ο κάμερα μαν!Ο σκηνοθέτης θα έδινε οδηγίες μέσω τηλεφώνου!Δεν είχαμε skype τότε!χαχαχα!

Έχουμε και λέμε...Είναι η μικρά, η οποία πηγαίνει με τον παππού και ταυτόγχρονα γνωρίζει και ερωτεύεται τον υιό του που ήταν το τεκνό της εποχής!(Ποτέ δεν μου άρεσε εμένα, αν με ρωτάς!)Έχουμε τον υιό, ο οποίος πηγαίνει με την κολλητής της μαμάς του και ταυτόγχρονα πηγαίνει και με την μικρά.Ωραία μέχρι εδώ;Η μάνα τα έχει με έναν τύπο που αλλάζει τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα και η κόρη και αδελφή, τα φτιάχνει με τον κολλητό της!Τί Φώσκολος και αηδίες!Μιρέλλα και πάλι Μιρέλλα!!!Βγαλμένα μέσα από τη ζωή τα γεγονότα.Απλά αυτούς τους έτυχε πακέτο!Όλα μαζί!!!Το τέλος αναπάντεχο...χαχαχα...και ξανά...χαχαχα!!!Αφού σκοτώθηκε η οικογένεια, οι άντρες την ήθελαν πίσω και οι δύο, αλλά όχι!Η μικρά τους παράτησε για έναν Ιταλό καμάκι που είναι ούνα φάτσα, ούνα ράτσα με μας!

Επίσης!!!!!Ωραία η Αρβανιτάκη, αλλά έτσι και ξανακούσω τραγούδι της μετά από αυτή τη σειρά, θα μου κάνω χαρακίρι και θα πετάξω τα σωθικά μου στον Όλυμπο, να τα βρουν οι εξωγήινοι που θα έρθουν για να με ξαναφτιάξουν από την αρχή!Δεν είχαν εφευρεθεί τα σάουντρακς τότε;Το ίδιο κομμάτι συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια, ήθελα να σπάσω το κινητό μου σου λέω.

Τώρα λέω να αρχίσω Παπακαλιάτη.Μου αρέσει αυτός κι έχω την εντύπωση ότι στις σειρές του, έχουν κινητά τηλέφωνα.Δεν θυμάμαι!χαχαχα!!!Μπορεί βέβαια να το ρίξω στις 3 Χάριτες που είναι σταθερή αξία.Δεν ξέρω, θα δω! :-)

Ουφ!Άντε, πέρασε η ώρα, άλλαξε και η μέρα και τώρα νομίζω πως σε κούρασα.Πάω να την πέσω στον καναπέ και να δω την ταινία στο Σταρ.Όλο και κάτι θα έχει!Δεν εύχομαι ακόμα καλές γιορτές!Θα τα ξαναπούμε! :-)







elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

11 σχόλια:

  1. Αχ αυτό το κονιάκ και δε λέω τίποτα άλλο.
    Αγάπη και φιλιά στέλνω παλιοσκατζόχοιρα.
    Κράτα και λίγο σιχαμένο ξινόνερο για τα ντρίνκια !
    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρύβε λόγια!!! :-) Καλό πράγμα η μνήμη!Μήπως να την φρεσκάρουμε λιγάκι;

      Σμουουουουουτς με πολλή, πολλή αγάπη κι από μένα!

      :-)

      Διαγραφή
  2. Φιλιά πολλά!! Παπακαλιάτη μην δεις...όλα αντιγραφές είναι, από ξένες σειρές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτιμώ να τα λέω ριμέικ, επειδή τον συμπαθώ!χαχαχα!!!!

      Φιλιά πολλά στην όμορφη Κύπρο μας!

      Διαγραφή
  3. Μου άρεσε που αισθάνθηκα να κάθομαι στη πολυθρόνα του σαλονιού σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πού να κάτσεις και στον καναπέ Ανταίε μου!!!Αυτό ακριβώς ήθελα!Χαίρομαι που το κατάφερα εστω και με έναν! :-)

      Να είσαι καλά!Χαίρομαι όταν έρχεσαι!

      Διαγραφή
  4. Κι εσύ Σκρουτζάκο!Καλές γιορτές να εχουμε όλοι και να χαμογελάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι καλέ!
    Και εγώ άραξα μαζί σου στον καναπέ και την καταβρήκα!
    Τον ατελείωτο είχες σήμερα αλλά τα είπες τόσο γλυκά!
    Για τον Παπακαλιάτη θα μου επιτρέψεις να έχω τις αντιρρήσεις μου.
    Πολλή αντιγραφή και αμερικανιές παιδάκι μου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τρείς στον καναπέεεεεε
    κανόνισε να φτάσει το λικέρ μικρή
    γιατί ήρθαμε ορεξάτοι

    αχ πόσο μου αρέσουν οι χριστουγεννιάτικες ταινίες
    και η ατμόσφαιρα που κάνουν τα λαμπάκια
    γρήγορα περνάει όμως
    όπως και ο καιρός μετά το σχολείο
    έχεις τόσο δίκιο

    δεν πειράζει όμως
    θα προσπαθούμε να περνάμε καλά
    έστω και στο γρήγορο
    χιχιχι
    ή μάλλον
    χοχοχο :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/12/12, 8:01 μ.μ.

    Καλά εσύ ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ ανεκάλυψες το άσμα ;

    Στη γωνία γρήγορα ! Μέχρι τις γιορτές θα έχεις μάθει τα μισα του UTUBE ! Tα άλλα μισά μετά τις γιορτές !

    Δεν το πιστεύω... ΠΗΓΕ στη γωνία... και κοιτάζει πίσω... ταχάμουτα αθώα... με το τσαχπίνικο μουτράκι...

    Μαμώ την ατυχία μου ! Τον ντελιβερά έπαιρνε μάτι πάλι που έφερε το νυχτερινό άμπακο !!

    Καλά εγώ να φάω... βρείτε τα... (θα φάω και το δικό της να την εκδικηθώ !)

    χαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΙΝΑ!!!
    Πότε θα μου έρθεις στην Κρήτη να σε πάω για ρακόμελα;; ;) ;) ;)
    A, και προτείνω τρεις χάριτες! Ο Παπακαλιάτης έχει γίνει γραφικός! :P
    Τα φιλιά και την αγάπη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...