12/12/12

by 12:12:00 μ.μ. 8 αγκάθια

Ε, δε γινόταν να λείπω τέτοια μέρα, πώς να το κάνουμε!!!Φαντάζομαι πόσες αναρτήσεις προγραμματίστηκαν για τη σημερινή ημερομηνία και τη συγκεκριμένη ώρα.Άραγε θα είναι τυχερά και τα παιδάκια που γεννηθούν;Το εύχομαι!

Τα νέα μου τώρα...

Το Σάββατο που μας πέρασε (8/12) συναντήθηκα με τους παλιούς μου συμμαθητές μετά από 18 ολόκληρα χρόνια!Περιττό να σας περιγράψω πόσο μεγάλη ήταν η συγκίνησή όλων μας και πόσο όμορφα περάσαμε τελικά!Έβλεπα πρόσωπα, είχα ξεχάσει ονόματα, αλλά τα χαμόγελα και τα καθαρά βλέμματα τα ίδια, όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Διακεδάσαμε, θυμηθήκαμε τα παλιά, φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε και αποδείξαμε στους νεότερους αλλά και στους εαυτούς μας, ότι η τάξη του ΄94 δεν έχει ξεχάσει πώς να διασκεδάζει και να ξενυχτά!Μας παραδέχτηκα!

Το ξημέρωμα της Κυριακής άναψα για πρώτη φορά φέτος το καλοριφέρ μου.Είχα βάλει στόχο τις γιορτές, αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο και ο ξενοδόχος αποφάσισε -3 το βράδυ, οπότε πόσο να το παίξει μάγκας ο σκαντζόχοιρος;Για ένα μήνα έχω πετρέλαιο.Μετά βλέπουμε!Αν πληρώνεται σε είδος ο πρατηριούχος, κάτι θα κάνουμε!Αν όχι, δυστυχώς θα κυκλοφορήσω σε πρώτη παγκόσμια το "πορκουπίνι-παγάκι"!Να με προτιμήσετε σε περίπτωση που θα χαλάσει το ψυγείο σας ή για τα ποτά σας, όταν σας τελειώσει ο πάγος!!! (Ας το διασκεδάσουμε τώρα που μπορούμε...)Πολύ απότομα μας χειμώνιασε, αν και καιρός του ήταν και μου κακοφάνηκε λιγάκι!Σήμερα είδα και το πρώτο χιονάκι, αλλά ευτυχώς δεν το έστρωσε.

Σας αφήνω για την ώρα με τις φωτογραφίες από τη φωλίτσα μου που μύρισε Χριστούγεννα.Ε, λίγο να φτιάξουμε διάθεση και να μπούμε στο κλίμα!Το προτιμώ από τους γκρινιάρηδες των Χριστουγέννων που κάθε χρόνο κατακλύζουν τα μπλογκς...Δεν υπάρχει πιο όμορφη περίοδος για μένα!!!
















ΥΓ.Ευχαριστώ πολύ το λυκάκι που μου χάρισε τις τόσο όμορφες φωτογραφίες με τη σούπερ-ντούπερ μηχανή του!(Κατερινάκι μου, σμουουουτς!!!!)  :-)

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

8 σχόλια:

  1. Είδες... είμαι πολύ τυχερός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :-) Είσαι τυχερός από τη στιγμήπου βρέθηκες στο δρόμο μου, ένα περίεργο βράδυ!

      Σμουουουτς!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/12, 2:28 μ.μ.

    Tι όμορφα στολιδάκια!!!Καλές γιορτές σκαντζοχοιράκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα στολιδάκια μου,τα μάζευα χρόοοονια.Και σιγά, σιγά τα μάζεψα και τα χαίρομαι πλέον στο σπιτάκι μου.Είχαν παραμείνει κελιστά στα κουτάκια τους πολύ καιρό! :-)

      Καλές γιορτές να έχουμε όλοι μας και πάνω απ' όλα να χαμογελάμε!!!

      Διαγραφή
  3. Ένα καλό κόλπο για το κρύο που μου σύστησε ένας φίλος είναι το εξής:
    Βγαίνεις έξω για 10 λεπτά με το φανελάκι και μετά μπαίνεις μέσα και ντύνεσαι...
    θα σου φανεί φούρνος το σπίτι!!!χαχαχα
    Την αγάπη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καπετάνιε μου,
      το κρύο του Κιλκίς δεν παλεύεται με κανένα γαιτροσόφι, μόνο με πετρελαίο ή φωτιά δυστυχώς!χαχαχα!!!Αλλά μου άρεσε πολύ το κολπάκι σου.

      Φιλιά πολλά και στους δυο!

      Διαγραφή
  4. 12/12/12 σε μια 100στή χρόνια πάλι και μάλλον εμείς δεν θα είμαστε εδώ. Χεχεχεχεχε!

    Η αλήθεια είναι πως έπρεπε να χειμωνιάσει επιτέλους! Βέβαια ήταν πολύ απότομη η αλλαγή και προσπαθούμε να αποφύγουμε τα κρυολογήματα αλλά anyway.

    Υπέροχα στολίδια!!! Καλές γιορτές, με υγεία πάνω απ' όλα και ευτυχία για εσένα και τα αγπημένα σου πρόσωπα πορκιουπίνιιιιιιιιι!!!

    Σμουτς & καλό βράδυ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν κατάφερα να το απόφυγω το κρυωματάκι τελικά.Ήμουν λίγο αρρωστούλα, αλλά τώρα όλα καλά!Καλά να περάσεις κι εσύ και να το διασκέδασεις όσο πιο πολύ μπορείς.Έχουμε μια ολόκληρη χρονιά να γκρινιάζουμε!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...