Ενός κακού...

by 2:15:00 π.μ. 20 αγκάθια

Ναι, είναι αλήθεια!Μην τσιμπιέστε.Εγώ είμαι!Το σκαντζοχοιράκι που κοντεύει να μείνει από απουσίες τελευταία και να με βρει η νέα χρονιά μεταξεταστέα!Τα γνωστά με βρήκαν πάλι.Τρεχάματα υγείας, περαστικά να είναι και κάτι άλλες ψιλοσαχλαμάρες μωρέ.Όλα καλά, όλα ανθηρά που λέει και ο ποιητής!

Μετά από μια έντονη μέρα σήμερα, πιο επεισοδιακή γίνεται σήριαλ του Φώσκολου, θέλησα να εκτονώσω κάπου την υπερέντασή μου.Και πού αλλού θα βρω καλύτερα;Στην μπλογκοφωλίτσα μου με τα φιλαράκια μου.Αν θυμάστε λοιπόν, κάποια στιγμή πριν κάτι μήνες, είχα ένα δικαστήριο, στο οποίο σας είχα πει ότι ήμουν μάρτυρας.Αναβολή στην αναβολή πέρασαν 5 χρόνια (Ελλάς το μεγαλείο σου) και πάνω που είπα σήμερα τελειώνουμε επιτέλους, μου πετάνε στα μούτρα μια απεργία ναααα! (με το συμπάθειο) οι δικηγόροι και αναβάλλεται και πάλι για τον Μάρτη.Ας εξαιρέσω τα έξοδα μετακίνησης, την ταραχή που παίρνω κάθε φορά, ποιός θα μου την πληρώσει μου λέτε;


Έχω ξαναπεί ότι δεν είμαι και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος του κόσμου!Αγχώνομαι, ντρέπομαι, κοκκινίζω, ασπρίζω και λιποθυμώ, κάθε φορά που πρέπει να εκθέσω τον εαυτό μου σε πολύ κόσμο!Ο Χατζηγιάννης έχει σηκώσει χέρια ψηλά και η έρμη η επιστήμη ΚΑΙ τα πόδια της!!!Δεν μπορώ να κοντρολάρω τις κρίσεις πανικού!Τ Ε Λ Ο Σ ! ! !Κάτι τέτοιο λοιπόν μ' έπιασε ,όπως ήταν αναμενόμενο σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Στην αρχή ένιωσα να με ενοχλεί η ζέστη που είχε μέσα και που μάλλον τηγάνιζες αυγό στα έδρανα.Κόσμος καθόταν, κόσμος μπαινόβγαινε κι εμένα το μάτι κολλημένο στην Πρόεδρο μπας και καταφέρω να αποσπάσω κάπως την προσοχή μου."Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στις Ινδίες;"...Ναι καλά!!!Ακούω το ονοματάκι μου (για χιλιοστή φορά λάθος) και φωνάζω "παρούσα".Πάω προς τη έδρα και στέκομαι όρθια.Εκεί απλά αρχίσαν όλα!Το αίμα άρχισε να κατεβαίνει από το κεφάλι, τα δάχτυλα νεκρώσανε και οι πεταλουδίτσες άρχισαν να πετάνε παντού στο χώρο!

Αφού είπα 3-4 φορές το "Πάτερ Ημών", άρχισα να κάνω τα σενάρια για το πώς θα λιποθυμήσω, όταν θα πάω να μιλήσω.Κοιτούσα το ξύλινο σκαλοπατάκι και αναρωτιόμουν, αν πέσω, θα χτυπήσω το κεφάλι μου;5 λεπτά πέρασαν, αιώνας για μένα, αν με ρωτήσετε και χωρίς να το πολυσκεφτώ, σηκώνομαι και φεύγω από την αίθουσα.(Α, ξέχασα να σας πω, ότι είχα μαζί μου και δυο φίλες μου για συμπαράσταση.)Και μόλις έφυγα, με ξαναφώναξαν!Άφαντος ο σκαντζόχοιρος...Άφησα στο πόδι μου την γραμματέα μου όμως που σηκώθηκε και είπε με περισσή χάρη ότι είμαι στην ...τουαλέτα!Βρε πανάθεμά σε!Το βγήκε απλά έξω στο χωριό σου δεν το ξέρετε;Πάλι ρεζίλι γίναμε!Αλλά δεν βαριέσαι, θα με ξαναδούν;Δυστυχώς, θα με ξαναδούν τον Μάρτιο και το μαρτύριο θα συνεχιστεί. :-(

Αφού μάζεψα τα κομμάτια μου και ήπιαμε κι ένα καφεδάκι σε ξενοδοχείο παρακαλώ, γιατί μάλλον χαθήκανε οι καφετέριες (πάλι η γραμματέας μου, έκανε το θαύμα της) πήραμε το δρόμο της επιστροφής.Τη βάρκα βασικά, γιατί έβρεχε ασταμάτητα και μαζί με την κίνηση, ήταν σαν να πλέεις στον ωεκανό πάνω σε σχεδία!Βάλαμε τη μουσικούλα μας να το πάμε ρομαντζάδα και μπαααααμ!Πέφτω πάνω στο μπροστινό φορτηγάκι.Για να σας γράφω, όλα καλά!Τίποτα δεν πάθαμε, ούτε γραντζουνιά.Μόνο η πινακίδα μου κρεμάστηκε από την τρομάρα της.Χαιρετηθήκαμε μέσα στη βροχή με τον γλυκύτατο παππούλη που οδηγούσε το φορτηγάκι και όλα καλά!Μετά από αυτά, η επιστροφή πολύ  βαρετή βρε παιδάκι μου! :-)

Για ένα πράγμα χαίρομαι!Που αυτή τη στιγμή κάθομαι και σας γράφω για μια τόσο χάλια μέρα, με τόση ανακούφιση και ένα χαμόγελο μεγάλο, γιατί τώρα που τα σκέφτομαι, είναι πραγματικά για γέλια.Θετική σκέψη και μόνο χαμογελαστές φατσούλες!Περαστικά να είναι και όλα θα τα ξεπεράσουμε!Τα φιλιά μου σε όλους!


elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/11/12, 2:33 π.μ.

    Xαχαχαχα...έκτακτη η μέρα σου.Σαν περιστατικό!!!
    Καλημέρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γιατί ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας!Για να γελάσετε μαζί μου!

      Καλημερούδια!

      Διαγραφή
  2. Τα φιλιά μου μαζί με Τραγούδι ! Ναί είναι διασκευή του γνωστού .
    Επίσης ο φουσκωτός σκατζόχοιρας ζει ακόμη και σου κάνει παρέα ;
    Good night Skatzo ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία διασκευή.Λες να επαναφέρω το θέμα στο μπλογκ μου;Τις παραμέλησα τις διασκευούλες μου.Ο σκαντζοχοιράκος φυλάει το σπίτι και τη γωνιά του!Σε πεθύμησε μου είπε, οπότε κάτι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό! :-)

      Σμουουουουυουουουτς!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/11/12, 5:08 π.μ.

    Για το δικαστηριο.... 3 Vicodin!
    Για τ αλλα .... Αστο τιμονι ησυχο, για το καλο ολων!
    Καιαιαιαιαι.... καποιος καλλιτεχνης λειπει στις μουσικες σου!!!
    Α! και περαστικα στη μαμα.

    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε,
      με 3 vicodin με βλέπω να παραδέχομαι τον φόνο εγώ και να με κλείνουν μέσα!Θα μου φέρνεις σοκολάτες;Κι ένα τρανζιστοράκι να ακούω ραδιόφωνο! :-) Για το τιμόνι δεν θα σχολιάσω!Είμαι ο θηλυκός Σουμάχερ και δεν θέλω αντίρρηση!!!Για τον καλλιτέχνη, σπάω το κεφάλι μου!Ποιόν να εννοείς άραγε; :-Ρ

      ΥΓ.Η μαμά θα γίνει καλά, γιατί διαφορετικά θα τη δείρω! :-)

      Διαγραφή
  4. Σκατζοχοιρι..Καλως ηρθες...!!
    Προβλημα σχεσεων λεγεται..Αυτο που εχεις..
    Πανικος της εκθεσης σε πληθος αγνωστων ατομων..Που αλλοιως λεγεται και..Αγοραφοβια...!!
    Καπως ετσι αισθανομουνα κι εγω..Στο...Γαμο μου...!!
    Αλλα ξεπερνιεται, σταδιακα με τον χρονο...
    Δεν μας καταλαβαινουνε και οι αλλοι εμας..Τους Αγοραφοβους...!!
    Μας περνανε, για ΣΝΟΜΠ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαχαίρη μου,
      πρόβλημα στο κεφάλι λέγεται αυτό που έχουμε!Να δω πότε θα συνέλθουμε!Στο σχολείο η μαμά μου κάθε χρόνο πήγαινε και έπιανε τους καθηγητές μου, μην τυχόν και με βάλουν να πω κανά ποίημα!Άσε, μεγάλο δράμα.Ευτυχώς δεν έγινα ηθοποιός!

      Διαγραφή
  5. Ηρεμία..αυτό θα λες στον εαυτό σου και σκέψου οτι βρίσκεσαι σε μία όμορφη ηλιόλουστη εξοχή! Μου θυμίζεις τότε που έκανα τη πρώτη μου δουλειά με ελάτη..δεν μπορούσα να ψελλίσω το ποσό που ήθελα να του ζητήσω.Κάθε αρχή και δύσκολη μετά..όλα γίνονται συνήθεια..καλημέρα όλη μέρα γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συνηθίζεται το άτιμο με τίποτα!!!Καλά να είμαστε να σας πω και τον Μάρτιο τα παθήματά μου, γιατί πραγματικά με βλέπω να υποφέρω και τότε!Υπομονή θα κάνω, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα!

      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος21/11/12, 9:18 π.μ.

    Καλώς μας ήρθες και πάλι !

    Από τις περιπέτειες σου συγκράτησα μόνο τα ακατανόμαστα όργια σου :

    1) Βγήκες έξω ταχάμουτα επειδή δεν αισθανόσουν καλά ! Και το παιχνίδι με τα μάτια με τον διπλανό σου πριν βγείτε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ έξω ? Προς τουαλέτα μεριά πηγαίνοντας, καλά σε έδωσε η φίλη σου. Εκεί παίχτηκε η πρώτη εξόρυξη οφθαλμών της ημέρας !! Της Μεσσαλίνας έγινε !

    2) Λές ΄ότι πήγατε με τις φίλες σου για ΚΑΦΕ σε ξενοδοχείο ! Έτσι το λένε τώρα ? Σε ξενοδοχείο για ΑΛΛΑ πάνε ! Τι επαίχθη εις το δωμάτιον 12345 ? Τριφτοπιπερού !!

    3) Λες ότι χτύπησες κατα λάθος τον παππούλη... Να σε διορθώσω γιατί σε παρακολουθούσα ΚΑΙ εκεί !!Δεν ήταν παππούλης, 35ρης ήταν, φουσκωτός, δίμετρος και άνετος ! Και έπεσες επάνω του κατα λάθος εξεπίτηδες για να κάνεις "κονέ" ! Άλλες αφήνουν το μαντηλάκι τους να πέσει κάτω, εσύ άφησες το χειρόφρενο !
    Λουκρητία ! Μη σου γυαλίσει άνδρας ! Κι ας είχες περιπέσει στο προπατορικόν δις προηγουμένως ! Αχόρταγη !!

    Είδες ? Όλα τα ξέρω ! Που δεν μπορώ να βγώ πλέον έξω... Πέραν της ντροπής δεν περνάνε τα κέρατα από την πόρτα ! Έχουν βάλει και κάγκελα γύρω από το σπίτι μας και λένε στα παιδάκια : εδώ ο τάρανδος ! Ο ελαφάνθρωπος !

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Καλώς μας γύρισες !




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί άλλο θα συγκρατούσες εσύ φυσικά;Ακόμα φαντασιώνεσαι ότι σε απατάω;Ρεζίλι με έχεις κάνει στον κόσμο.Δνε τολμάω να βγω από το σπίτι και όλες οι κυράτσες της γειτονιάς με σχολιάζουν.Μάλλον ήρθε η ώρα να ξανακαλέσω τον κο Θεοχάρη να σου κάνει εκείνα τα ηλεκτροσόκ που αφήσαμε στη μέση.Ευτυχώς τα παιδιά μας μεγάλωσαν πια κι έφυγαν τα έρμα από το σπίτι και δεν ακούν τις παλαβομάρες σου!

      χαχαχαχαχαχαχα!!!

      Τζιπάκο μου,
      είσαι τόσο απολαυστικός!Σε πεθύμησα!Τέτοια να παθαίνω να έχεις να γράφεις υλικό! :-)

      Διαγραφή
  7. Καλό μου σκατζοχοιράκι τι τραβάς!!! Όπως βλέπω δεν είμαι μόνο εγώ που εξαφανίζομαι... Καλά... είχα κι εγώ τα δικά μου τα στενάχωρα... αχχχχχ... Μια καλημέρα κι ένα χαμόγελο (έστω κι αν είναι λίγο πικρό) κι από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπυράκο μου,
      θα σε μαλώσω!Οι φίλοι τα λένε όλα μεταξύ τους!Να μην ακούσω για στενάχωρα ξανά.Όλα με χαμόγελο θα τα ξεπερνάμε και με το κεφάλι ψηλά!Μονιασμένοι, αγαπημένοι!

      ΥΓ.Όποτε θες κουβεντούλα, εδώ είμαι! :-)

      Διαγραφή
  8. πάλι καλάαααα....
    που κτυπήσατε πρύμνη με πλώρη χωρίς ζημιές.. :ρ

    με το νου σου...

    και καλώς επανήλθες... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε ταχύτητα είχαμε, στο φανάρι έγινε η "συνάντηση"!Εκείνος τρόμαξε περισσότερο από μένα μήπως και έπαθα τίποτα.Ευτυχώς όλα καλά και φτάνω να λέω ότι την διασκέδασα τελικά πολύ την μέρα μου!

      :-)

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρααααααα!!!! Επιστροφή!! Άντε για να ξαναμαζευόμαστε!! ;)
    Πωπω βρε παιδί μου, επεισόδιο κανονικό της Παπαοικονόμου!Τι τραβάς κι εσύ! Ελληνικό δημόσιο σου λέει μετά! Πάρε αναβολή 5 χρόνια! Ορθοδοντική εξέταση μου θυμίζει! Πανικός δε χρειάζεται όμως! Χακούνα ματάτα!!!
    Φιλιά στη φίλη μου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!Τζινάκι μου γλυκό!Άσε, πάει πέρασε αυτός ο Γολγοθάς!Πάμε για άλλον από αύριο, αλλά με ένα χαμόγελο ναααααααα!!!!! :-)

      Πολλά πολλά φιλιά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  10. Ένα μικρό ταπεινό ταπεινό σκαντζοχοιράκι σε άφησα και σε βρήκα Μεσσαλίνα και Λουκρητία Βοργία μαζί,σύμφωνα με τον πάντα ενημερωμένο gip!!
    Τουλάχιστον είσαι καλά... :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ καλά είμαι!!!!!!Καλά, έτσι κάνουν;Μαύρη πέτρα έριξες πίσω σου.Πού χάθηκες;Γιατί χάθηκες και δεν νομίζω να ξαναφύγεις!!!!!! :-)

      Να σε βλέπουμε συχνότερα!

      Διαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...