Πολλών νεύρων το απόσπασμα...

by 2:05:00 μ.μ. 17 αγκάθια


Συγκλονιστική βδομάδα πάλι περάσαμε!Θέλω να γκρινιάξω και να τα βάλω με όλους και όλα!Να εκτονωθώ βρε αδερφέ.Και οι σκαντζόχοιροι έχουν ψυχή!!!Βασικά, ξέρω "τίς πταίει", αλλά τέλοσπάντων...Θα τα βάλω λοιπόν με κάτι πιο αναίμακτο, μπας και ηρεμήσω και δεν χρειαστεί να μπω πίσω από τα σίδερα, γιατί εκεί με βλέπω να καταλήγω τελικά.Δεσμοφύλακες θα με φυλάνε;Νοσοκόμες;Ένα από τα δύο σίγουρα!

Και πρώτ' απ' όλα θα τα βάλω με τον καιρό.Μου έχει σπάσει τα νεύρα που δε λέει να φθινοπωριάσει μία και καλή.Είδα χθες στον Αρναούτογλου ότι από βδομάδα, 29 θα χτυπήσουμε.Μη φωνάζετε.Δε λέω να ανάψουμε τα καλοριφέρ και τα τζάκια, αλλά να καθήσω κι ένα βράδυ στο σαλονάκι μου με κλειστή την μπαλκονόπορτα.

Δεύτερον, η τηλεόραση που δεν έχει τίποτα!Ωραία το ξέραμε αυτό, αλλά δεν πάει άλλο.Μου πιάνει χώρο στο σαλόνι.Είναι και μεγάλη πανάθεμά την και την λυπάμαι να την σπάσω.Άσε που την χρειάζομαι για τα παιχνίδια στο  PS3.Σε λίγο κυκλοφορεί ο νέος Ασσασίνος.Ε, δε λέει να σκοτώνεις τα Αμερικανάκια σε μικρή οθόνη!!!

Πρωινάδικα δεν έβλεπα ποτέ!Σπάνια την ανοίγω πρωί και απαιτώ, αφού την πληρώνω και με το παραπάνω, έστω για ένα 2ωρο τη μέρα να με διασκεδάζει.Κάθεσαι να φας το μεσημέρι μόνος και θες μια παρεούλα βρε παιδάκι μου και αντί αυτού, η μπουκιά κολλάει στο λαιμό και θες να πετάξεις το τάπερ, το μπουκαλάκι νερού και τα 4 μαξιλάρια που έχω στον καναπέ.Βάζω τον Μαμαλάκη που έχω μάθει απ' έξω όλες τις συνταγές με τόση επανάληψη και ξέρω και πόσες μπουκιές κάνει, όταν δοκιμάζει και κάνω υπομονή.

Το άλλο;Που σε λίγες μέρες βγαίνει ο Τζέημς Μποντ κι εκεί που περίμενα με ανυπομονησία να ακούσω τελικά πιο κομμάτι θα μπει στους τίτλους, μου πετάνε την Adele και οι MUSE πάνε περίπατο!Την αγαπώ, την εκτιμώ και το κομμάτι είναι κομματάρα, αλλά ΟΧΙ!!!Παντού Adele, θα την κάψουν στο τέλος!Μόνο σερβιέτες δεν έχει διαφημίσει ακόμα!Άσε που το τραγούδι των Muse μου αρέσει περισσότερο!Της τσούπρας είναι μια από τα ίδια...Κι αν δεν ακούσαμε γυναίκες στα σάουντρακς αυτών των ταινιών!!!Μα δείτε κι ακούστε κι εσείς και πείτε μου...

MUSE...



ADELE...




Τελευταία μου τη δίνει το φατσοβιβλίο και πραγματικά, βλέπω να λιγοστεύουν τα ψωμιά του επικίνδυνα πλέον!Έχω κάνει ένα σωρό ρυθμίσεις στα απόρρητα, έχω σβήσει "φίλους" που δεν έχω μιλήσει ποτέ κι αυτό αντί να με σέβεται, μου πετάει συνέχεια στα μούτρα το χάρτη και μου λέει που βρίσκομαι.Και κάνει και λάθος, γιατί το Κιλκίς προφανώς είναι εκτός Ελλάδος και όλο στη Θεσσαλονίκη λέει ότι είμαι.Μακάρι, αλλά πού λεφτά για βενζίνη για τις παλιές μας βόλτες!!!Ποτέ δεν το χώνεψα και βλέπω να χωρίζουν οι δρόμοι μας.Υπομονή κάνω, γιατί είναι η πιο εύκολη λύση για να έρχεσαι σε επαφή με μακρινούς φίλους, αλλά μου σπάει τα νεύρα!

Να μη σχολιάσω το κόμπλεξ πολλών ανθρώπων που έχω συναντήσει εκεί μέσα και γενικά στο ίντερνετ (ακόμα κι εδώ στα μπλογκς).Άσε, θα χρειαστώ 10τομη εγκυκλοπαίδεια για να βρω χαρακτηρισμούς!Και φυσικά μου απαγορεύω να σχολιάζω τους "επαναστάτες" που γέμισε το διαδίκτυο, γιατί ούτε στην κόλαση δεν με βλέπω να βρίσκω θέση.

Σας τσίτωσα αρκετά ή θέλετε κι άλλο;Σήμερα ήθελα να σηκωθώ νωρίς και να κάνω δουλειές στο σπίτι, αλλά όχι!Η ημικρανία που με πιάνει πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, ήρθε μέσα στη νύχτα και μου κράτησε συντροφιά μέχρι τις 6 το πρωί.Έλα εσύ τώρα και ξεσκόνισε όλη τη βιβλιοθήκη σου!Γκρρρ...Ίσως πάρω μπρος το απόγευμα.

Δεν συνεχίζω άλλο...Νομίζω πως χαλάρωσα λιγάκι...Τα υπόλοιπα νεύρα θα ξεσπάσουν σε κανά μαξιλάρι, γιατί μια φορά που είχα δοκιμάσει τον τοίχο, πονούσα για μέρες!χαχαχα!!!

Εκτονωθείτε γιατί χανόμαστε!!!!!!!!!!!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

17 σχόλια:

  1. Εγώ δεν τσιτώνω πιά. Κλείδωσα το μπλόγκ και έστειλα προσκλήσεις. και τέρμα οι βλαμένοι.
    και στο φατσοβιβλίο λέει πως μένω Αθήνα. εμενα με πέτυχε και δεν ανησυχώ για τίποτα άλλο.
    σούστειλα πρόσκληση αν δεν την πήρες, πες να στην ξαναστείλω.
    μάκια τ' αγκαθάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την πήρα!Καλά έκανες!Θα βρεις την ησυχία σου...Χαίρομαι που είμαι μέσα στους προσκελημένους σου! :-)

      Διαγραφή
  2. Τι νευρα ειναι αυτα καλε???:))))
    Κλειστα ολα και κανε βολτες με το ποδηλατο,πριν πιασουν τα κρυα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρύα θα πιάσουν κατά τον Ιανουάριο βλέπω και θα κρατήσουν μέχρι τον Ιούνιο!Πάει!Τις χάσαμε τις εποχές γναγ μου!

      Άσε να γκρινιάζω για τους δυο μας.Εσύ τώρα μονο θα χαίρεσαι από δω και μπρος!

      :-)

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/10/12, 10:53 μ.μ.

    Ένα από αυτά που γράφεις μου τη δίνει και μένα !
    Αλλά δεν το προχωράω...

    Χαίρομαι που δεν βλέπεις τούρκικα !

    Τηλεόραση την έχω για έπιπλο. Χρόνια. Σειρές βλέπω στο PC μου.
    Ειδήσεις από ειδησεογραφικά κανάλια του διαδίκτυου.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ να περνάς στο μέλλον !


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα;Σε πιάσανε οι ντροπές Τζιπάκο μου και δεν το "προχωράς";Καλάααα!!!

      :-)

      Ένα ξέσπασμα είναι μωρέ!Πάντα μετά τη βροχή, βγαίνει το ουράνιο τόξο εξάλλου!

      Διαγραφή
  4. για να καταλάβεις, την διάβασα ψες την ανάρτηση αλλά από τα νεύρα μου δεν μπορούσα να σχολιάσω... :ρ

    και της adele είναι ωραίο, αλλά οι muse βγάζουν κάτι άλλο... :)

    περαστικά σου σκατζοχοιράκι... :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πιστεύω να πας με τα νερά μου και γι΄αυτό συμφώνησες μαζί μου για τους MUSE!!!χαχαχα!!!

      Έλα μου πέρασαν τα νευράκια.Θα ξαναγίνω το καλό σκαντζοχοιράκι που όλοι αγαπήσατε!

      :-)

      Διαγραφή
  5. Muse και τα μυαλά στα κάγγελα... Και η adele καλή είναι αλλά δεν είναι για τον Jimmy τον δεμένο...τέλως πάντων..άσε τα νεύρα για άλλους μωρέ..πάλι καλά που υπάρχει το διαδίκτυο και μπορείς να βλέπεις ότι θές...φιλιά πολλά!! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπρούλη μου,
      χαλάρωσα στα μαξιλάρια τελικά.Έβαλα και τους Muse να χτυπιούνται στο σαλόνι και το ευχαριστήθηκα!Στείλε κανά καινούργιο τραγουδάκι καλέ!Τί ακούς τελευταία;

      :-)

      Διαγραφή
  6. Πάμε μαζί porcupina Ομμμμ Ομμμ !!!! Θα συμφωνησω με γναγν!!! Παράτα όλα, κλείστα και βόλτες με ποδήλατο!!! Ακόμα εδώ είσαι ;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία ανέβα και φύγαμε μαζί...Προτιμώ τις ποδηλατάδες όντως από όλα αυτά!Και ο καιρός βοηθάει ακόμα, μην είμαι τόσο κακιά μαζί του!

      Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Περνω οπως παντα να ευχηθω μια ομορφη εβδομαδα με τα λιγοτερα προβληματα,Nα εισαι παντα καλα και να βρισκω ανοιχτο το μπλοκοσπιτο σου!!!!Δεν μας τσιτωσες μια χαρα τα εγραψες και εχεις δικιο σε αρκετα σκαντοχοιρακι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλό μήνα σακτζοχοιράκι= porcupine
    το stars and icicles ξεκίνησε το χριστουγεννιατικο πανηγύρι του θαναι τιμή και χαρά μου να λάβεις μέρος
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλημέρα στη Σκαντζοχοιρίνα, που απ ό,τι βλέπω έχει μήνα σχεδόν να δει τη μπλογκόσφαιρα! Εγώ θυμάμαι ότι έγραφες συνέχεια!!
    Βλέπεις, όμως, κι άλλοι μοιράζονται τον πόνο σου και τις ημικρανίες μέχρι τις 6 το πρωί!! (Άντε τώρα να ρίξω σφουγγάρισμα στο σαλόνι!)
    Τα φιλιά μου και απλά να ξεκινήσεις yoga!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σοφη κεη8/11/12, 8:50 π.μ.

    ε φιλεναδαααα!!!εχεις ξεχασει το μπλογκακι σου ντροπις!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...