Ανεμολόγιο σε αγαπώ!!!

by 1:51:00 μ.μ. 9 αγκάθια

Καλημεροκαλησπέρες!

Όταν ξυπνάς νωρίς το πρωί κι έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου, είναι αλλιώς τελικά!Είχα μπουχτίσει όλο το καλοκαίρι να κοιμάμαι τις πρωινές ώρες και μετά να είμαι φυτό από τη ζέστη και την υπνηλία.Και τώρα που άρχισα να βγαίνω από τον λήθαργο, ξεκίνησα το ποδήλατο και το περπάτημα στο γήπεδο της πόλης μου και νιώθω άλλος σκαντζόχοιρος!!! :-)

Φόρτισα και τις μπαταρίες μου το Σαβ/κο που πέρασε.Το ταξιδάκι αστραπή στην Αθήνα, ήταν πολύ καλύτερο από ό,τι φανταζόμουν και ήρθε η ώρα να σας πω δυο λογάκια για αυτές μου τις επισκέψεις!


Από τον Ιανουάριο ακούω μια εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ που λέγεται "Ανεμολόγιο".Τα έχω ξαναπεί εδώ και μάλιστα, έγινα και φίρμα, αφού εκείνη τη φορά που πρωτομίλησα στον αέρα, την διαδέχτηκαν άλλες 3-4.Η εκπομπή έχει και σελίδα στο φατσοβιβλίο, όπου εκεί οι ακροατές εκθέτουν τις απόψεις τους και σχολιάζουν τους συνομιλητές!Τις περισσότερες φορές πέφτει πολύ γέλιο, γιατί έχουμε μια πειραχτική διάθεση και τα σχόλια είναι άκρως χιουμοριστικά!

Η παρεά λοιπόν του ίντερνετ, η "Γαλαρία" όπως μας αποκαλεί ο Κωνσταντίνος,  συναντιέται μια φορά το μήνα, γιατί άλλο η επαφή πίσω από την οθόνη κι άλλο η προσωπική.Είναι μια καθαρά δική μας απόφαση και καμία σχέση δεν έχει ο Λαβίθης με αυτό, γιατί κάποιοι νομίζουν πως έρχεται κι αυτός μαζί μας!

Από τον Μάιο, παίρνω μέρος κι εγώ (σιγά μην έλειπε ο Σκαντζόχοιρος) κι έχουμε γίνει μια απίστευτη παρέα.Οι ηλικίες ξεκινάνε από 19 και πάνω και είναι πραγματικά μοναδικό να βλέπεις πόσο ταιριάζουμε όλοι αυτοί μαζί!Κάποιοι από μας έχουμε δεθεί πολύ και ο αποχωρισμός είναι κάθε φορά και δυσκολότερος!Κι αυτή τη φορά λοιπόν, περάσαμε μοναδικά και δώσαμε ραντεβού για τον άλλο μήνα!

Μέσα σε όλα, έχω "μπλεχτεί" με το Ανεμολόγιο και κάπως άλλιως!Σε συνεργασία με τον ηχολήπτη του ΣΚΑΪ, Νίκου Χατζηιωαννίδη, ο οποίος δημιουργεί τα μουσικά θέματα της εκπομπής εδώ και 8 χρόνια (socrates190), έχω φτιάξει κάποια βιντεάκια!Η μουσική είναι του Νίκου και η σκηνοθεσία δική μου.Τονίζω ότι πρώτη φορά ασχολήθηκα με το video editing και γι' αυτό να μην είστε αυστηροί, όσοι τα δείτε!Μην φοβηθείτε με τους λύκους, είναι το σήμα κατατεθέν της εκπομπής μέσα στη νύχτα!Ααουουουουουου!!!


Και αυτά τα τρία είναι μικρά τρέηλερ για το φετινό μουσικό θέμα, το οποίο θα το ψηφίσουν οι ακροατές, κάτι που έγινε και πέρσυ.




Έχουμε κάνει κι άλλα πράγματα, για τα οποία θα σας μιλήσω αργότερα.Είναι όμορφο να ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς πολύ, χωρίς να περιμένεις κανένα αντάλλαγμα, όσο χρόνο κι αν διαθέτεις.Έχω την πολυτέλεια (ως άνεργη) να το κάνω και μέσα σε όλη τη μαυρίλα, καταφέρνω να χρωματίζω κάποιες στιγμές και να τις κάνω όμορφες!

Τα φιλιά μου σε όλους!!!

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

9 σχόλια:

  1. Γεια χαρά κι από μένα. Συγχαρητήρια για το μπλογκ και την -χωρίς αντάλλαγμα- εμπλοκή σου με την εκπομπή. Να συμπληρώσω από την πλευρά μου ότι είμαι μεταφράστρια/διορθώτρια και ότι μπορώ να αναλάβω ευχαρίστως δωρεάν τη διόρθωση των κειμένων σου προτού δημοσιευτούν. Αρκεί να μου τα στέλνεις και να μην τα ζητάς πίσω διορθωμένα χθες:-)

    Καλή συνέχεια και φιλιά σε όλους
    πλανεύτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευδοξία μου,
      πόση χαρά μου έδωσες με το σχόλιό σου!Αν και όποτε σε χρειαστώ, να είσαι σίγουρη πως θα σου ζητήσω βοήθεια.Είναι τόσο σημαντικό όλο αυτό που γίνεται μεταξύ μας, αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε!

      Να είσαι καλά και χάρηκα πολύ για τη γνωριμία!

      :-)

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/12, 5:14 μ.μ.

    ΤΟ ΤΡΊΛΕΠΤΟ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ !
    Έσωσα και την μουσική από το UTUBE

    Από τα κλιπάκια, πολύ καλό το πρώτο, και καλό το τρίτο.

    Καλά να περνάς ! Και ΠΟΛΥ καλά κάνεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν Τζιπάκο μου!Ξέρεις ότι μετράω πολύ τη γνώμη σου.Όταν αποφασίσουν οι ακροατές το φετινό θέμα, θα κάνω ένα μεγάλο βίντεοκλιπ πάλι σαν τον 3λεπτο.Θα σας το δείξω εννοείται και πάλι.

      Να περνάμε όλοι μαζί όμορφα! :-)

      Διαγραφή
  3. Μα είναι μεγάλη χαρά να βλέπω ότι ασχολείσαι με τόσο όμοραφα πράγματα. Με εντυπωσίασες. Το 1stΤρεηλερ με τράβηξε εμένα και με την κίνηση αλλά και με την μουσική. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα. Δεν υστερούν τα υπόλοιπα. Αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει που δημιουργείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρίστοφορέ μου,
      έχω βρει μια τόσο όμορφη διέξοδο από τη ρουτίνα μου!!!Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι είχα ταλέντο σε κάτι τέτοιο και πραγματικά μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω και λίγο παραπέρα με τα καλά σας λόγια!Στο μέλλον θα σας δείξω κι άλλα πράγματα που ετοιμάζω!

      Φιλιά πολλά και καλοτάξιδος ο "Διάδρομος" και πάλι!!!!

      Διαγραφή
  4. Καλως βρηκα τον χωρο σου φιλη!!!εξαιρετικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες και χαίρομαι που βρεθήκαμε!Εδώ θα είμαστε να τα λέμε!

      :-)

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος11/10/12, 10:48 π.μ.

    http://prokopisdoukas.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...