Τα άσχημα περνούν...

by 10:53:00 μ.μ. 17 αγκάθια

Ουφ!Επιτέλους κάθομαι και απολαμβάνω το ήσυχο και χαλαρό απογευματόβραδο.Έξω άρχισε να έχει μια γλυκιά ψύχρα που σε κάνει να ρίχνεις το ζακετάκι στον ώμο πριν βγεις από το σπίτι και δεν σας κρύβω πως έκλεισα όλες τις  μπαλκονόπορτες.

Το πνευματάκι του γραφείου έκανε δειλά-δειλά την πρώτη του έμφανιση.Σας έχω πει για τα πνευματάκια που έχω για συγκάτοικους;Α, έχουμε πολύ γέλιο κυρίως τους χειμερινούς μήνες που φυσάει και που λόγω της καταπληκτικής δουλειάς που έκαναν οι μάστορες στα κουφώματά μου, βρίσκουν χώρο και τρυπώνουν.Έχω ένα μικρό στο γραφείο, ένα πειραχτήρι στο υπνοδωμάτιο που όλο παιχνίδια θέλει, όταν κοιμάμαι και το μεγάλο πνεύμα του σαλονιού που ευτυχώς το έχω συνηθίσει, γιατί μια ταινία τρόμου την γυρίζω άνετα στο σπίτι!

Είχα τρέξιμο τις τελευταίες μέρες.Μια επέμβαση που έπρεπε να κάνει η μαμά σκαντζοχοιρίνα, μας πήγε 2 μερούλες στο νοσοκομείο.Ήμουν καλή νοσοκόμα.Φρόντισα να υπάρχει καλή διάθεση στο δωμάτιο που απολαμβάναμε μόνες μας.Βασικά όλη η πτέρυγα ήταν άδεια!Δεν θα καθήσω να χαλάσω την ατμόσφαιρα με τα χάλια που επικρατούν, αλλά θα παραμείνω στο γεγονός ότι οι γιατροί και οι νοσοκόμες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με τα λιγοστά πραγματικά μέσα που τους έχουν απομείνει.Να λέμε τα αρνητικά αλλά να τονίζουμε και τα θετικά ρε παιδιά!Τους ευχαριστώ πραγματικά για όλα!

Πάντως όλα έχουν να κάνουν με την ψυχολογία μας, πάει και τελείωσε.Λεπτό δεν της έδειξα την ανησυχία μου, ούτε κι αυτή σε μένα και καταφέραμε να μετατρέψουμε το δωμάτιο του νοσοκομείου, σε σουίτα λουξ ξενοδοχείου.Έπιασα το διπλανό κρεβάτι που ή εγώ είμαι ψηλή τελικά ή αυτό είναι κοντό και βλέπαμε τηλεόραση.Εκεί σε μια στιγμή, συνειδητοποίησα ότι η μαμά μου, μόνο με νάρκωση κατάφερε να μείνει τόσες ώρες στο κρεβάτι.Χαμογέλασα και λαγοκοιμήθηκα! :-) 


Το Σάββατο έχει κανονιστεί ταξίδι-αστραπή για την συνάντηση του "Ανεμολογίου" στην Αθήνα, οπότε θα κάνω την βόλτα μου.Λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτηση!

Να περνάτε όμορφα και περαστικά σε όσους ταλαιπωρούνται με γιατρούς και νοσοκομεία!



elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

17 σχόλια:

  1. Σιδερένια η μητέρα! Θέλω να γνωρίσω πολύ τους συγκατοίκους σου. Είχα και εγώ στο παλιό μου σπίτι, καθότι ξύλινο πάτωμα και ήταν πολύ ευγενικοί. Τώρα το νέο είναι σιωπηλό και άδειο.
    Χαιρετώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ!Τα πνευματάκια μου είναι καλή παρέα τώρα πουα τα συνήθισα.Αν φυσήξει και δεν τα ακούσω, μου λείπουν!χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού η μητέρα είναι καλά και τα πνευματάκια σου θα είναι ήσυχα.
    Κάνε τη βόλτα σου και εδώ είμαστε να σε υποδεχτούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, περαστικά να είναι...Ήταν ένα βάρος που έφυγε από πάνω μας.Τώρα θα το διασκεδάσω! :-)

      Διαγραφή
  4. Περαστικά στη μητέρα σου! Οσο για τα πνευματάκια σου, τι να πω??!! Καλημέρα και καλό Σ/Κ να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ.Έχει βγάλει έναν τρελό αέρα στο δασάκι μου σήμερα και το μικρό πνευματάκι του γραφείου με ζάλισε!χαχαχα!!!

      Καλά να περάσεις κι εσύ!

      Διαγραφή
  5. σοφη καιει21/9/12, 9:06 π.μ.

    περαστικαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
    σιδερενια!λοιπον το βρηκα,να τη ναρκωνεις που και
    που για να ξεκουραζεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μου,
      ευχαριστώ πολύ!Όλα καλά πήγαν!Μόνο με νάρκωση η μαμά μου άραξε!Θυμάσαι και με το γύψο στο πόδι όλο όρθια ήταν! :-) Θα της ρίχνω λίγο στο φαγητό πού και πού!

      Θα τα πούμε από κοντά με την επιστροφή μου!

      Σμουουουουουουτς!

      Διαγραφή
  6. Καλή ανάρρωση στην μητέρα σου και υπομονή σε σένα!! Τώρα το ΣΚΑΪ που φαίνεται πίσω σημαίνει πως θα έχουμε σκαντζόχοιρο που θα μιλά και στο ραδιόφωνο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Ασπρούλη μου!Όχι, δυστυχώς δεν θα με ακούσετε στον ΣΚΑΪ, αν και το σκέφτομαι να κατατροπώσω τον παραγωγό της αγαπημένης μου εκπομπής και να του φάω τη θέση!χαχαχαχα!!!!Το Ανεμολόγιο είναι μια εκπομπή που ακούω τα βράδια από τις 12 μέχρι τις 5 το πρωί και οι Ανεμολογίτες συναντιόμαστε μια φορά το μήνα!Θα σας πω λεπτομέρειες από βδομάδα!

      Καλά να περάσεις το ΣουΚου!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/9/12, 2:05 μ.μ.

    Όλα καλά από εδώ και πε΄ρα για την μαμά σου και για σένα !

    Να μου προσέχεις τα πνευματάκια σου !

    Εγώ τα στέλνω ! Να κόβουν κίνηση για πάρτη μου !
    Άντε γιατί πολύ αέρα έχεις πάρει τελευταία !
    Έχω δώσει εντολή : αν σε δουν με κανένα στη στάση 12.345
    να κάνουν μπουουουου απότομα, να πέσετε στο κρεβάτι !
    (στην 12.345 δεν κρεμιέστε δεμένοι από το γλόμπο ;
    ή είναι η 67890 αυτή ; τα ξέχασα !!)

    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα, ώστε έτσι παμπόνηρε Τζιπάκο μου!Καλάααα...Έχε χάρη που είμαι μόνη.Μόλις συγκατοικήσω θα σου τα στείλω πακέτο να στοιχειώνουν τον ύπνο σου!Μπουουουουουουου!!!!χαχαχαχα!!!

      Διαγραφή
  8. Σιδερένια η μαμά σκατζοχοιρίνα!!! ούτε απ έξω ξανά. Και καλά κάνεις βρε κορίτσι και τονίζεις και τα καλά, όλο γκρίνια πιά μπουχτίσαμε.

    φιλιά πολλάααα!
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Χρυσούλι μου!

      Πήγαν όλα καλά και οι νοσηλευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!Να μην το πω;Μόνο να γκρινιάζουμε ξέρουμε!Φιλάκια πολλά, πολλά!

      Διαγραφή
  9. Περαστικά στην μαμά σου ,σιδερένια να είναι από εδώ και πέρα.Καλό μας σαββατοκύριακο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Εύη!
      Να περάσουμε όμορφα όντως.Αυτές τις μικρές χαρές, δεν θα μας τις πάρει κανείς!

      Διαγραφή
  10. Τελος καλο ολα καλα αυτο εχει σημασια! Περαστικα σου και αναμενουμε τις εντυπωσεις απο τους Ανεμολογιτες!!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...