Επέστρεψα στον πάγκο μου!!!

by 2:35:00 π.μ. 22 αγκάθια

ΤΖΑ!Ναι καλέ!Δεν κάνετε λάθος!Στη σωστή φωλιά μπήκατε!Είχα μαστόρια και έκανα μια μικρή ανακαίνιση, διότι έχουμε ξαναπεί ότι η φτώχεια θέλει καλοπέραση και ο σκακτζόχοιρος αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές!

Λείπω πολύ καιρό και το τί αράχνη και νυχτερίδα βγήκε από τη φωλιά, δεν λέγεται!Να 'ναι καλά ο Άστα λα Βίστα (μπέιμπι) που με μια ματιά λέιζερ, τα εξαφάνισε όλα!

Όσο έλειπα, την αμαρτία μου θα την πω, δεν σας επισκεπτόμουν συχνά.Υπήρξε μια περίοδος άρνησης και περισυλλογής (τί να σου πω!!!) και δεν ήθελα καμιά επαφή με τον κύριο Μπλόγκερ!Γιατί;Δεν έχω ιδέα!Το μόνο που είχα πει στον εαυτό μου, ήταν πως θα γυρνούσα μόνο, όταν θα μου έλειπε πραγματικά το να γράφω και να εκφράζομαι!Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να "γκρεμίσω" το μπλογκοσπιτάκι μου, γιατί τόσα χρόνια εδώ μέσα, δεν τα πετάς έτσι εύκολα!Άσε που είναι γεμάτο αναμνήσεις και φωτογραφίες και μουσικές και γέλια και κλάμματα!!!Πώς να τα χάσω όλα αυτά;

Έτσι λοιπόν, έχω χάσει πολλά επεισόδια από τις ζωές σας.Σιγά, σιγά θα σας επισκέπτομαι και θα μαθαίνω τα νέα σας.Αν έχασα κάτι σημαντικό πάντως να μου το επισημάνετε.Από το λίγο πάντως που είδα, διαπίστωσα πως δεν άλλαξαν τελικά και πολλά πράγματα!Καλό ή κακό αυτό, δεν ξέρω!Πάντως θα ήθελα να βρω και νέους μπλόγκερ, γιατί πραγματικά το να γράφεις και να επικοινωνείς, είναι μοναδική εμπειρία!Κάποιοι νέοι φίλοι που ήρθαν, όταν έλειπα, μπορεί να με χαρακτηρίσουν κακιά οικοδέσποινα, αλλά θα φροντίσω να τους διαψεύσω!

Λοιπόν!Τί λέτε;Ξεκινάμε;


ΥΓ.Ώρα να "ξυπνήσω".Ελπίζω να σας έλειψα λιγάκι...

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

22 σχόλια:

  1. Καλά άμα ξεκινάς με UNKLE είσαι σε καλό δρόμο!! Άντε να δούμε που χάθηκες!! Καλώς όρισες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπρούλη μου,
      μου κάνεις ποδαρικό και κάτι μου λέει θα μου φέρεις γούρι! :-) Λατρεύω UNKLE και μετανιώνω που δεν τους έχω δει ακόμα!
      Σε επόμενη ανάρτηση θα σας πω που χάθηκα και φυσικά θα ακούσουμε πολλή μουσική!

      Διαγραφή
  2. Καλως τηνε την..Περδικα...Που περπατει λεβεντικα...!!
    Και τι ωραιος παγκος...!!
    Απο το..ΙΚΕΑ;;;

    Εντομοκτονα-Μυοκτονιες...!!
    Και φυλλα με Δροσοσταλιδες...
    Να σαι καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαχαίρη μου λεβέντη!!!! :-)

      Πώπω!Τελικά μου λείψατε πολύ!Τί όμορφο να ανοίγω τον υπολογιστή και να σας βλέπω μπροστά μου!Σαν να μην πέρασε μια μέρα νιώθω!

      Φιλιά πολλά από τα βόρεια!

      Διαγραφή
  3. Kαλώς σε βρήκα σκαντζοχοιράκι..Χρειάζεται και η αποτοξίνωση που και που ,
    να κλείνουμε διακόπτες από όλους και όλα .. καλή επιστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ΄σαι καλά Εύη μου!Όντως το χρειαζόμουν!Το θέμα είναι να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και να το κάνεις με αγάπη και χαρά.Είχα φτάσει μάλλον στο σημείο της αγγαρείας!Τώρα είμαστε ξανά εδώ να τα λέμε και να περνάμε όμορφα τις μερες μας!

      Φιλί γλυκό!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/9/12, 8:29 π.μ.

    Καλώς την !
    Ε δεν έχασες και τίποτε...

    Ο Μπλόγκερ Χ πιάστηκε στα χέρια με τον μπλόγκερ Ψ για τις αναρτησεις της Μπλόγκερ Ζ. Δεν αγρίεψαν πολύ τα πράγματα, οι δυό στο νοσοκομείο με βουλωμένα μάτια,μ σπασμένα πλευρά και κατάγματα. Η Ζ κάνει ψυχοθεραπεία να το ξεπεράσει. Στα μαλακά δηλαδή !

    Η Μπλόγκερ Α πιάστηκε μαλλί με μαλλί με την μπλογκερ Β που προσπαθούσε να χωρίσει την μπλόγκερ Γ και την μπλόγκερ Δ. Ο λόγος της διαφωνίας τους δεν έγινε γνωστός. Κάτι για τον μπλόγκερ Ε λένε αλλά ίσως είναι φήμες, να μη λέμε ανεύθυνα πράγματα. Δεν εξετράπησαν πολύ τα πράγματα, απλά όλες γυρνάνε τώρα μετά το μαλλιοτράβηγμα είναι με περούκες ! Τους πάνε, άλλαξαν και look !

    Συνέλαβαν τον μπλόγκερ Ε για πορνογραφία, την μπλόγκερ Η γιατί προωθούσε Βουλγάρες στην τοπική πάμπ και στα γύρω ξενοδοχεία και τον μπλόγκερ Θ γιατί έσπρωχνε "μαύρη" κακής ποιότητας ! Για την άσπρη σκόνη που βρήκαν σπίτι του δεν πιάστηκε κανείς, ανόθευτο πράμα, το σπρώχνει τώρα αυτός που τον κατήγγειλε !

    Είχαμε και ευχάριστα ! Η μπλόγκερ Κ έκανε δίδυμα ! Βέβαια δεν μοιάζουν του άνδρα της, αλλά του μπλόγκερ Λ που ήταν κουμπάρος. Περίεργα πράματα !

    Ο μπλόγκερ Μ... να είμαστε καλά να τον θυμόμαστε ! Όχι καλε δεν πέθανε, έφυγε να βρει την τύχη του στη Αλάσκα ! Άφησε πίσω γυναίκα και παιδιά. Όχι, την μπλόγκερ Ξ δεν την άφησε, την πήρε μαζί του. Πήραν και την κολλητή τους, την μπλόγκερ Π. Κρύες οι νύχτες στο Βόρειο Πόλο, θα κοιμούνται λέει και οι τρείς μαζί να μη κρυώνουν. Και ότι ήθελε ξαναπροκύψει ! (σιγα... τα σε μας... από εδώ τους προέκυπτε, όλοι το ξέραμε !)

    Ο μπλόγγερ Ρ το γύρισε, είδε λέει το φως το αληθινόν. Παράτησε την μπλόγγερ Σ που την έπιασε με την μπλόγγερ Τ να τρίβουν το πιπέρι και μετακόμισε στου μπλόγγερ Φ που έδειξε κατανόηση για τον πόνο του και τώρα του διδάσκει ανοχή και κατανόηση σε τέτοια μπερδέματα...

    Αυτά... Ασήμαντα δηλαδή... αλλά αφού ήθελες ενημέρωση... :)) :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα...Εσένα Τζιπάκο μου, σε πεθύμησα πιο πολύ από κάθε άλλον!!!!Ερχόμουν και σε κοιτούσα από το παράθυρο κι ας μην το έπαιρνες χαμπάρι...Όλο τσιλιμπορυρδίσματα ήσουν πάλι από δω και από κει!Για όλους είπες, τα δικά σου δεν μου είπες!Έννοια σου!Θα τα κυκλοφορήσω εγώ σε χρυσόδετους τόμους από τις εκδόσεις Ψυχογιός!Με παρακαλάνε να τους δώσω και φωτογραφίες, αλλά ακόμα αντιστέκομαι!Καταλαβαίνεις ότι μόλις πέσει το σωστό νούμερο στην επιταγή, θα ενδώσω!

      χαχαχαχαχαχα!!!Ξέρεις τί μου ήρθε τώρα;Αυτό http://www.youtube.com/watch?v=mUrisdubELA

      Σ' αγαπάω! :-)

      Διαγραφή
  5. Καλώς ξανάρθες.

    Σήκωνε που και που και κείνο το ρημάδι το τηλέφωνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοσμοναύτη μουουουουουου!!!!

      Μάλλον με πετυχαίνεις την ώρα του ύπνου (μην τα ξαναλέμε, κοιμάμαι άστατες ώρες) ή ότνα λείπω!Είχα τρεχάματα αυτές τις μέρες!Θα σ'τα πω, όταν μιλήσουμε!Για να με κατσαδιάζεις, καλά είσαι μάλλον!χαχαχαχα!!!

      Σμουουουουτς !!!

      Μου έλειψαν οι μουσικές μας!Άντε, στείλε και κανά τραγουδάκι!

      Διαγραφή
  6. welcome baaack porcupini!!
    άντε πάρε μπρος τώρα γιατί είχε ένα κενό η γειτονιά.
    άντε και έχεις πολλά να μάθεις τόσο που έλειψες ;P

    φιλιάαα
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσούλι μου,
      ευτυχώς εσένα σε συναντούσα και στο φατσοβιβλίο και μάθαινα τα νέα σου!Οι δημιουργίες σου είναι μοναδικές!Θυμάμαι που στην αρχή είχες ξεκινήσει δειλά, δειλά το ράψιμο και τώρα έχεις γίνει μεγάλη και τρανή!Το πορτοφολάκι σου και η κορδέλα είναι συνέχεια μαζί μου!

      :-)

      Διαγραφή
  7. Καλώς την και ας άργησε!
    Ωραίο το καινούριο κονάκι σου!
    Λοιπόν σου δίνουμε μερικές μέρες άδεια να εγκλιματιστείς,και μετά.....βούρ στον πατσά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο δρόσισε και άρχισα να λειτουργώ και πάλι!Θα τα λέμε σίγουρα συχνότερα!

      :-)

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ καλέ μου!Και να φανταστείς ότι δεν είμαι καθόλου του μαυρου χρώματος, αλλά αυτή η φωτό, κάτι μου έκανε!

      :-)

      Διαγραφή
  9. Καλώστηνε κι ας...άργησες!!!
    Η απουσία σου (έντονα ) αισθητή, όπως και η επιστροφή σου!!!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για ένα ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ!!!!

    Βασίλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά Βασίλη μου!Θα τα λέμε συχνότερα πλέον! :-)

      Διαγραφή
  10. Καλως την! Ολοι λιγο πολυ γυρισαμε! Καλα το νεο ντεκορ μου αρεσει πολυ και με βαζεις στο τρυπακι να κανω και εγω αλλαγες αλλα δεν μπορω παλι τις ρυθμισεις! χαχαχα!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!Μαρουλάκι μου, πέρασα τόσο ευχάριστα φτιάχνοντάς το που αξίζει τον κόπο!Οι αλλαγές μας φτιάχνουν την διάθεση!Να το κάνεις! :-)

      Διαγραφή
  11. Βασικά καλώς ήρθες πίσω (γιατί που θα πήγαινες!).

    ξέχασες όμως ότι οι αναγνώστες σου, ειναι γεροί και δυνατοί και βλέπουν. Δεν χρειάζονται τόσο μεγάλα γράμματα.... της υπερβολής.

    Συγκεντρώσου και καλό φθινόπωρο και καλό χειμώνα και καλή άνοιξη και πάλι με το καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζουζούνα μου,
    ευχαριστώ για τη συμβουλή.Έχω μεγάλη οθόνη και με μπερδευει.Θα το ρυθμίσω και θα μικρύνω την γραμματοσειρά!
    Καλώς σας βρήκα!Καλό φθινόπωρο να έχουμε όλοι μας!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...