Καλό ταξίδι Δημήτρη μας!!!

by 2:55:00 μ.μ. 4 αγκάθια

Οι συμπτώσεις καμιά φορά είναι τόσο τραγικές που σε κάνουν πραγματικά να αναρωτιέσαι, αν όντως είναι συμπτώσεις!Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο έφυγε από κοντά μας ο Νίκος Παπάζογλου.Και κοίτα που τη σημερινή μέρα διάλεξε να μας αποχαιρετήσει κι ένας άλλος αγαπημένος.Ο πιο αγαπημένος μου, ο Δημήτρης όλων μας!

Πολλά χρόνια ταλαιπωρήθηκε από την υγεία του, αλλά δεν το έβαζε κάτω και ήμουν σίγουρη πως με το μικρόφωνο θα έφευγε κάποια στιγμή.Καλό του ταξίδι...Αυτοί οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ!Ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο  με τα τραγούδια τους, έτσι απλά!

Να, κάποια πολύ αγαπημένα μου....








elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/4/12, 9:17 μ.μ.

    Μεγάλος ο Μητροπάνος, γνήσιος. Λαϊκός. Μου άρεσε η ανάρτηση σου με τα τραγούδια του. Τώρα θα ρίχνει ζεμπεκιές και θα φέρνει βόλτες από ψηλά !

    Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως ο πιο αγαπημένος μου Έλληνας καλλιτέχνης! Θα μου λείψει αφάνταστα και θα μετανιώνω για πάντα που δεν πρόλαβα να τον ακούσω από κοντά! Το δεύτερο είναι το αγαπημένο μου και σα να γράφτηκε γι αυτόν. Το ευχαριστώ πραγματικά για τη συμβολή του στον κόσμο της μουσικής!
    Όνειρα γλυκά σκαντζοχοιράκι και ας αποκοιμηθούμε όλοι με τα τραγούδια του απόψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχώρισε εκτός από την περίφημη φωνή περισσότερο για το ήθος και την ταπεινοφροσύνη του. Προσόντα σε πλήρη ανεπάρκεια στις μέρες μας.
    Σε τιμάει που τον τιμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ να δεχθώ ακόμη το ότι δεν θα ξανακούσω ποτέ live την υπέροχη φωνή του Μητσάρα...
    ΑΛΙΜΟΝΟ σ' αυτούς που δεν πρόλαβαν να τον γνωρίσουν μέσα από τα τραγούδια του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...