Βρήκα άντρα...(Μέρος Βου)

by 3:23:00 μ.μ. 18 αγκάθια

Εδώ και 4 χρόνια, διατηρώ μια περίεργη σχέση πάθους, μυστικότητας και μεγάλης έντασης με έναν άντρα μοναδικό.Όλα ξεκίνησαν ένα χειμωνιάτικο βράδυ που για πρώτη φορά τον έβαλα μέσα στο σπίτι μου...Τότε τον έλεγαν Αλταΐρ...



Δεν μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη  ματιά.Πού να δω τα μάτια του κάτω από τη λευκή κουκούλα!!!χιχιχι!Ήταν όλα εκείνα τα αξημέρωτα βράδια που η αδρεναλίνη μεταμορφωνόταν σε εκτόνωση που μας έφεραν πιο κοντά!Και μετά ήρθε ο Έτζιο!



Δεν πήγαμε στην Ιταλία ρομαντικό ταξίδι!Είχαμε αποστολές να εκτελέσουμε.Και τις εκτελέσαμε όλες κατά γράμμα κι αρχίσαμε να μαζεύουμε τα κομμάτια του παζλ.Κάθε χρόνο έρχεται και καλύτερος.Πιο έμπειρος και με περισσότερα γκατζετάκια...Τελευταία, τον άφησα στη Ρώμη να εκπαιδεύει ολόκληρη αδελφότητα!



Και τώρα το αγόρι μου γύρισε και πάλι κοντά μου.Άργησε φέτος λίγο (η κρίση χτύπησε και τους Ασσασίνους), αλλά επιτέλους είναι εδώ.Μεγάλωσε, γκριζάρισαν λίγο τα μαλλιά, αλλά ήρθε πιο έτοιμος και πιο έμπειρος από ποτέ!Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως τα "μαγικά" του, τα κάνει με τα δικά μου χέρια!!! :-)))



Ο φαλακρούλης "κακός" στο βίντεο είναι πατριωτάκι.Τον λένε Λέανδρο, όλη την ώρα βρίζει και δυστυχώς από χθες το βράδυ, δεν είναι πια μαζί μας!χιχιχι!!!Η συνέχεια και πάλι στο σαλόνι μου...

Για τους φαν των βίντεο παιχνιδιών να πω πως, αν δεν έχετε παίξει "Assassin's Creed" να το κάνετε με την πρώτη ευκαιρία.Ειδικά σε περίοδο υπερέντασης και νεύρων, δεν υπάρχει καλύτερο γιατρικό...Φέτος υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην το τελειώσω σε μια βδομάδα όπως πέρσυ!Για να δούμε, θα την τηρήσω αυτή την υπόσχεση? :-)

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

18 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα

    δυσκολάκι το βλέπω με τέτοιον έρωτα...:ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε με παιδεύει πολύ το αγόρι!!!!Αλλά του έχω αδυναμία και του κάνω όλα τα χατήρια!Για όσο αντέξουμε!

      χιχιχιχι!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/1/12, 4:34 μ.μ.

    Κορίτσι να παίζει Assasin's Creed? Πόσα θες να με στείλεις?? Πόσα??? :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα αυτο το λες για καλό ή για κακό?Δεν κατάλαβα!!!

      :-)))))

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/12, 5:55 μ.μ.

      Εεεε... Απλά δεν το περίμενα... Περίμενα να ακούσω κάτι σε Sims ή κάτι τέτοιο. Λουλουδάκια, σπιτάκια, σκατουλάκια... Δολοφόνο στην Κωνσταντινούπολη δεν περίμενα πάντως...:)

      Διαγραφή
    3. Αχ!Έχεις χάσει επεισόδια!!! χιχιχι!!! Τυχαία έχω θεό τον Ταραντίνο? :-)))

      Να υποθέσω ότι παίζεις κι εσύ?Εγώ μόλις ξεκίνησα χθες.Αφού καθάρισα το πατριωτάκι (ε, πήγαινε γυρεύοντας) πήρα καράβι κι έφτασα Κωνσταντινούπολη!Για να δούμε σήμερα τί μας περιμένει!

      Φιλιά και καλή μας συνέχεια!

      Διαγραφή
  3. Μην ξεχνάς ,
    1.φαγάκι μια φορά την μέρα ,
    2.μπανάκι μια φορά την μέρα ,
    3.νεράκι μόνιμα κοντά ,
    4.τουαλέτα , μην τα κάνεις σε πάνα ,
    5.nivea για να μη σκάσουν τα χεράκια .
    Άντε και καλό κάψιμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα!!!

      Και πού να δεις και το καινούριο mulriplayer!Μπήκα λίγο και σε αυτό χθες και γίνεται πανικός!Θα υποφέρουν τα δαχτυλάκια μου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

      :-)

      Διαγραφή
  4. αντε με το καλο! φαινεται σοβαρο παλικαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορόιδευε κι εσύ!!!χιχιχιχι!!!

      Αλλά εγώ τον αγαπάω κι ας μην καταλαβαίνετε τη σχέση μας!

      χαχαχαχαχαχα!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/1/12, 6:08 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα πόσο πιο τέλειο να το κάνουν πια!!!χιχιχιχι!!!!

      Για την ώρα έχω συναντήσει τον πρώτο Ασσασίνο και πολύ συγκινήθηκα η αλήθεια είναι...Δεν πέρασα και λίγα μαζί του!χαχαχα!!! (Μαζέψτε με καλέ...)Θα ενημέρωσω για το παρακάτω!

      :-)

      Διαγραφή
  6. θέλω πρόσκληση για τον γάμο...μην διανοηθείς να μην με καλέσεις στο τραπέζι!!!
    φιλάκια σκατζοχοιράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και είμαι κατά του γάμου, θα σε ενημερσω μόλις γίνει η πρόταση...Το κόβω να παντρευόμαστε Βενετία.Δεν πιστεω να σε χαλάει!!!

      χιχιχι!

      Διαγραφή
  7. Χαχαχα πάρα πολύ καλό! Πραγματικά με εξέπληξες ευχάριστα. Σπάνια βρίσκεις γυναίκα να παίζει video games πόσο μάλλον το Assassin's Creed. Πολύ ζόρικο άντρα διάλεξες αλλά απ' ότι βλέπω τον έχεις του χεριού σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι θέλει με κάνει ο άτιμος, αλλά χαλάλι του!Έχω την αίσθηση πως πολλά θηλυκά πλέον παίζουν παιχνίδια.Απλά εμένα με τραβάει κάτι σε αυτού του είδους!

      :-)

      Διαγραφή
  8. Σιγά που θα κρατηθείς να μην το τελειώσεις στην εβδομάδα πάνω...Καλή σου μέρα και καλό σαββατοκυρίακο...πές μου αν είναι καλό γιατί θέλω να το πάρω :p
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα σου!

    Εννοείται να το πάρεις!Είμαι ακόμα στην αρχή, αλλά είναι τέλειο λέμε!Έχει και ελληνικά αυτή τη φορά κι έχει πλάκα να ακούς βρισιές ή απο τους ζητιάνους "πεινάω"...

    Έλα να σε πάω και μια κόντρα!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...