The arcane dominion (Διασκευή #18)

by 1:05:00 π.μ. 8 αγκάθια

Οι Eluveitie είναι ένα φολκλορικό μέταλ συγκρότημα από την Ελβετία.Την αμαρτία μου θα την πω...Δεν τα ξέρω τα παιδιά!χιχιχι!!!Τί και πώς, ψαχουλέψτε, αν σας αρέσουν στο ίντερνετ!Ε, μα!Όλα έτοιμα τα θέλετε!χιχιχι!

Μέταλ μουσική δεν άκουγα ποτέ και δεν θα το κάνω στα γεράματα (Χρυσόπαιδο βάρα, πεθύμησα τσιπούρα!!!).Αλλά αυτά τα κέλτικα και τα παραδοσιακά όργανα, πάντα μου άρεσαν στο αυτί.Αρκεί φυσικά να μην βγαίνει ξαφνικά ο σατανάς να τραγουδάει, κάτι που ευτυχώς δεν γίνεται με αυτό το κομμάτι...


Αλλά το θέμα μου και η επιλογή μου δεν είναι το συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά η διασκευή του!Αυτούς κι αν ΔΕΝ τους ξέρω! :-))))) Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είναι από το Πακιστάν τα παιδιά (I'm from Pakistan, I will bomb you- παλιό αστειάκι!!!) και μια ωραία πρωίαν ή μεσημεράκι, άραξαν στο δωματιάκι τους και διασκεύασαν το παραπάνω μουσικό απόσπασπα!


Τί κρίμα που κρατάει τόσο λίγο? :-(((  Repeat παρακαλώ!

ΥΓ.Το όργανο του μουσάτου λέγεται ρομπάμπ και έχει απίστευτο ήχο, έτσι?

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

8 σχόλια:

  1. Γαμεί και δέρνει , μπαίνεις στο σωστό δρόμο !
    Μισό να ρ΄ξω μια δυο γρήγορες κι έρχομαι , αλλά μέχρι τότε πάρε κι άλλο ένα από Eluveitie \m/
    Side note : σούπιασα με το μοτοτσικλέτ .
    Side note 2 : Arch enemy την Παρασκευή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς τα κατάφερες και "σκοτώθηκες"?Για να μου γράφεις πάντως, μάλλον είσαι καλά!

      Δεν μου αρέσουν λέμε τα τραγούδια με τον Σατανά στα φωνητικά!Οι Πακιστανοί έσκισαν πάντως!Καλά να περάσεις, ρίξε και κανένα γαρύφαλο κι από μένα στην Άντζελα!χιχιχιχι!!!

      Διαγραφή
  2. Οι κακές συναναστροφές (βλέπε Golden) αυτά κάνουν. Πολύ καλοί οι Eluveitie, ομολογώ ,αλλά και η κέλτικη μουσική γενικότερα.

    Καλή σου μέρα σκατζοχοιράκι μου.
    Πάντα πρωτότυπη με τις διασκευές σου.
    Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μου αρέσουν καλέ αυτοί.Άκουσα και μερικά άλλα τους και δεν μπορώ τα κάφρικα φωνητικά λέμε!Το συγκεκριμένο το θυμήθηκα πρόσφατα και το διάλεξα, γιατί μου άρεσε τόσο πολύ η μελωδία του!Το χρυσόπαιδο ας λέει κι ας χαίρεται μόνο του!

      :-)

      Διαγραφή
  3. μας ανοίγεις τους μουσικούς ορίζοντες με τις διασκευές σου!!
    πολλά φιλάκια σκατζοχοιράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σας άρεσε...Αρχίζω να στερεύω από ιδέες, μη νομίζεις!

      Φιλιά από το ηλιόλουστο δασάκι μου!

      :-)

      Διαγραφή
  4. Σκατζοχοιρακι ,αν ψαχτεις με οργανικα κελτικα μεταλ συγκροτηματα (ψιλοαγνωστα στο ευρυ κοινο) που δεν εχουν αναφορες σε οσα λες θα κολλησεις ασχημα!

    Αυτο το κομματι μου λες που στο καλο το ανακαλυψες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/2/12, 5:17 μ.μ.

    Τέλεια κομμάτια και τα δύο. Εμένα μου αρέσουν οι μουσικές αυτές πολύ (με κέλτικες ρίζες). Νομίζω ότι αν υπερέχει σε κάτι το δεύτερο είναι ότι καταφέρνει να σε ταξιδέψει όπως και το πρώτο, αλλά είναι τόσο πιο απλό .... Γιώτααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...