Γιατί ρε Amy?Γιατί? (Νάμπερ 2)

by 3:12:00 μ.μ. 35 αγκάθια
Μόλις έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ μέσα στα 2 1/2 χρόνια που έχω αυτό εδώ το μπλογκ!ΕΣΒΗΣΑ μια ανάρτησή μου.Από το να κάθομαι να σβήνω σχόλια και να δικαιολογώ τις πράξεις μου, σκέφτηκα πως είναι καλύτερα να σβήσω όλη μου την ανάρτηση και να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους και τις φίλες που μου σχολίασαν και τους πήρε κι αυτούς (δυστυχώς) η μπάλα!

Έσβησα λοιπόν την ανάρτηση που έκανα για τον θάνατο της Amy Winehouse, την οποία λυπήθηκα που έφυγε τόσο πρόωρα, γιατί με ενόχλησε το βίντεο που πόσταρε ο ΙΟΝΝ ως σχόλιο (και όχι το σχόλιο του κι ας με βρίσκει αντίθετη) και που χωρίς καμία προειδοποίηση μας παρουσίαζε μία σκηνή ακατάλληλου περιεχομένου.Τα mails που πήρα ήταν τόσα πολλά που μ' έβαλαν σε σκέψεις και με στεναχώρησαν πάρα πολύ, γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα τέτοιες άσχημες αντιδράσεις από αναγνώστες και φίλους μου.Δέχτηκα και κάποια τηλέφωνα από ανθρώπους που εκτιμώ εδώ μέσα κι εκεί ήταν που πήρα την απόφαση να διαγράψω την ανάρτηση.

Το μπλογκ μου το διαβάζουν και ανήλικοι.Τα θέματά μου είναι παρμένα από την καθημερινότητα μου, αφού πρόκειται για μπλογκο-ημερολόγιο και από μερικά πράγματα που με απασχολούν κατά καιρούς.Έχετε καταλάβει πολλοί από εδώ μέσα τί μέρους του λόγου άνθρωπος-σκαντζόχοιρος είμαι και γι΄αυτό συνεχίζετε φαντάζομαι να με επιστκέπτεστε και πότε να κάνουμε την πλάκα μας και πότε να ανταλλάσουμε τις απόψεις μας.

Έχοντας λοιπόν μια τέτοιου είδους θεματολογία, δεν χρειάστηκε φυσικά να βάλω το προειδοποιητικό μήνυμα που υπάρχει στον μπλόγκερ και που κάποιοι από σας πολύ καλώς χρησιμοποιείτε.Δεν έχω βάλει ποτέ άσεμνο υλικό στις αναρτήσεις μου κι ούτε έχω κάνει άσεμνα σχόλια σε κανέναν από εσάς.Αυτό λοιπόν, επιθυμώ και από τον καθένα σας με όλο το σεβασμό που μας διακατέχει.

Να τονίσω και πάλι πως δεν τίθεται θέμα έκφρασης λόγου, αλλά το μόνο που με ενόχλησε κι από ό,τι είδα ενόχλησε και πολλούς από εσάς, ήταν το άσεμνο βιντεάκι που βρέθηκε στο μπλογκ μου!

Αυτά ήθελα να πω και συγγνώμη και πάλι σε όσους μου σχολίασαν στην συγκεκριμένη (σβησμένη πια) ανάρτηση!Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις απόψεις σας...


elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

35 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/7/11, 3:30 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/7/11, 3:41 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπατλεράκο μου,
    σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια...Ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστεί να σβήσω ξανά ανάρτησή μου.Κι αυτήν μετά από πολύ σκέψη την έσβησα!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν επειδή έτυχε να δω την προηγούμενη ανάρτηση σου και ανάμεσα στα σχόλια ένα αηδιαστικό πορνό βίντεο το οποίο με εξόργισε πάρα πολύ, σου λέω ότι καλά έκανες και την διέγραψες .
    Πρέπει να πω εδώ ότι θεωρώ τον χώρο που διατίθεται για σχόλια από τον ιδιοκτήτη ιστολογίου, ως έναν τόπο τον οποίο πρέπει να σεβόμαστε σαν να ήταν το σπίτι του.
    Δεν είναι δυνατόν σε έναν ιστότοπο που μπορεί να επισκεφθούν παιδιά ή και οι γονείς κάποιου να κατατίθενται πορνογραφικές ταινίες.
    Ομολογώ δε ότι δεν κατάλαβα για ποιόν λόγο υπήρξε τόσο μένος απέναντι στην τραγουδίστρια αυτή.
    Σε ότι με αφορά, την νεκρή νεαρή κοπέλα, που υπέκυψε στα πάθη και τις αδυναμίες της - και για την οποίαν δεν γνωρίζω τίποτα - τώρα που πέθανε ας θυμηθούμε το:
    "Ο νεκρός δεδικαίωται".
    Λυπούμαι ειλικρινά που είδα έστω και την αρχή μόνο του βίντεο αυτού, καθώς η αηδία δεν μου επέτρεψε να συνεχίσω. Και σας βεβαιώνω ότι δεν είμαι καθόλου πουριτανός. Αντιθέτως μάλιστα.
    Λυπούμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να ασχοληθώ με ένα τέτοιο θέμα για το οποίο πίστευα ότι όσοι έχουμε επαφή μέσω αυτής μπλογκόσφαιρας, γνωρίζουμε τους κανόνες της απλής καλής συμπεριφοράς μεταξύ μας τουλάχιστον.
    Να είσαι καλά κορίτσι μου και συγγνώμην για το ξέσπασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκαντζοχοιράκι δεν πρόλαβα το πρηγούμενο ποστ, αλλά όπως το περιγράφεετε εσύ κι ο Χριστόφορος, σαφέστατα και έχεις δίκιο που το κατέβασες! Κάποτε νομίζω πως θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως η ελευθερία μας (ΕΙΔΙΚΑ η διαδικτυακή!) είναι συνυφασμένη με την ΕΥΘΥΝΗ! Και όχι ΔΕΝ είμαι ηθικολόγος ούτε πουριτανός, αλλά έχω τρία νήπια στο σπίτι και είναι αρκετές φορές μπροστά μου στον Υπολογιστή και μόνο η ιδέα ότι θα μπορούσαν να δουν κάτι τέτοιο με....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/7/11, 8:32 μ.μ.

    Θα συμφωνήσω με την Πορκουπίνα, τον Χριστόφορο και τον Γιώργο.

    Επιτρέψτε μου να εστιάσω στο ότι για μένα το κυρίως ατόπημα είναι ότι ο Ιον μπήκε σε μπλογκ ΑΛΛΟΥ μπλόγγερ και χωρίς ούτε καν προειδοποίηση ακαταλληλότητας άφησε ένα βιντεο κλιπ που είναι όντως σκληρό πορνό.

    Δε νομίζω ότι η Πορκουπίνα μας έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα να πιστέψουμε ότι θα ήθελε τέτοιου είδους συμμετοχές και σχόλια στο μπλογκ της.

    Η αντίδραση δεν είναι υποκριτική.
    Μου αρέσουν τα ερωτικά θέματα, έχω βάλει και θα ξαναβάλω στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ μπλογκ, όπου έχω και προειδοποίηση πιθανής ακαταλλήλότητας ΚΑΙ κυρίως την ευθύνη. Αυτό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από το να στέλνω σκληρή τσόντα σε ένα γυναικείο μπλογκ χωρίς προειδοποίηση ακαταλληλότητας.

    Και ΦΥΣΙΚΑ ουδεμία σχέση με θέμα ελευθερίας έκφρασης. Όποιος θέλει ελευθερία έκφρασης, το δείχνει στο δικό του μπλογκ όπου έχει και την ευθύνη.

    Επίσης συμφωνώ με τον Χριστόφορο. Την Αmy δεν την παρακολουθούσα. Ένα της τραγούδι μου άρεσε και η φωνή της. Αλλά πέθανε μία νέα κοπέλλα από ναρκωτικά από ότι λένε.
    Στον Καιάδα και ΜΕΤΑ θάνατον ; Όποια και να ήταν, ότι και να έκανε, δεν της πρέπει...

    Γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα μωρέ. Ο συγκεκριμένος σχολιαστής έχει απαράδεκτη στάση προς όσους είναι χρήστες ναρκωτικών. Και στην ανάρτηση για το "Voyage 34" περίπου τα ίδια έγραφε. Μόνο που τώρα η στάση του απέναντι στην "live fast, die young" Winehouse, μόνο ως ασεβής μπορεί να εκλιφθεί. Βρήκαμε πτώμα και το βαράμε. Του εύχομαι, ποτέ να μην του κάτσει τέτοια φάση στην οικογένειά του, γιατί θα του διέλυε βιαίως τις βεβαιότητές του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/7/11, 9:43 μ.μ.

    spacefreak
    ***********

    Το θέμα ΔΕΝ είναι η στάση του απέναντι στους χρήστες ναρκωτικών.

    Το θέμα είναι όπως έγραψε η Πορκουπίνα, ο Χριστόφορος, ο Γιώργος και εγώ πριν :
    σχολιάσε στέλνοντας σκληρό πορνό σε άλλο μπλογκ. Σε ένα μπλογκ μίας κοπέλλας που το διαβάζουν παιδιά και οι δικοί της άνθρωποι.

    Υπάρχουν και άλλα φάουλ (διάβασε τα προηγούμενα σχόλια αν θέλεις αλλά το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ατόπημα είναι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστόφορε,
    πόσο ανακουφισμένη νιώθω με την αντίδρασή σου!Ένα άγχος με την διαγραφή της ανάρτησης το είχα, αλλά ευτυχώς, η συμπαράστασή σου με κάνει να μη μετανιώνω για την απόφασή μου!

    Κανονικά, δεν θα έπρεπε να έχει προλάβει κανείς να το δει, γιατί απλούστατα έπρεπε να το είχα σβήσει νωρίτερα!Θύμωσα περισσότερο όμως με τα σχόλια που έγιναν για την Amy και δεν πρόλαβα να σκεφτώ καθαρά!Ε, δεν μπορείς να λες έτσι απλά επειδή εσένα δεν σου αρέσει, ότι έκανε τα πάντα για να ανέβει στη δημοσιότητα!Η κοπέλα ήταν φωνάρα και πιστεύω πως θα κάνουμε δεκαετίες να ξανακούσουμε τέτοιο ταλέντο!Πολλοί έχουν φωνές, αλλά αυτή ήταν το κάτι άλλο!Δεν είναι τυχαία ούτε τα βραβεία που πήρε, ούτε οι πωλήσεις των δύο μόνο δυστυχώς άλμπουμ της!

    Σ' ευχαριστώ που ήρθες και που είπες ξεκάθαρα την άποψή σου, χωρίς να σταθείς στις όποιες συνέπειες!

    Να ' σαι καλά καλέ μου φίλε!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργο μου,
    αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ και γι' αυτό θύμωσα που επέτρεψα να συμβεί κάτι τέτοιο στο μπλογκ μου!Ξέρω ότι με διαβάζουν και ανήλικοι, γιατί παίρνω και κάποια mail από αυτούς και φυσικά να μη σταθώ για τη ντροπή που ένιωσα, όταν σχολιάστηκε από συγγενικά μου πρόσωπα!

    Τέλοσπάντων, τέλος καλό, όλα καλά ας πούμε κι ας γυρίσουμε σελίδα!Δεν θα σταθώ περισσότερο!Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

    Να μου φιλήσεις τα μικρά και να κάνετε καμιά βουτιά και για μένα!

    Σε φιλώ και σ' ευχαριστώ που πέρασες σε μια "δύσκολη" ανάρτηση!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργο μου,
    εσύ, ο Χριστόφορος και κάποια mail είσαστε η αιτία γι' αυτόν τον διάλογο τώρα!Σ' ευχαριστώ που με το "μάλωμά" σου μου έδωσες θάρρος να αντιδράσω όπως έπρεπε κι ας άργησα λιγάκι!

    Πήγε άπατη και η ανάρτηση με την εκδρομή μου στο Σκρα, αλλά δεν πειράζει!Χαίρομαι που ανοίξαμε ένα τέτοιο θέμα και διαβάζω τις απόψεις σας!

    Πιο πολύ χαίρομαι για την αντίδραση-προστασία σας που δείξατε προς εμένα, γιατί έτσι μου αποδείξατε πως δεν γίναμε φίλοι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη!

    Σε φιλώ γλυκά!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. spacefreak,
    συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και χαίρομαι που θυμάσαι την παλαιότερή μου ανάρτηση που και τότε με είχε κάνει έξαλλη!

    Κι εγώ έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο για τον συγκεκριμένο και που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τέτοια άποψη μορφωμένος άνθρωπος το 2011!!!!!!!!

    Αλλά, όπως λέει και ο Γιώργος, αλλού είναι το θέμα!Όλη η αντίδρασή μου έγινε για το άσεμνο βίντεο που μπήκε στο μπλογκ μου, χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς φυσικά την άδειά μου!

    Σ' ευχαριστώ που πέρασες και καλωσήρθες στον μπλογκόσμο μου!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να ρωτήσω κάτι; και γιατί δεν έσβηνες μόνο το σχόλιό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκφράσου,
    αν έσβηνα απλά το σχόλιό του, το πιο σίγουρο θα ήταν ότι αυτή τη στιγμή, δεν θα με ρωτούσες, γιατί πολύ πιθανόν να μην το έπαιρνες χαμπάρι!Πόσες φορές γυρνάς σε παλαιότερες αναρτήσεις μπλόγκερ και διαβάζεις και όλα τα σχόλια;

    Ενώ, έτσι εξήγησα τους λόγους και περιμένω ν' ακούσω και τις δικές σας απόψεις!Γιατί απάντηση από τον συγκεκριμένο, δε βλέπω να παίρνω!

    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα porcupine
    βλέπω πως στο ιστολόγιό σου επιτρέπεις ΚΑΙ τα ανώνυμα σχόλια.. αυτό πιστεύω με νομιμοποιεί να σου αφήσω κι εγώ ένα σχόλιο.. φυσικά και όχι ανώνυμα!

    δεν θα πω πάρα πολλά..
    απλά και μόνο επειδή είχα κι εγώ την ίδια απορία με την Εκφράσου!

    λες..
    "αν έσβηνα απλά το σχόλιό του, το πιο σίγουρο θα ήταν ότι αυτή τη στιγμή, δεν θα με ρωτούσες, γιατί πολύ πιθανόν να μην το έπαιρνες χαμπάρι!
    (...)
    Ενώ, έτσι εξήγησα τους λόγους και περιμένω ν'ακούσω και τις δικές σας απόψεις!..."

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

    επίσης εντύπωση -όχι καλή- μου έκανε και η απάντηση σου προς τον GIP..
    "εσύ, ο Χριστόφορος και κάποια mail είσαστε η αιτία γι' αυτόν τον διάλογο τώρα!Σ' ευχαριστώ που με το "μάλωμά" σου μου έδωσες θάρρος να αντιδράσω όπως έπρεπε κι ας άργησα λιγάκι!"

    πραγματικά ελπίζω να τα βρήτε με τον Ίωνα.. οι δυο σας, εσείς!
    να σου πω μόνο οτι όταν "δικάζουμε" κάποιον αφήνουμε όλα τα στοιχεία στη θέση τους
    και όταν επιλέγουμε να σβήσουμε μία ανάρτηση, την αφήνουμε να την πάρει και το ποταμάκι..

    αυτά και συγνώμη αν ενόχλησα..
    την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oχι, για να καταλάβω. Ηρθε κι άφησε βίντεο ο Ιonn?
    και ήταν ακατάλληλο? χα χα χα !!!!
    ας μην το ανοίξω το ρημάδι, γιατί εγώ θα γίνω η κακιά της σφαίρας.

    Αν και για τα τζάνκια έγραψα στο δικό μου, κι έχω άποψη... εχω άποψη και για πολλούς εδώ μέσα!!!

    Εσύ έκανες ότι νόμιζες σωστό, σπίτι σου είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θα μου επιτρέψετε να έχω διαφορετική άποψη...

    αν και δεν έχω δει το συγκεκριμένο άρθρο που σβήστηκε τελικά, ούτε τα σχόλια, πρέπει να πω ότι η θέση του Ιοννα όπως εκφράζεται στο σχετικό του δημοσίευμα και αφορά τα δύστυχα θύματα που θυσιάζονται στο βωμό του πλουτισμού της κάθε δισκογραφικής ή του χόλιγουντ, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

    οι θεοποιήσεις αυτών των μικρών στο ταλέντο αλλά πολυδιαφημισμένων θυμάτων με τσαντίζουν αφάνταστα. θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του Ιοννα...

    και αν το θέμα σας είναι ότι έστειλε κάποιο λινκ με “άσεμνο” θέαμα, συγνώμη αλλά ως απαράδεχτος δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου να συγκινηθώ....

    για τα παιδιά που πιθανόν παρακολουθούν τα μπλογκ μας, υπάρχει και το parental control.... αλλιώς ο κίνδυνος δεν είναι το λινκ του Ιοννα αλλά όλο το διαδίκτυο.

    αν πάλι το άσεμνο λινκ ενόχλησε ενήλικες, τι να πω; η σεμνοτυφία και ο καθωσπρεπισμός ουδέποτε ήταν του γούστου μου.....

    όμως, με πολύ αγάπη προς όλους όσους ενεπλάκησαν στη διαμάχη (τουλάχιστον προς όσους γνωρίζω), θέλω να πω ότι .... πολύ κακό για το τίποτα!

    και ακόμα θέλω να πω ότι αυτό που κανείς σας δεν κατάλαβε είναι πως πίσω απ΄ τον τεχνοκράτη υπηρέτη της επιστήμης και ορθολογιστή Ιοννα, κρύβεται κάποιος άνθρωπος με ευαισθησίες... δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά εκ του αποτελέσματος βλέπω ότι έχει πολλές ευαισθησίες.
    άλλωστε αυτό φαίνεται και απ΄ τα γραπτά του.

    αν μια τσοντίτσα σας πείραξε τόσο πολύ.... τι να πω; μάλλον δεν είδατε πίσω απ΄ τα "ακατάλληλα για ανηλίκους ανθρώπινα μέλη!!!" το δυστυχισμένο θύμα της σόου μπιζ της οποίας όλοι,.... θύματα είμαστε. Όσοι από τσόντες σκανδαλίζονται σε τσόντες αρέσκονται. προσωπικά, ο πλέον άσεμνος και ανήθικος όλων σας, όταν δω κάποια τσόντα κλαίω. κλαίω για τους πρωταγωνιστές που δεν γνώρισαν την υπέρτατη του έρωτα ηδονή. κλαίω για την ανθρώπινη κατάντια. μα όσοι σκανδαλίζονται μου θυμίζουν κάτι καλόγερους που τους φταίει ο διάολος ενώ κι΄ αυτός ο διάολος απ΄ αυτούς μαθαίνει κόλπα....

    αυτά τα πολλά και απαράδεχτα
    τομάζο παγώνης
    κατά κόζμον δόΧτωρ απαράδεΧτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. flash,
    τα λέω όλα στην ανάρτησή μου!!!Μόλις τώρα πήρα χαμπάρι τί γίνεται με τον ΙΟΝΝ και το μπλογκ του.

    Το μόνο που θα δικαιολογήσω είναι ότι μίλησα για τον Γιώργο και τον Χριστόφορο, πρώτον γιατί ήταν οι μόνοι που αντέδρασαν χωρίς να τους νοιάζουν οι συνέπειες και δεύτερον, γιατί αυτούς ξέρετε!

    Το να σας πω ότι με πήρε η ξαδέρφη μου, ενω ήμουν σε εκδρομή, δεν είχα καλό σήμα και δεν καταλάβαινα και τί είχε συμβεί, για να μου πει ότι τα ανήψια μου είδαν ένα πορνό βίντεο στο μπλογκ μου και να μου τα "ψάλλει", θα άλλαζε κάτι?

    Πραγματικά, δεν έχω τίποτα με τον ΙΟΝΝ και δεν είχα ποτέ.Πάντα κάναμε την πλάκα μας και το διασκεδάζαμε με τα πειράγματά μας.Μήνες τώρα έχω να μπω στο μπλογκ του κι αυτός στο δικό μου επίσης.Μπήκε 2 φορές για να μου την πει κι όχι για να πει απλά την γνώμη του.

    Ε, αυτή τη φορά πειράχτηκα με το όλο θέμα του βίντεο.Μάλλον άλλοι είναι οι λόγοι που θέλει να κλείσει το μπλογκ του κι όχι εγώ!

    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απαράδεχτε
    τα σέβη μου.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ζουζούνα μου,
    πραγματικά δεν έχω καταλάβει πως μπλέχτηκα σε ένα κουβάρι με συνωμοσίες!Το ότι θα γινόμουν η αιτία να κλείσει ο ΙΟΝΝ το μπλογκ του, ε αυτό δεν το φανταζόμουν ποτέ!!!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ε, δεν ξέρω... μην το πάρεις κι επι πόνου! δεν είσαι η αιτία! μην τρελλαθούμε τώρα, που θ' απολογηθείς κιόλας!
    μάκια. μην στεναχωριέσαι μωρέ. Βγάλε αγκαθάκια να τους δείξεις όλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. porcupine
    το πιστεύω οτι δεν έχεις κάτι προσωπικό με τον Ίωνα,
    ούτε και αυτός με σένα.
    την έχω παρακολουθήσει την επαφή σας.. οτι πιο παλιά μιλούσατε και κάνατε πλάκα.. οτι σου την έλεγε και του την έλεγες!
    γι αυτό και επιμένω πως το όλο θέμα είναι μεταξύ σας και έπρεπε να μείνει και μεταξύ σας.
    τώρα.. για την ανάρτηση ενός ανεπιθύμητου βίντεο στα σχόλια ενός μπλογκ.. πιστεύω κι εγώ -παρόλο που ναι είναι ιδιάζουσα η περίπτωση και έπρεπε να προσέξει και του το είπα- οτι και τα μπλογκ μας μέρος του νετ είναι! δεν μπορεί η 'διακίνηση' τόσων άσεμνων βίντεο να είναι ελέυθερη έξω από την πόρτα μας αλλά.. να μην μπουν και μέσα!! κάπως θα γίνει και θα ανοίξει η πόρτα, μα για να μπούνε, μα για να βγούμε, μα από τον αέρα!!!
    είναι κρίμα η προσωπική επίθεση έτσι όπως εξελίχθηκε, δεδομένου οτι είμαι βέβαιη οτι το λινκ το έβαλε για να καυτηριάσει οπωσδήποτε και όχι για να εκθειάσει! σωστά; σωστά!! επομένως, το αν το είδανε παιδιά είναι ευθύνη των κηδεμόνων του και όχι του Ίωνα!
    μα, είναι δυνατόν; στο μπλογκ σου, στο ξαναπα, είναι ανοιχτά τα ανώνυμα σχόλια!!!
    χωρίς την απαιτούμενη επιτήρηση λοιπόν, υποθετικά, θα μπορούσαν να δουν το οτιδηποτε!!!
    σε ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είπα να μην πάρω θέση για το θέμα, αλλά νομίζω παρατράβηξε.
    Είπα τη γνώμη μου χτες στο GiP. Θα την επαναλάβω κι εδώ.

    Η flash και ο απαράδεκτος με κάλυψαν απολύτως.

    Πορκουπινάκι, σε συμπαθώ πολύ. Και τον GiP. Και τον Χριστόφορο. Όλους σας.

    Αλλά νομίζω πως κάνετε λάθος με τον τρόπο που αντιδράτε. Μπορούσε να είχε σβηστεί το σχόλιο, να έστελνες ένα μέιλ στον Ίονν και να τελείωνε η υπόθεση εκεί. Γιατί πια τόση οργή??

    Τσαντίστηκε ο άνθρωπος με το υμνολόγιο προς την Έιμι και την κάθε Έιμι που γίνεται βορά προ και μετά θάνατον για να πλουτίζουν οι δισκογραφικές. Είπε πράγματα αυτονόητα... καμία σημασία δεν τους δώσατε... κρεμαστήκατε από ένα ατυχές βίντεο. Υπηρέτες είμαστε όλοι μας ενός συστήματος που μας κάνει κομμάτια... απορώ γιατί δε θέλετε να το δείτε. Μα γι' αυτό ακριβώς έστειλε το συγκεκριμένο βίντεο νομίζοντας πως είναι της Έιμι. Για να δείξει πως είμαστε γρανάζια μιας μηχανής που χρησιμοποιεί μέχρις εσχάτων τους ανθρώπους με απώτατο σκοπό την ισχύ και το κέρδος.

    Και πριν πει κάποιος το οτιδήποτε, το είδα το βίντεο. Και σιγά τα ωά. Κυκλοφορούν χειρότερα και άπειρα στο δίκτυο. ΟΚ, ας πούμε λάθος του να το στείλει σε ένα μπλογκ που δεν έχει προειδοποίηση περιεχομένου. "Ακατάλληλον διά ανηλίκους". Ο αναμάρτητος -λοιπόν- πρώτος τον λίθον βαλέτω!!

    Υπάρχει εδώ μέσα κανένας αναμάρτητος???

    Κι εν τέλει, ό,τι άποψη έχει ο καθένας για τους ανθρώπους που κυκλοφορούν στα μπλογκς και οπουδήποτε αλλού, καλά κάνει και την έχει. Ας την κρατήσει επιτέλους για τον εαυτό του.

    Ο Δρ. Απαράδεκτος είπε το σωστότερο όλων. Πίσω από τις οθόνες και τα πληκτρολόγια κρύβονται άνθρωποι. Με αισθήματα κι ευαισθησίες. Πριν λοιπόν ανακινηθούν κάποια θέματα, μεγάλα ή μικρά, καλό είναι να το λαμβάνουμε αυτό υπόψιν.

    Kάθομαι και διβάζω Πορκουπίνι μου για μέιλ, για τηλέφωνα, για "μαλώματα" κι ύστερα σε βλέπω να αναρωτιέσαι πώς ενεπλάκης σε όλο αυτό. Μα δεν είναι προφανές?? Επαναλαμβάνω. Ένα μέιλ προς τον Ίονν και σβήσιμο του επίμαχου σχολίου αρκούσε.

    Δεν είχες κακή πρόθεση, το ξέρω. Σκέψου όμως. Σκέψου λίγο. Τι το τόσο τραγικό είπε ή έκανε για να θυμώσεις τόσο πολύ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. porcupine

    διάβασα την απάντησή σου προς εμένα και γενικά όλα τα σχόλια που ακολούθησαν.

    θελω ομως να σου πω οτι εγω συνεχίζω να επιμένω οτι έπρεπε να σβηστεί μόνο το συγκεκριμένο σχόλιο κι ας μη το έπαιρνα χαμπάρι ούτε εγώ ούτε κανενας άλλος. πιστευω πως θα ηταν καλυτερα ετσι... για όλους και κυριως για τους εμπλεκομενους...

    απο την αλλη κατανοω το οτι εγιναν ολα τοσο γρηγορα, εγινε και το περιστατικο με τα ανηψια σου και ισως φερθηκες πιο παρορμητικα απ οτι επρεπε.

    δε συμφωνω που σου εβαλαν βιντεο χωρις να θες, ουτε κ εγω θα ηθελα να μου κανουν κατι τετοιο, γι αυτο καλυτερα θα ειναι να βαλεις εγκριση σχολιων για καθε ενδεχομενο στο μελλον και αυτο στο λεω με ολη τη καλη διαθεση...

    τελος μιας και που διαβασα πως ο συγκεκριμενος blogger εσβησε το μπλοκ του και αισθανεσαι κατα καποιο τροπο υπευθυνη θελω να σου πω οτι δε πρεπει να αισθανεσαι ετσι. δε πιστευω πως το εκλεισε για σενα. ισως το εκανε σαν ενδειξη διαμαρτυριας αλλα ειμαι σιγουρη πως θα το ανοιξει ξανα οταν ηρεμησει.

    οι παρορμητικες κινησεις δεν ειναι παντοτε οφελιμες, του εναντιων θα ελεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αφου έκανα το παραπάνω σχόλιο μπήκα στο μπλοκ του χρήστη που λέγατε για να δω πως κλεινει το μπλοκ του αλλα ξερετε τι πιστευω;

    πως μαλλον σας κανει πλακιτσα και σας πειραζει.

    δε νομιζω πως το κλεινει, αντιθετα νομιζω πως το κλεινει για λιγες μερες διακοπων και θα επιστρεψει.

    τζαμπα ανησυχησατε λοιπον...

    ολα καλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιος αναβρασμος. Η αναρτηση πορνογραφικου υλικου, όπως ειπαν και καποιοι ανωτερω σε blog το οποιο δεν εχει προειδοποιηση για ακαταλληλο περιεχομενο θα πρεπει να διαγραφεται. Μου εκανε εντυπωση που ο Ionn εβαλε τοσο αστοχα ένα τετοιο βιντεο στο μπλογκ αλλου. Δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια. Πιστευω λοιπον ότι για την διαγραφη του εν λογω βιντεο θα συμφωνησουμε ολοι. Δεν θα σχολιασω το γεγονος ότι ο Ionn δεν εκανε καν τον κοπο να διαπιστωσει αν το βιντεο που εδωσε ως αποδεικτικο στοιχειο είναι αληθες η όχι. Ηταν παιδιαστικη κινηση και προφανως εγινε για να υποστηριξει την αποψη του (λες και δεν θα μπορουσαμε να εξακριβωσουμε αν είναι αληθες η όχι).
    Όχι μονο ακαταλληλο το βιντεο λοιπον αλλα και ψευδες. Και φυσικα ο τονος του σχολιου του δεν ηταν καθολου χιουμοριστικος για να ληφθει ολη αυτή η υποθεση ως ένα κακογουστο αστειο.
    Επισης δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να εκδηλωσει τις αποψεις του για τον εν λογω προσωπο (την Amy) με τετοιο ακομψο τροπο. Μπορουσε να το διατυπωσει με καλυτερο τροπο χωρις να προσβαλει τον ιδιοκτητη του ιστολογιου. Ολοι μας διαφωνουμε σε καποια πραγματα αλλα πρεπει να μπορουμε να διατυπωνουμε αποψεις χωρις να θιγουμε την γνωμη του αλλου.

    Δεν ξερω γιατι γινεται ολη αυτή η κουβεντα παντως. Ας μην γελιομαστε. Ο Ionn εκανε μια βλακεια και δεχτηκε την απαντηση. Αυτό δεν σημαινει ότι θα επρεπε να νιωθει ότι πρεπει να κλεισει το δικο του blog. Αυτά είναι παιδιαστικα πραγματα. Το ότι ανεβηκαν οι τονοι είναι υγειες και δεν ειδα στην αναρτηση κατι που θα επρεπε να τον προσβαλει. Στο ιδιο υφος που εγραψε το σχολιο πηρε και την απαντηση του.

    Γιατι τετοιος χαμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος26/7/11, 2:37 μ.μ.

    Oloi oi parapano krinete ton blogger pou to anebase to sigkekrimeno video, alla eiste idioi kai aparalaxtoi - autos opos lete edeikse ti tsonta kai eseis apo tin alli bgikate i kaloi xristianoi na ton kraksete. Kai dikaiologies tipou ta paidia mporei na to doun, einai malakies sorry kiolas, giati to thema einai na ta megalosete na mi theloun na koitaksoun gia tetoia stin ilikia tous, pou stin teliki einai kai fisiologiko... o pouritanismos tis elladas na min ipirxe tha eixame glitosei polles kriseis...

    Krima gia ta krebatia sas pou mallon tha nosoun.

    Porcupine den ksero poso eisai alla to sigkekrimeno video kalo mou den einai skliro porno min trelathoume kiolas. tespa diko sou to blog diko sou to maxairi.

    kai as imoun antitheti me to sxolio tou blogger.

    Lonely

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ποτέ δεν ήμουν υπέρ και ποτέ δεν έμπλεξα σε καυγάδες μέσω σχολίων με κανέναν μπλόγκερ!

    Κάθομαι να απολογούμαι για κάτι που δεν έφταιγα και κάποιοι από σας επειδή συμπαθείτε περισσότερο τον ΙΟΝΝ πέσατε να με φάτε.Δε λέω με "σκίζετε" με το γάντι!!!Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με το θέμα.Ο ΙΟΝΝ μεγάλος άνθρωπος είναι και μορφωμένος.Περίμενα πιο ώριμη αντιμετώπιση.Προφανώς ήθελε να κλείσει το μπλογκ του και βρήκε τώρα την ευκαιρία.Δεν τον ενόχλησα ποτέ!Δεν πρόκειται να του στείλω κανένα mail για να απολογηθώ.Μια φορά του έστειλα και του ζήτησα ευγενικά να σταματήσει κάτι που έγραφε για μένα, το οποίο και έκανε κι από τότε δεν μου ξαναμιλήσε.Μεγάλη ωριμότητα!Μάλλον συνήθισε να έχει οπαδούς, κάτι που εγώ δεν ήμουν ποτέ!

    Στην τελική γιατί δεν έκανε μια ανάρτηση στο δικό του μπλογκ να βάλει όσα βίντεο ήθελε και να θάψει όσο ήθελε την Amy?Εγώ απλά έβαλα ένα τραγούδι της και έγραψα ένα "γιατί?".Ούτε τη ζωή της διαφήμισα, ούτε τα ναρκωτικά, κάτι που για δεύτερη φορά μου είπε πως κάνω.Έλεος!!!

    Είμαι ένα ήρεμο και ήσυχο άτομο που χρησιμοποιώ το μπλογκ μου για να εκφραστώ...Όσοι ήρθατε πρώτη φορά, μόνο και μόνο για να μου ζητήσετε το λόγο (ετσι νιώθω, γιατί κι εγώ πίσω από την οθόνη μου έχω αισθήματα) ανατρέξτε σε παλαιότερες αναρτήσεις μου να δείτε λίγο τί ρόλο βαράω κι ακόμα καλύτερα διαβάστε σχόλια-πειράγματα που κάναμε με τον ΙΟΝΝ.Είχα άριστες σχέσεις πάντα μαζί του.Όταν κατάλαβα ότι πειράχτηκε γι' αυτό που του ζήτησα και αραίωσε τις επισκέψεις του, απομακρύνθηκα κι εγώ...Έτσι απλά!Χωρίς καυγάδες, χωρίς τυμπανοκρουσίες!

    Αυτά είχα να πω...Μάλλον, είχα κι άλλα, αλλά το κεφάλι μου κοντεύει να σπάσει.Σαλώμη δεν ήμουν ποτέ κι ούτε θα γίνω τώρα!!!Κεφάλια σε ταψιά και ανθρωποφαγίες ας κάνουν άλλοι μπλόγκερ, πιο ικανοί από μένα!!!

    ΥΓ.Αφήστε που πιστεύω πραγματικά πως μας τεστάρει ο ΙΟΝΝ και πειραματίζεται να δει μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε για χάρη του.Εγώ πάντως δεν θα κλείσω το μπλογκ μου για κανέναν λόγο...

    Την καλησπέρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος26/7/11, 4:17 μ.μ.

    Εγώ μπήκα κατα λάθος χτες στο μπλογκ σου, διάβασα την ανάρτηση κ είδα κ το βίντεο κ αφού υπήρχε η δυνατότητα ανώνυμων σχολίων είπα να αναφέρω ότι αυτή δεν ήταν η Έιμι που έπαιζε στο βίντεο...(κ το λέω αυτό διότι αν δεν ήταν τα ανώνυμα σχόλια, δεν θα έμπαινα στον κόπο να σχολιάσω). Δεν ξέρω αν ήταν τόσο κακό για το μπλογκ σου ότι μπήκε αυτό το βιντεάκι, αλλά για του λόγου το αληθές, ο ΙΟΝΝ είχε αναφέρει πολύ συγκεκριμένα τι περιείχε το βίντεο. Δηλαδή, τι άλλη προειδοποίηση να βάλει; Αφού το έλεγε ξεκάθαρα μέσα στο σχόλιό του τι θα βλέπαμε.. :))
    Για τα παιδάκια που διαβάζουν το μπλογκ σου και οποιοδήποτε άλλο μπλογκ, όπως είπαν και άλλοι πιο πάνω: parental control!! Δεν θα έπρεπει να ανοίγει το συγκεκριμένο σάιτ στον υπολογιστή τους..
    Ο ΙΟΝΝ για το μόνο που ευθύνεται είναι για το ότι πιστεύει ό,τι να 'ναι κ έβαλε αυτό το βίντεο για να υποστηρίξει τα επιχειρήματά του. Ενώ το μόνο που κατάφερε να αποδείξει είναι την ασχετοσύνη του.
    Μην κάνεις κ εσύ έτσι βρε αδελφέ! Είχε κι ωραία κουβέντα χτες στα σχόλια (γι' αυτό κ ξαναμπήκα)και σήμερα μιλάμε για τσόντες..

    Ανώνυμους χαιρετισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και κάτι ακόμα που ξέχασα να επισημάνω που όντως με πιο καθαρή ματιά και δεύτερη ανάγνωση ακούγεται κάπως...

    Μέσα σε όλο αυτό το χαμό, πήρε η μπάλα τον Γιώργο και τον Χριστόφορο, ανθρώπους που εκτιμώ εδώ μέσα.Να ξεκαθαρίσω πως καμία υπόδειξη δεν μου έγινε από τους παραπάνω.Η απόφαση διαγραφής της ανάρτησης ήταν δική μου και σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεαζόμουν από κάποιον τρίτο.Περισσότερο με ενόχλησαν τα σχόλια συγγενικών μου προσώπων και λειτούργησα ίσως αμήχανα και παρορμητικά!Απλά αυτοί οι δύο με την αντιμετώπισή τους στο όλο θέμα, μου έδωσαν λίγο θάρρος για να σκεφτώ ότι δεν έκανα κάτι το τόσο τρομακτικό και δεν είμαι τελείως λάθος!!!Ούτε την άδεια τους ζήτησα, ούτε και τη γνώμη τους!Και τώρα που κάθομαι και τους αναφέρω, δεν τους ρώτησα πριν κι ελπίζω να μη μου θυμώσουν κι αυτοί....

    :-)

    Ελπίζω οι αναγνώστες και κυρίως όσοι μου σχολίασαν να μην τους έκριναν κι αυτούς αρνητικά...

    Και ας το τελειώσουμε εδώ βρε παιδιά...Και ο Ιονν θα γυρίσει και όλα θα γίνουν όπως πριν!!!Έχουμε τόσα να αγχωνόμαστε καθημερινά, θα έχουμε και τα μπλογκς τώρα?

    Τα φιλιά μου σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ρε συ...εχασα τσοντα?????


    αν ειναι δυνατον!

    ξαναβαλε την αναρτηση παρακαλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γναγ,
    γι' αυτό σε πάω ρε συ!!! :-))))) Επιτέλους χαμογελάσαμε και λίγο σήμερα!!!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος27/7/11, 4:47 μ.μ.

    Anonime den ksero poios/poia eisai alla an ksanampeis na ksereis oti SAGAPAOOOOOOO!!!!

    Lonely

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς κάθε ενδιαφερόμενο...

    Με τον ΙΟΝΝ τα πράγματα είναι μια χαρά!Δεν είμαι γαϊδούρα (όσο κι αν θέλετε να το πιστεύετε μερικοί)...Ένας απλός σκαντζόχοιρος είμαι! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. μην σβηνεις αναρτησεις σου αλλα μονο τα αστοχα και κακα σχολια
    εκει ξεω υπαρχουν πολλοι μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...