Voyage 34-The complete trip

by 1:35:00 π.μ. 14 αγκάθια
Μετά από δύο χρόνια σκληρού αγώνα από μέρους μου και μιας ανελέητης πλύσης εγκεφάλου που σας έκανα για τους Porcupine Tree, νομίζω πως κάποιοι από σας είστε έτοιμοι να πάρετε μέρος στο μεγάλο "ταξίδι" τους.Ήδη ακούω τη γκρίνια μερικών, αλλά οι υπόλοιποι μυημένοι, μην πτοείστε...Πατήστε απλά το play στο βίντεο και απολαύστε την ιστορία του Μπράιαν:


"Η ώρα είναι 9.30 μ.μ., μία ώρα μετά, αφού οι συμμετέχοντες έφαγαν κύβους ζάχαρης ποτισμένους με LSD.Ακούμε τον Μπράιαν και τους συνταξιδιώτες του να παρατηρούν τη σταδιακή μεταμόρφωσή τους.

Ο Μπράιαν ψυχαγωγεί τους φίλους του μασώντας πλαστικά λαμπάκια.

Η διάθεση του Μπράιαν σταδιακά αλλάζει.Βάζει τους φίλους του σε ένα άλλο δωμάτιο και κλείνει την πόρτα.Κάθεται μόνος στο ξύλινο πάτωμα, ορατός μόνο από το αμυδρό φως του μπάνιου.Μιλάει στον εαυτό του.

Η ώρα τώρα είναι 01.00 π.μ.Ο Μπράιαν δεν είναι σε θέση να χτυπήσει τα δάχτυλά του και να τελειώσει το "ταξίδι" που συνεχίζεται.Κλαίει, καθώς η χαρά του μετατρέπεται σε φόβο.Το ταξίδι του Μπράιαν τελείωσε μετά από 12 ώρες.Είχε αρχίσει τόσο αθώα!Τσακίστηκε από αυτό..."

Αυτός ο νεαρός δεν είχε καμιά ατυχία στα 33 του "ταξίδια" με LSD.Καθένα από αυτά ήταν μια απόλαυση.Τα πάντα υπό έλεγχο.Χρειαζόταν μόνο να χτυπήσει τα δάχτυλα του οποιαδήποτε στιγμή και να "γυρίσει πίσω"!Αλλά στο "Ταξίδι 34" συνάντησε τον εαυτό του να πέφτει από μία ψηλή σκάλα κι αυτή η συνάντηση ήταν καταστροφική.

Το ταξίδι με LSD είναι ένα προσκύνημα πέρα μακριά από ένα φυσιολογικό μυαλό σε μια επικίνδυνη και αποκαλυπτική επικράτεια που έχει εξερευνηθεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια από μυστικιστές και οραματικούς φιλοσόφους!

...Οι πιστοί του LSD γνωρίζουν πως ο ναός λατρείας είναι το ανθρώπινο σώμα και ο βωμός θα πρέπει να τοποθετείται, όχι σε δημόσιο μέρος, αλλά στον ιδιωτικό τους χώρο και το εκκλησίασμα δεν θα πρέπει να επεκτείνεται πέρα από την οικογένεια και τους πιο κοντινούς φίλους...

...Γιατί οι ψυχεδελικοί διεγείρουν τις ιδέες και τα συναισθήματά τους εποικοδομητικά κι όχι βίαια και καταστροφικά...

...Αν ήταν δυνατόν κατά τη διάρκεια μιας εξέγερσης να ψεκάζουμε από ένα ελικόπτερο μικρές δόσεις LSD στον αέρα...Οι άνθρωποι σύντομα θα ...σιωπούσαν...

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

14 σχόλια:

  1. Είσαι σίγουρη ότι πας καλά?

    Τι ταξίδια με LSD αναφέρεις???

    -------------------
    Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μερικοί ανακατεύουν την ροκ μουσική με τα ναρκωτικά?

    Το να πάρει ναρκωτικά ένας διάσημος ροκ τραγουδιστής για να ανταπεξέλθει την τεράστια ψυχολογική πίεση που του ασκείται από τον ταχύτατο υπέρμετρο πλουτισμό του είναι προσωπική, δική του υπόθεση.

    Ο κάθε "μουσικός ακροατής", που ακούει την μουσική μόνο για την στιγμιαία του απόλαυση, τι σχέση πρέπει να έχει με δαύτα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/4/11, 11:06 π.μ.

    βασικα συμφωνω με τον Ιοnn σε αυτο, αμα του καθενα του γουσταρει να παρει ναρκωτικα αυτο ειναι δικη του υποθεση δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να επιρεαζονται τοσο πολυ και οσοι ακουνε, ειλικρινα αρνουμαι να πιστεψω οτι υπαρχουν πολυ που κανουν το ιδιο μονο και μονο επειδη το ατομο που θαυμαζουν το κανει για δικους του καθαρα προσωπικους λογους. Γιατι η μουσικη που θεωρειται παιδεια πρεπει να ταυτιζεται με ουσιες γιατι? αρνουμαι να πιστεψω οτι ο κοσμος καταντησε τοσο χαζος. Ευτελιζεται μια τεχνη που προσφερει παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα βρε Πορκιουπινι! Ακους Procupine Tree και παιρνεις και LSD? Μα σαν δεν ντρεπεσαι! Δεν το περιμενα ποτε απο εσενα. Ντροπη και αισχος! Και ηθελα να σε παντρευτω κιολας! Που να ηξερα! Να το ξερεις, εγω μαστουρωμενη δεν σε παιρνω!

    Αντε γιατι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/4/11, 3:28 μ.μ.

    Ληγμενα πήρες πάλι;;;;
    Και σου εχω πει, να μην παίρνεις αυτά απο το πάνω ράφι....τιποτα εσυ εκει!!!

    Καθένας βεβαια με τις αποψεις του και με τις προτιμησεις του!
    Εγω θα συμφωνήσω με τον Ionn.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηρθα πρωτητερα...Και μια και δεν καταλαβα,αφησα να δω και καποια σχολια, μηπως και ξεδιαλυνει λιγο,αυτο που θες να πεις...
    Τωρα...
    Συμφωνω με τους παραπανω...
    Γιατι η μουσικη, ποτε δεν εφταιξε σε κατι...
    Μονο οι μουσικοι, εφταιξαν...Αν εφταιξαν κι αυτοι..Και δεν οδηγηθηκαν εκει απο λαθος προτυπα, δικα τους..

    Η μηπως κατι αλλο θελεις να πεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πορκουπίνι,

    ...Οι άπιστοι του LSD γνωρίζουν πως σε κάποιο από τα ταξίδια του δεν θα υπάρξει γυρισμός...

    Για μένα τα ναρκωτικά είτε πρόκειται για παραισθησιογόνα είτε όχι, είναι η ακρότατη μορφή mind control και άρα δεν μπορεί με κανέναν τρόπο η χρήση τους να είναι εποικοδομητική και όχι καταστροφική.

    φιλάκια.
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν ξερω τι,αλλα κατι μας ψεκαζουν....αυτο ειναι το μονο σιγουρο
    τωρα οσο αφορα τα LSD καλα τα ταξιδια τους,αλλα σχεδον παντα εχουν τρομακτικο τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόλις μου λύθηκε η απορία τι έκανες μία βδομάδα τώρα...

    'Ταξίδευες' ρε συ..;

    (χιχιχι... που λέει κι ένας γνωστός μου σκζατζοχοιράκος...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/4/11, 8:26 μ.μ.

    Ει, ψιτ!!!

    Όλα καλα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βγες βρε θεόμουρλο να μιλήσεις

    γιατί όλοι αρχίσαμε να ανησυχούμε ότι ... αποδήμησες..

    Γιατί αυτά που έγραψες είναι πολύ ανησυχητικά:

    "Το ταξίδι με LSD είναι ένα προσκύνημα πέρα μακριά από ένα φυσιολογικό μυαλό σε μια επικίνδυνη και αποκαλυπτική επικράτεια που έχει εξερευνηθεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια από μυστικιστές και οραματικούς φιλοσόφους!
    ...Οι πιστοί του LSD γνωρίζουν πως ο ναός λατρείας είναι το ανθρώπινο σώμα και ο βωμός θα πρέπει να τοποθετείται, όχι σε δημόσιο μέρος, αλλά στον ιδιωτικό τους χώρο και το εκκλησίασμα δεν θα πρέπει να επεκτείνεται πέρα από την οικογένεια και τους πιο κοντινούς φίλους..."


    Αυτές τις μαλακίες περί "υψηλής φιλοσοφίας" και απελευθέρωσης του ανθρώπου με τα ναρκωτικά μόνον ενσυνείδητοι ναρκομανείς ή παντελώς άμυαλοι δεκαπεντάχρονοι τα λένε.

    Βγες λοιπόν και διασκέδασε τους φόβους μας.

    Νομίζω ότι μας πάγωσες όλους με αυτήν την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω Πορκουπινι ξαναματαλεω. Δεν σε παντρευομαι με την καμια αν μου βγεις junkie. Πρωτα θα περασουμε μια βολτα απο τον ΟΚΑΝΑ και μετα θα περασουμε τις βερες!

    Αμ πως! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/5/11, 9:51 π.μ.

    Και εσύ, όπως και οι porcupine tree είσαστε εντελώς άσχετοι με το LSD (με το συμπάθειο, το φωνάζει η ανάρτηση!). Τουλάχιστον αυτοί παράτησαν εντελώς τη ψυχεδέλεια στο "Signify". Δεν είστε ψυχοναύτες! Αν δεν έχεις ποτέ σου εκστασιαστεί στη Νιρβάνα της Ομορφιάς ενός Orange Sunshine, δεν μπορείς να καταλάβεις... Μη καταπιάνεσαι λοιπόν με θέματα που το πεπερασμένο σου μυαλουδάκι δεν μπορεί να αντιληφθεί. Τρέφεις το μύθο όχι την ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/5/11, 10:12 π.μ.

    Όσο για τον έταιρο κο ημιμαθή που δεν καταλαβαίνει γιατί κάποιοι ανακατεύουν τη rock και τα ναρκωτικά, θα του θυμίσω ότι τουλάχιστον η ψυχεδέλεια είναι η μορφή της rock η οποία προσπαθεί να αναπαραστήσει με ήχο, εικόνες και στοίχο την εμπειρία που επιφέρει η χρήση ψυχοδηλωτικών ουσιών (ένίοτε "φυσικών" χασίς, μεσκαλίνη, μπελλαντόνα, μαγικά μανιτάρια, σάλβια, μανδραγόρας και ενίοτε "χημικών" όπως τα LSD, MDMA κ.α.)

    Επίσης ο όρος stoner rock και συγκροτήματα όπως οι SLEEP, ELECTRIC WIZARD, BONG, WEEDEATER τα οποία ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ την απελευθερωτική ανύψωση της χρήσης (μέχρις υπερβολής θα πρόσθετα), δεν του λένε τίποτα; Υπάρχει δε και πασίγνωστο underground ελληνικό group του είδους που πριν 15 χρόνια τιτλοφόρησε το δίσκο του "Use". Χρησιμοποίησε, τι άραγε; :)

    Μάλλον το rock δεν σταμάτησε στους QUEEN και τους DIRE STRAITS... Αφήστε μας να ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΣΤΕ που το rock και η κουλτούρα των ουσιών πάνε παρέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...