Τα του Λονδίνου...

by 2:56:00 π.μ. 0 αγκάθια
Το παρακάτω βιντεάκι το τράβηξα με το κινητό από το αυτοκίνητο, ένα πρωί σε μια βόλτα που κάναμε στο Λονδίνο.Η μουσική παίζει στο cd player, η Jane (κάπου στο βάθος) μας λέει το δρόμο και φυσικά Λονδίνο χωρίς σειρήνες γίνεται?Δεν γίνεται!!!
Περάσαμε τέλεια.Αν και ο φθινοπωρινός καιρός δεν μαρτυρούσε πως είναι Αύγουστος, αυτό δεν μας πτόησε καθόλου!!!Δεν είδαμε ούτε ένα αξιοθέατο...Καλά, καλά έβλεπα κάθε μέρα το London Bridge, αλλά τί φταίω που το "μπανάλ" ξενοδοχείο μας, βρίσκεται δίπλα ακριβώς!Πέρασα κι από τον Μεγάλο Μπεν και είδα ότι ακόμα σωστά πάει η ώρα του, αλλά μέχρι εκεί!
Αφιερώσαμε όλες τις μέρες μας στην τροφή του πνεύματος και του σώματος!χιχιχι!!!Δύο παραστάσεις είδαμε.Τον Άμλετ και το Φάντασμα της Όπερας.Εντελώς διαφορετικά το ένα με το άλλο.Ο Jude Law με ενθουσίασε, αν και η παρέα μου βαρέθηκε λιγάκι!Στο φάντασμα, ξεδώσαμε!Απίστευτη παράσταση.Δεν την χορταίνεις!Την ξαναβλέπω ανετότατα!
Κι από φαϊ, καλά τα πήγαμε...Ιταλικό, ταϋλανδέζικο και σούσι μπαρ με ξυλάκια, τρελλλλό γέλιο!Ήπια και μπύρα (που δεν πίνω ποτέ) με γεύση φράουλα και αχλάδι!Θα ψάξω να τα βρω κι εδώ πέρα.Ίσως καμιά ψαγμένη κάβα να τα φέρνει!!!
Ομολογουμένως λοιπόν, αυτή η φορά ήταν η καλύτερη μου στο Λονδίνο κι ελπίζω στο μέλλον να ακολουθήσουν κι άλλες (με τον καλό μου φυσικά).Δεν το έκρυψα ποτέ, πως λατρεύω αυτή την πόλη και δεν την αλλάζω με καμιά!!!...

elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 αγκάθια:

Δημοσίευση σχολίου

Έτσι απλά μου σχολίασαν...