Τα νεύρα μου...

by 7:45:00 π.μ. 19 αγκάθια

Σήμερα θα γίνω κακιά κι ας είμαι πρωινή, πρωινή!Καιρό έχω να το κάνω.Τον τελευταίο καιρό, δεν πολυγράφω στο μπλογκάκι μου, ούτε επισκέπτομαι και εσάς, η αλήθεια είναι...Κι αυτό το κάνω από άποψη...

Ίσως φταίει ο προεκλογικός αγώνας που κρατάει μήνες και βαρέθηκα τη ζωή μου με τις πολιτικές κουβέντες και την γενικότερη απαισιοδοξία που υπάρχει μέσα Σας!Παντού μαυρίλα.Κατεβασμένα κεφάλια, χαμόγελα μηδέν και μια βαριά θλίψη να επικρατεί παντού!

Βρε δεν με παρατάτε λέω εγώ;Που θα κάτσω να σκάσω και να ασχοληθώ με τον κάθε "πικραμμένο" που ονειρεύεται να γίνει πρωθυπουργός!!!Με τον κάθε ψευτο-επαναστάτη που τώρα του σηκώθηκε να μου το παίξει Τσε Γκεβάρα!!!Έχω τη δική μου κατάθλιψη, δεν θα πάρω άλλη, ευχαριστώ!!!Όλα θα τα καταφέρουμε και τίποτα δνε θα πάει χαμένο.Ένα χαμόγελο και λίγο χιούμορ μας έμειναν κι αυτά τα δίνετε με δόσεις!Συνηθίσατε από τις τράπεζες μου φαίνεται.

Τον τελευταίο χρόνο και βάλε, ζω με λιγότερα χρήματα και παρατηρώ ότι ζω καλύτερα.Εκτιμώ μια φιλική κουβέντα περισσότερο από κάποιο αγαθό και νιώθω πιο χαρούμενη από ποτέ, τώρα που δεν δουλεύω!Αν έχεις εξασφαλισμένο ένα πιάτο φαΐ, όλα τα άλλα είναι πραγματικά ασήμαντα...Λένε πως ένα από τα καλά της κρίσης, είναι που ήρθαμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον και βοηθάμε απλόχερα τους αδυνάτους.Μου κάνετε πλάκα ε;Πότε πάψαμε να το κάνουμε αυτό;Απλά τώρα παίρνει "διαφημιστικές" διαστάσεις και μας τονώνει που το ακούμε και το βλέπουμε!Εγώ ξέρω πως από τους 10 ζητιάνους που έχω βοηθήσει κατά καιρούς, οι 9 ήταν απλά τεμπέληδες!!!

Ας μην αναφερθώ καθόλου στους Έλληνες του εξωτερικού, γιατί έχω και συγγενείς και φίλους και θα θίξω οικογένειες!Άλλο πικραμένο κεφάλαιο...Έρχεται ο άλλος που έχει δει την Ελλάδα μόνο καλοκαίρι για να ψηφίσει για το δικό μου μέλλον!Ρε μεγάλε, πας καλά;Θα αποφασίσεις ΕΣΥ για τη δική μου ζωή για τα επόμενα 4 χρόνια;Ωραία!Κι εγώ θέλω να ψηφίσω το κόμμα των Σκαντζόχοιρων στην Ζουαζηλάνδη, έτσι γιατί μου κάνει κέφι!

Λοιπόν για να τελειώνω με τον μονόλογο...Την ψυχική μου ηρεμία, τη χαρά μου και το χαμόγελό μου δεν θα μου την δώσει καμία κυβέρνηση καινούργια, κανένα πολιτικό σύστημα και κανένας Θεός!Εσύ, ο διπλανός μου θα το κάνεις αυτό.Αν σου χαμογελάσω, ανταπόδωσέ το μου!Αυτό, εμένα προσωπικά μου φτάνει!!!




elena porcupine

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

19 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας! Φορτσάτη είσαι πρωί πρωί. Θα συμφωνήσω με όλα τα λεγόμενα σου. Στις προηγούμενες εκλογές κάτι διάβαζα και ενημερωνόμουν για τις πολιτικές εξελίξεις. Σε αυτές απέχω λόγω χρημάτων. Δεν μου βρίσκονται 50€ για να πάω να ψηφίσω και φέτος κανένα κόμμα δεν έδωσε εισιτήρια για να μπορέσεις ο απλός κοσμάκης να ψηφίσει. Έτσι λοιπόν με νοιάζει τι θα φάω σήμερα και τι θα με κάνει χαρούμενη. Είπα και εγώ κάμποσα. Χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/6/12, 9:47 π.μ.

      κι ομως γνωστη μου ανεβηκε Πρεβεζα με δωρεαν μετακινηση, απο μεγαλο μπλε κομμα. Μα τι αθλιοτητα κι αυτο; Σε στελνω δωρεαν για να με ψηφίσεις......αισχος.

      Διαγραφή
    2. Και μένα κάτι πήρε το αυτί μου για εισιτήρια...Είχα κι άλλα να πω, αλλά κρατιέμαι..Μπορεί να ξεδώσω άλλο πρωί!χαχαχα!!!

      Χαμογέλατε ρεεεεεεεεεε!!!!

      Σμουουουτς!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/6/12, 9:48 π.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/12, 9:48 π.μ.

    Κι εγω αυτό λεω! Γι αυτο περιορισα τις πολιτικες αναρτησεις σε καμία. χαχα

    Υγεία πάνω απ'ολα κι ενα πιάτο φαί που λες κι εσυ, και με ενα αληθινι χαμόγελο όλα φτιάχνουν!

    Καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα Κούλα, γιατί θα πάρω τον μπλόγκερ και θα αρχίσω να βαράω ασύστολα!!!

      :-)))))))

      Διαγραφή
  4. Καλημερα παιδια..
    Καλημερα σκατζοχοιρε..!!
    Πολλες φορες οι Πολιτικαντηδες, μας φερνουν σε κατασταση να πουμε το Δεσποτη..Παναγιωτη..
    Και να δουμε τα πραμματα αναποδα...
    Και οι τεμπεληδες, μας δοκιμαζουν την αλληλεγγυη μας και την αγαπη μας για τον κοσμο...
    Αλλα..Μηπως ειναι και καλυτερο να αποφασιζουν αλλοι...Και αλλοι, για μας;;
    Ως ποτε;;

    Δεν ειπα να κουνατε σημαιακια σε πολιτικα σοου...!!

    Αλλα αυτοι που μας φερανε ως εδω...
    Αυτο ζητουν...!!
    Να μπαφιασουμε, και να τους αφησουμε ανενοχλητους να μας κλεβουν..!!

    Γι αυτο την αλληλεγγυη σας..Μην την προσωποποιειτε...
    Κααι τα δικαιωματα σας μην τα χαριζετε...

    Για σας...
    Οχι για μενα...Ουτε για κανενα αλλο μαλακα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαχαίρη μου,
      τα καταλαβαίνω αυτά που λες.Δεν εννοώ να παρατήσω το μέλλον μου στα χέρια τους.Ίσα, ίσα.Και θα ψηφίσω, όπως το κάνω κάθε φορά και θα "αγωνιστώ" με τον τρόπο μου...Την μαυρίλα άλλο δεν αντέχω και τα πολιτικά σχόλια όπου κοιτάξω!!!Η ζωή έχει τόσες ομορφιές για να την κλείνω σε μια οθόνη με γράμματα!!!

      Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
    2. "Η ζωη εχει πολλες ομορφιες..Για να την κλεινουμε σε μια οθονη, με γραμματα"
      Αφου εγραψες αυτο...!!
      Ολα τ αλλα ειναι περιττα...!!

      Διαγραφή
    3. Χαίρομαι που με νιώθεις!!!

      Διαγραφή
  5. Αυτό ακριβώς εννοώ!!!!!!!!!!!!!

    Με πιάνεις!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την καλημέρα μου, κι έφθασε μεσημέρι! διαβασα το πρωι.. θα συμφωνήσω. μονο που δεν βοηθώ κανέναν τεμπέλη, οσο για τους συγγενείς, εκφράστηκα σε ποστ προ ημερών αρκετών, για τον μαλάκα αδελφό της μάνας μου (όπως το γραφω) που εχει φύγει απο το 61, δεν ξέρει τι είναι Ελλάδα, ζει στην Καλιφόρνια και εχει άποψη για το πορτοφόλι μου και ψηφίζει. Ο μαλάκας, όπως το γράφω!

    Οι μικροχαρές αξίζουν κι ο εαυτός μας μόνο! Οχι δεν θα ψηφίσω γιατί βαριέμαι. Δεν ξακουνιέμαι για πουθενά αλλού, εκτός απο το γραφείο και την διασκέδασή μου. Πρέπει δεν έχω. Ξέρω.. θα πεθάνω νεα χωρίς σύνταξη.. δεν με νοιάζει πια για τον τόπο, αφού δεν περνά ούτε η ψήφος μου! λοιπόν...

    είμαι σε εκδρομή σήμερα... αν και του ιδιωτικού!
    λοιπόν σου φιλώ τα αγκαθάκια και δεν χαλώ την ζαχαρένια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χώσε Ζουζούνα μου, χώσε!!!!!!!!!!!!!
      Δεν διάβασα την ανάρτησή σου, θα το κάνω, γιατί πολύ ΜΕ τη δίνει το θέμα ΣΕ λέω!!!

      Πέρνα καλά και αγαλίασε το πνεύμα σου...Τα βάσανα τελειωμό δεν έχουν!!!

      Σμουουουουουοουτς!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι δεν αξίζει να τα βάψουμε μαύρα, να κατεβάσουμε τα μούτρα και να αρχίσουμε τις κλάψες! Ο δρόμος θα βρεθεί!
    Αυτό δε που έγραψες και επισημαίνει και ο ΜΑΧΑΙΡΗΣ το: ""Η ζωη εχει πολλες ομορφιες..Για να την κλεινουμε σε μια οθονη, με γραμματα", είναι αληθινά θαυμάσιο και σοφό!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Χριστόφορέ μου,
      με τον καλό και ευγενικό σου λόγο πάντα!!!Οι δυσκολίες είναι για να δοκιμαζόμαστε και για να εκτιμάμε τα απλά!!!Καλοδεχούμενες λοιπόν!!!

      Χαμογελάκι; :-)))))))

      Διαγραφή
  8. Παράτα τους αυτούς τους κουστουμάτους με το πονεμένη πόζα....μα τι γέλιο ρίχνω με αυτό το ύφος...
    Ο πανικός του πρώτου καιρού(φοβικό άτομο λέμε...και με την βούλα)...υποχώρησε μέσα μου...όταν εγώ το αποφάσισα...και πιστεψέ με το διαστημα αυτό που και για μένα είναι πάρα πολύ δύσκολο....έγινε το πιο δημιουργικό...στα δύσκολα...είναι η ουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φύγαμε για Ζουαζηλάνδη σου λέω!
    Εμένα ξέρεις την μου την σπάει ρε κορίτσι? το κατεβασμένο κεφάλι! Ψηλά το κεφάλι ρε πούστη μου (συγνώμη για το γαλλικό) μην χαμηλώνεις το βλέμα, για τα λεφτά, το αι ποδ και το αι παδ! Αυτοί που τα έχουν να τα χαίρονται..εμείς που δεν τα έχουμε δεν πείραζει θα ζήσουμε ωραία και χωρίς αυτά!

    Μανίτσα στο αφιερώνω ....

    http://www.youtube.com/watch?v=9xfXUOPzk10&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε έχασα σκαντζοχοιρίνα μου αγκαθωτή!!!... αλλά η σημερινή μου επίσκεψη με γέμισε χαρά και δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ!
    Αυτοί που μέσα τους είναι δυνατοί, αυτοί που δεν ονειροβατούν και πατούν γερά στη γη, θα τα βγάλουν πέρα με ελάχιστα, φτάνει να πάψουν να φοβούνται να φοβηθούν!
    ΑΦιλάκια (Α=Αληθινά)και καλό υπόλοιπο βδομάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/6/12, 4:33 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτσι απλά μου σχολίασαν...